ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Тоя колумбиец играе като Марадона. Сега му гледах видеото
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
-
Не бе,Марадона играе като него.
Смеехте му се на Гърнето за туба-селекциите,ама като гледам и тук не са малко лапнишараните. 

Човек, колкото и смешно да звучи, аз си помислих същото, след като току-що му гледах клипа. Значи той е новият Марадона, плюс македонският Златан, българския Роналдо и френския Роберто Карлош ще сглобим добър отбор.
За пет дни Стойчо Младенов е гледал 130 футболисти на дискове. Треньорът прави невъзможното да събере отбор, с който ЦСКА да стартира сезона, информира "Труд". Досега дойдоха единствено македонският нападател Християн Кировски и Рангел Абушев от Локомотив (Пд). Всеки момент се очакват нови попълнения от чужбина, но щабът на Младенов не желае да разкрива имена.
Валентин Илиев е приел предложените му условия. Бившият капитан и герой от "Анфийлд" ще подпише договор с ЦСКА. Така защитната формация придобива сериозен вид - Илиев може да си партнира с Апостол Попов. На двата фланга може да играят Ангел Грънчов и Венцислав Василев. Така вече ЦСКА събра един отбор футболисти с договори...
Завинаги от ЦСКА си тръгна камерунецът Нджонго Присо. Първоначално нападателят се примоли да преподпише договор и да оттегли жалбата, подадена към ФИФА. Но след като Младенов се съгласи да приюти яловия Присо, камерунецът не се появи на тренировка.
Повече връщане назад няма, но със сигурност за ЦСКА предстои още едно съдебно дело. Вероятно след като е преспал, Присо е решил, че предложеното му драстично намаление на заплатата не го устройва.
В абсурдната ситуация абсолютно всеки свободен агент е добре дошъл в ЦСКА.
Абе да идват всичките, все някой ще става.
Като няма риба - и рака е риба. Така ще го караме тоя сезон. Мишо Венков отива към залеза на кариерата си. Трудно му е вече да се надбягва с младите крила.
Фо-Поре би помогнал на другия французин на десния бек да се впише в отбора, ако го одобрят и подпише.
С тия два трансфера и ако Вальо е сигурен, защитата става прилична.
Тревогите са ми за върешните халфове. Дюлгеров е слаб играч. Чочев не може да играе назад(и напред не показва нещо особено). Имаме един Марсиньо за плеймейкър зад нападателя и то без алтернатива. Център халфове поне 3-ма трябват.
Обикновено други отървават българските отборите от кофти играчи, имат огромен талант в това: Иво Иванов, Везалов, Димов, Старокин...
Фо-Поре би помогнал на другия французин на десния бек да се впише в отбора, ако го одобрят и подпише.
С тия два трансфера и ако Вальо е сигурен, защитата става прилична.
Тревогите са ми за върешните халфове. Дюлгеров е слаб играч. Чочев не може да играе назад(и напред не показва нещо особено). Имаме един Марсиньо за плеймейкър зад нападателя и то без алтернатива. Център халфове поне 3-ма трябват.
Обикновено други отървават българските отборите от кофти играчи, имат огромен талант в това: Иво Иванов, Везалов, Димов, Старокин...
-
И аз не знам защо Чочев беше натоварен с толкова надежди,според мен с нещо не е загатнал,че е много повече от нашите младежи.Единствено има повече мачове в професионалният футбол и повече опит от тях.Като добавим,че е доста бавничък и с доста рискови влизания в противника,не знам защо има толкова очаквания към него.
- No Pyro No Fun
- Контакти:
гражданин от село написа:И аз не знам защо Чочев беше натоварен с толкова надежди,според мен с нещо не е загатнал,че е много повече от нашите младежи.Единствено има повече мачове в професионалният футбол и повече опит от тях.Като добавим,че е доста бавничък и с доста рискови влизания в противника,не знам защо има толкова очаквания към него.
Нали е обявен за най-големия талант от школата на Христо Стоичков - нормално да се залага на него. Обаче това, че има потенциал не значи, че към момента ЦСКА е правилното място за неговото пълно развитие.

-
Това е едно клише,което няма нищо общо с реалността.Колко от рано напусналите успяха да се реализират и колко се върнаха и потънаха в посредствеността?Или те взимат за титуляр или резерва на титуляра или забравяш за кариера там.Чочев с неговата скорост няма никакъв шанс за сериозна кариера.Щом той е супер звездата,сметни другите какви са.Да си чул за още някой "талант" от тази прехвалена школа?
гражданин от село написа:Това е едно клише,което няма нищо общо с реалността.Колко от рано напусналите успяха да се реализират и колко се върнаха и потънаха в посредствеността?Или те взимат за титуляр или резерва на титуляра или забравяш за кариера там.Чочев с неговата скорост няма никакъв шанс за сериозна кариера.Щом той е супер звездата,сметни другите какви са.Да си чул за още някой "талант" от тази прехвалена школа?
Е, добре. Не ми се изброяват успелите. Всъщност кои са издънилите се млади футболисти излезли рано от ЦСКА, като махнем Дърводелев?