Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 21 апр 2013 12:42

Аз не знам защо повече се оправдавате със съдиите. Преди нарушението на Ели, което за мен го нямаше и не беше дузпа, имахте ли положения? Имахте. Вкарахте ли? Не вкарахте! Обърнете си внимание на защитата и на физическата подготовка, защото след 75 минута тия момчета не знаеха къде се намират, а Левски с 3,4 удара ви вкараха 2 гола.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 апр 2013 12:42

Признавам, че модераторите на тоя форум имат интелект на градински охлюви. Пренесоха темата за мелето на фенове в Б. извор в темата за мача, все едно не е нещо отделно от мача! Няма оправия с такива дебили!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Левски рискува служебно отнемане на 3 точки

Мнениеот Червени_шампиони » 21 апр 2013 12:43

Кво сте ревнали във някакъв форум? От БФС реакция няма смисъл да очаквате, ако искате нещо УЕФА си имат сайт и някъде в него да се докладва за расизъм или нещо подобно, бях чел, пращате им снимките, запис от мача или клип, ако е със звук още по-добре и готово. Да им отнемат каквото искат, само да не оставят Вечното дерби без публика и да сме си само ние.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Левски рискува служебно отнемане на 3 точки

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 апр 2013 12:44

SARVI_BG написа:Ако УЕФА ги накаже сиреозно отиде кравата в сухата река.Нито стадион нито Газпром...

СирЕОзно ли думаш!?... 8-) Че той нашият стадион и сега е един от най-добрите в България, а пък Газпром - без него сме се справяли 99 години, ще се справим и в бъдеще, ти нас не ни мисли, душичко. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: Срам

Мнениеот Blue Mind » 21 апр 2013 12:48

Red_Pride написа:кво се учудвате,никой нормален човек не би издигнал подобно нещо,трябва доживотни наказания за подобни глупости :!:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o9IHkDnVbB8&feature=player_embedded[/youtube]

Това си е доказателство,какви хора издигат подобни трансперанти. Той не може да каже една мисъл на Васил Левски ,а му е кумир и си го е татуирал 15 пъти... :roll: и има ''някакво'' око на гърба и заради такива трябва да го отнася целия отбор,фенове и т.н..... :(
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 21 апр 2013 12:48

ralka_levskarka написа:Аз не знам защо повече се оправдавате със съдиите. Преди нарушението на Ели, което за мен го нямаше и не беше дузпа, имахте ли положения? Имахте. Вкарахте ли? Не вкарахте! Обърнете си внимание на защитата и на физическата подготовка, защото след 75 минута тия момчета не знаеха къде се намират, а Левски с 3,4 удара ви вкараха 2 гола.

Ралке, тия момчета бяха порязани за пореден път срещу вашето синьо безумие...Нямате ли срам?
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 апр 2013 12:50

Кировец II написа:
ralka_levskarka написа:Аз не знам защо повече се оправдавате със съдиите. Преди нарушението на Ели, което за мен го нямаше и не беше дузпа, имахте ли положения? Имахте. Вкарахте ли? Не вкарахте! Обърнете си внимание на защитата и на физическата подготовка, защото след 75 минута тия момчета не знаеха къде се намират, а Левски с 3,4 удара ви вкараха 2 гола.

Ралке, тия момчета бяха порязани за пореден път срещу вашето синьо безумие...Нямате ли срам?

А нашите като са били порязвани? А вие нямате ли срам? Особено пък вие, чисти сте като момина сълза, нали?! Стига с тези оправдания, тия момчета, ония момчета, нали са един отбор? Колектив? Имат се и за мъже сигурно? Характер нямат ли? Имаха ли и положения при 0:1 ? Имаха. Какво направи в центъра Илия Миланов? Заспа с топката на крак и Гари го мина като малка гара и му я взе.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Срам

Мнениеот GOLEADOR » 21 апр 2013 12:50

vratar4eto написа:
GOLEADOR написа:Та нали за това бащите им ги водят на Герена,за да се научат да мразят от малки!

На Герена ни водят от малки, за да обичаме отбора си. Баща ми ме е учил да обичам Левски и да пея "Само Левски"!А едни други дечица ги учат да пея "*** за Левски", а не за техния си отбор. Схващаш ли разликата. Едва ли. И ти като фен на тоя отбор, който дори когато вкара гол, феновете пеят срещу противника, а не за своя, говориш за омраза. Просто е смешно :!: НЕ, ЖАЛКО Е :!:

Отговорено ти е вече (линк:http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=1&t=133785&start=160)и колкото да увърташ,написаното от мен е вярно,вие учите децата си от малки да мразят.И това е политика на вашия клуб,Левски иска феновете им да мразят и те ги следват неотлъчно в това им начинание!Заради тази политика на омраза, ОТБОРА на Левски излиза с фланелки с надпис "Аз мразя ЦСКА"!За да може децата като отидат на стадиона,да видят своите любимци с този надпис и да почнат да им подражават.За това е нормално феновете на Левски да изписват на българското знаме думата "МРАЗЯ"!Та нали на това ги учат от любимия им клуб!На вашата омраза ние българите отвръщаме с презрение!Но това е вашата съдба,да ходите презрени по тази земя!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 21 апр 2013 12:52

ralka_levskarka написа:
Кировец II написа:

А нашите като са били порязвани? А вие нямате ли срам? Особено пък вие, чисти сте като момина сълза, нали?! Стига с тези оправдания, тия момчета, ония момчета, нали са един отбор? Колектив? Имат се и за мъже сигурно? Характер нямат ли? Имаха ли и положения при 0:1 ? Имаха. Какво направи в центъра Илия Миланов? Заспа с топката на крак и Гари го мина като малка гара и му я взе.

Много си зле. Какво като са имали положения? Това оправдава ли съдията и неговите безумни творения в полза на ОТБОРА? :lol:
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 апр 2013 12:53

Кировец II написа:Много си зле. Какво като са имали положения? Това оправдава ли съдията и неговите безумни творения в полза на ОТБОРА? :lol:

Ми да ги вкарат, бе, нали са големите играчи. Ако водеха с 2:0 от първите 10 минути и това с Ели щеше да е забравено, нали? Давайте, с по- мазни храчки! Пожелавам им да се класират за ЕКТ и да им се падне съдия като Майк Райли! Ей това им пожелавам! Дебили!

Върни се в “Архив”