Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: За оставките и проблемите във волейбола

Мнениеот grasiani » 12 юни 2012 20:38

sandi74 написа:
grasiani написа:Да са живи и здрави Данчо Лазаров и бат Бойко,че ни класираха за Олимпиадата,а за световната лига всички знаем какво направи братският руски народ
Не знаех, че Данчо и Бойко играят в отбора по волейбол и са най добрите ни играчи ,щом те са ни класирали явно на тях ще разчитаме на Олимпиадата да вземем медал.

Сигурно се майтапиш,медал от Олимпиадата? :o :o :o .Та ние с калпавият треньор Стойчев и впрягането на цялата държава едва се класирахме а на теб медали ти се привиждат.Поне мечтите са безплатни. :mrgreen:

Ами не се майтапя вярвам че с такива добри волейболисти като Данчо и Бойко ще вземем медал ,дано да са живи и здрави,пък може и Любо да разкърши снага,знае ли човек.

apocalexxnow
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот apocalexxnow » 12 юни 2012 20:39

При Стойчев дръпнахме леко в посрещане и повече в организация на играта. Още на кое трябва да остане - ами на тва, че той е бил треньор досега и е тъпо да се сменя броени седмици преди олимпиадата. Ако ще най-некадърния да е, толкова кратко време преди олимпиадата не може да го смениш, защото който и друг да дойде, за това кратко време няма какво да направи. И още по-тъпо е да викаш Пранди, след като толкова позорно си го захвърлил преди няма година и половина.

А щом ще сравняваме Алекно със Стойчев, дали да не сравним и волейболистите - българските с руските. Щото Матей може да е играч от световна класа, Цецо да има потенциал, но другите ни не са нещо кой знае какво. Да сравним и кой отбор с каква нагласа идва - ние много трудно ще оправим манталитета си, заради който губим важни мачове и в неговата промяна се провалят и Стойчев, и Пранди и Стоев, за тези преди Стоев не знам, защото още не съм следил волейбол тогава. И за този манталитет федерацията е добре отделно да наеме един спортен психолог. Колкото до нагласата на руснаците - те са свикнали със самочувствието си да са сред най-най-добрите в света. Това също е важно. Значи руските волейболисти ни бият по физика, умения и психика. Ами ако дойде Алекно да ни тренира нас, а Стойчев тях, резултатите по-различни ли ще бъдат според теб? Алекно от колко време тренира Русия, а Стойчев от колко време тренира България? Алекно има ли дрязги със свойта федерация, или само Стойчев ги има?

Да, Аржентина я пропуснах, наистина страшно много дръпнаха, евала им правя за което. Де да можехме и ние като тях. Утешавам се, че Сърбия пък не е мръднала, а Куба дори отива надолу.

Потребителски аватар
комуна
Контакти:

Мнениеот комуна » 12 юни 2012 20:44

sandi74 написа:
grasiani написа:Да са живи и здрави Данчо Лазаров и бат Бойко,че ни класираха за Олимпиадата,а за световната лига всички знаем какво направи братският руски народ
Не знаех, че Данчо и Бойко играят в отбора по волейбол и са най добрите ни играчи ,щом те са ни класирали явно на тях ще разчитаме на Олимпиадата да вземем медал.

Сигурно се майтапиш,медал от Олимпиадата? :o :o :o .Та ние с калпавият треньор Стойчев и впрягането на цялата държава едва се класирахме а на теб медали ти се привиждат.Поне мечтите са безплатни. :mrgreen:

С Казийски ще бъдем 8-и , без Казийски 12-и.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 12 юни 2012 20:45

България над всичко и всички!!!]
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 юни 2012 20:47

Аз пък вярвам,че след като недоразумението Стойчев си тръгна поне вече знайни и незнайни отбори няма да ни тупат като брашнян чувал.Да не забравяме все пак,че Стойчев е като мастия,готов е да се върне винаги когато му подсвирнат

