Champions League 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Champions League 2012-2013

Мнениеот MCMXIII » 20 фев 2013 00:02

megan fox написа:Сега като видях гола на Порто... :o :o :o :shock: От един метър засада и реферите са го зачели!!! Ама да не се отписва състава на Малага! Като гости не са много убедителни, но като домакини са силни и могат да бият всеки!

Да не ти казвам голът на лондончани от какъв корнер е... Нека приемем, че не е нарочно :|
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 фев 2013 00:08

Не знам ко, шо, ама Манджукич и Саня вкараха най-красивия гол в лигата :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 фев 2013 00:20

MCMXIII написа:
megan fox написа:Сега като видях гола на Порто... :o :o :o :shock: От един метър засада и реферите са го зачели!!! Ама да не се отписва състава на Малага! Като гости не са много убедителни, но като домакини са силни и могат да бият всеки!

Да не ти казвам голът на лондончани от какъв корнер е... Нека приемем, че не е нарочно :|

Корнер по-лесно може да се обърка кой е играл последен, ама да висиш сам в малкото наказателно поле и да си един метър в засада и това да остане незабелязано... ддз, идва ми малко в повече.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 фев 2013 00:23

Groucho написа:Не знам ко, шо, ама Манджукич и Саня вкараха най-красивия гол в лигата :mrgreen:

Това бе гол в стил Манчестър. Топката е вътре, ама не знаеш как. Рикушет ли е, какво ли ще да е...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Supreme
Контакти:

Мнениеот Supreme » 20 фев 2013 01:06

Арсенал - Байерн М => Един сблъсък, който много хора биха определили вече като решен. Въпреки категоричният резултат в ползва на Байерн М, които може би без големи усилия достигнаха своята цел, на терена за пореден път бях изненадан от желанието за победа, скоростта, техниката и като цяло от индивидуалните и отборните качествата на играчите на Арсенал. Предполагам още след изтеглянето на жребия на осмина финалите, тези млади момчета са знаели, срещу го трябва да се изправят - един от най- силните в момента европейски отбори, намиращи се във върховата си форма, сработени като отбор, притежаващи футболисти с висока техника и добър поглед над играта. Аз лично очаквах мача да започне затворено от страна на Арсенал, използвайки бързите си млади играчи да накажат противника чрез контра атаки, но съм си нямал на представа колко съм грешал . Още от самото начало се наслаждавах на атакуващ стил на игра, с опити за дълго притежаване на топката и за налагане на своя стил на игра. Въпреки головете, които получиха бих казал, че всеки един футболист на Арсенал даде всичко от себе си, докато беше на терена и за момент не се е отказал да се бори срещу далеч по- опитният си противник. Следва мач на Алианц Арена, в който шансовете за Арсенал да продължат са равни на чудо. Намирайки се на 5-то място с първенството, мечтаейки най-много за ново участие в най-престижният европейски клубен турнир, Арсенал отново се намира далеч от спечелването на голяма титла :( Не способни да задържат опитните утвърдили се футболисти бъдещето на клуба изглежда помрачено. И все пак,след видяното днес, след това себераздаване на терена и желанието, с което са изпълнени тези млади момчета ме кара да вярвам или по- скоро да мечтая, че скоро Арсенал ще спечелят толкова дългоочаквана голяма титла ...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 фев 2013 07:45

Пич, кажи ми че се шегуваш. Точно с това желание, техника, индивидуални и колективни качества в Арсенал имате отрицателен шанс за която и да е купа. Щом ти харесва, нека все такъв Арсенал да гледаш. Аз помня и друг Арсенал, въпреки че не ги харесвам никак.
Имам приятели фенове на Арсенал, започнах да им съчуствам. Дори не ги тровя толкова вече.
Както и да е. Животът продължава, пък и има още едни 90 минути, нека бъдат изпълнени с красив футбол.

Некви гости снощи на АлбионЪ:

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=byNhKV7MBWc[/youtube][/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 20 фев 2013 09:13

Аз пък от снощи 22:12 часа местно време си задавам един въпрос :
- За чий . . баварците ще взимат бай Рер G. за треньор на този очарователно мощно играещ техничен, резултатен и атлетичен футбол отбор на Bayern Munich?
Очакват Thomas Müller да заиграе като Месси? Или Franck Ribéry да стане по-голям артист от маестро Sergio Busquets?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 фев 2013 11:05

За Арсенал няма какво да коментирам - мачът се разви точно така, както очаквах (даже в играта с прогнози в сайта на УЕФА познах точния резултат, първия голмайстор и периода на първия гол 8-) ). Вече просто съм отчаян от случващото се в отбора. :(
Поне в другата среща остава интрига - възможно е даже да видим продължения в реванша.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 фев 2013 11:22

На Арсенал им трябват нови собственици и нов треньор.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 20 фев 2013 11:54

Жалко за Арсенал. Трябва да си вземат поука от друг английски отбор как се бие Байерн на Алианц Арена :lol:
Е нямат си Дрогба и Чех но все пак :mrgreen: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Архив”