Мнениеот apocalexxnow » 12 юни 2012 20:56
Санди, ти ако не се шегуваш с нас, а наистина стоиш зад нещата, които казваш, значи просто нещо ти хлопа дъската. Благодариш на Данчо и на Бойко - хахахахаха, е те ли играха на полето, та ни класираха? Бойко посреща, Данчо му разпределя, Бойко забива? А авторът на тази статия, пусната горе, защо избягва въпроса трябва ли Лазаров да стои на поста си или не? Добре, подкрепя смяната на Стойчев, не е доволен от него - хубаво - права ли беше федерацията с постъпките си след мача с Германия? Радо и Матей нямали право да му искат оставката дори да е най-големият престъпник - е авторът би ли бил съгласен да работи за престъпник, щом не подкрепя тяхното решение? Аз пък ще отговоря по този начин - да кажем, че Стойчев е най-големият некадърник. Защо повечето хора са за него, защо го мятаха на ръце, защо публиката скандира неговото име? Защо го обичат хората? И ако хората искат Стойчев да е треньор и се организират в такива прояви, то редно ли е да не се взима това изобщо предвид и да се наричат шепа негодници?
Санди, моля те, изброй ми какво конкретно е направил Лазаров, защото явно си по-запозната от мен. И отговори ми на въпросите, които съм поставил в дъното на трета страница от тази тема. Защото днес цял ден аз оборвам вашите аргументи, а никой не оборва моите. Много е удобно да си повтаряш едно и също и да избягваш чуждите въпроси. И в крайна сметка, добре, толкова мразиш Стойчев и подкрепяш Лазаров - ами кой го сложи Стойчев на мястото на Пранди? Ти преди да дадеш 120 000 евро на някого и да изгониш друг без дори да му го съобщиш лично, не му ли отиваш на тренировките на клубния отбор, да го видиш кво прави, не се ли интересуваш какво ще иска той да прави... Защо са подписали договор, тоест дали са дума да изпълнят всичките му изисквания, а накрая нищо не са направили? Защо го уволняват, пак го връщат, нямало да му приемат оставката, приемат я? Просто нямам думи, как е възможно един нормален човек, който следи ситуацията, да подкрепя Лазаров, дебелия простак Ганев и хората им. Явно не става дума за нормален човек просто и толкова.