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 12 юни 2012 20:49

sandi74 написа:Аз пък вярвам,че след като недоразумението Стойчев си тръгна поне вече знайни и незнайни отбори няма да ни тупат като брашнян чувал.Да не забравяме все пак,че Стойчев е като мастия,готов е да се върне винаги когато му подсвирнат

Абсолютно, вече не само знайни и незнайни, вече всички ще ни тупат.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 12 юни 2012 20:50

sandi74 написа:Аз пък вярвам,че след като недоразумението Стойчев си тръгна поне вече знайни и незнайни отбори няма да ни тупат като брашнян чувал.Да не забравяме все пак,че Стойчев е като мастия,готов е да се върне винаги когато му подсвирнат

Умният човек разбира когато спори със глупак и спира . ТИ НЯМАШ СПИРКА !
НЕ СМЕ НАРОД

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.

1875 Петко Славейков

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 юни 2012 20:53

AceVentura написа:

Абсолютно, вече не само знайни и незнайни, вече всички ще ни тупат.

Абсолютно си прав,те и сега ни бият като дайрета :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 12 юни 2012 20:56

Санди, ти ако не се шегуваш с нас, а наистина стоиш зад нещата, които казваш, значи просто нещо ти хлопа дъската. Благодариш на Данчо и на Бойко - хахахахаха, е те ли играха на полето, та ни класираха? Бойко посреща, Данчо му разпределя, Бойко забива? А авторът на тази статия, пусната горе, защо избягва въпроса трябва ли Лазаров да стои на поста си или не? Добре, подкрепя смяната на Стойчев, не е доволен от него - хубаво - права ли беше федерацията с постъпките си след мача с Германия? Радо и Матей нямали право да му искат оставката дори да е най-големият престъпник - е авторът би ли бил съгласен да работи за престъпник, щом не подкрепя тяхното решение? Аз пък ще отговоря по този начин - да кажем, че Стойчев е най-големият некадърник. Защо повечето хора са за него, защо го мятаха на ръце, защо публиката скандира неговото име? Защо го обичат хората? И ако хората искат Стойчев да е треньор и се организират в такива прояви, то редно ли е да не се взима това изобщо предвид и да се наричат шепа негодници?

Санди, моля те, изброй ми какво конкретно е направил Лазаров, защото явно си по-запозната от мен. И отговори ми на въпросите, които съм поставил в дъното на трета страница от тази тема. Защото днес цял ден аз оборвам вашите аргументи, а никой не оборва моите. Много е удобно да си повтаряш едно и също и да избягваш чуждите въпроси. И в крайна сметка, добре, толкова мразиш Стойчев и подкрепяш Лазаров - ами кой го сложи Стойчев на мястото на Пранди? Ти преди да дадеш 120 000 евро на някого и да изгониш друг без дори да му го съобщиш лично, не му ли отиваш на тренировките на клубния отбор, да го видиш кво прави, не се ли интересуваш какво ще иска той да прави... Защо са подписали договор, тоест дали са дума да изпълнят всичките му изисквания, а накрая нищо не са направили? Защо го уволняват, пак го връщат, нямало да му приемат оставката, приемат я? Просто нямам думи, как е възможно един нормален човек, който следи ситуацията, да подкрепя Лазаров, дебелия простак Ганев и хората им. Явно не става дума за нормален човек просто и толкова.

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 12 юни 2012 21:16

комуна написа:
лъв написа:https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%BE-%D0%9B%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%98-%D0%92%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%9C%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%97%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%B8-%D0%92%D1%8A%D0%BD-%D0%9E%D1%82-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%B1%D0%BE%D0%BB/447238438649840

Много рехаво е народното недоволство - само 284 like .

Ето ти петицията -12 429 подписали-ТОВА Е ПЪЛНАТА ЗАЛА АРЕНА АРМЕЕЦ! КОЙТО ЖЕЛАЕ,НЕКА СЕ ПОДПИШЕ!
http://www.peticiq.com/signatures/down_bfv/

Върни се в “Архив”