Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: По всяка вероятност няма да има сделка...

Мнениеот Kobra666 » 03 сеп 2009 22:06

flashfreak , има и фенове , които и под топ 5 да сме ще са на стадиона ..не визирам само себе си :) Мислиш , че съм от 3 годишен на стадиона заради титли и т.н. ? Заради идеята Левски е ...това , което е било от самото създаване ..но няма и да ме разбереш . Айде , успех със Селския :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 03 сеп 2009 22:10

plovdivmraziselskiq написа:Аз съм винаги активен на ТИ, днес от 100000% източник в клуба знам, че сделка ще има. 4 собственика-3 италианци и 1 българин ще са в Ботев. Споко и иди пий една бира да се охладиш :mrgreen:

Хмм,кажи откъде тази информация?Много слухове има напоследък...да не се окаже,че селският дис за пореден път прави циркове!? :evil:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 03 сеп 2009 22:14

Kobra666 написа:

...По тази логика защо , когато Л
Левски е преименуван на Витоша стадиона се е пукал по шевовете?Такива фенове не изчезват...

По тази логика,казваш...Да те питам,Кобра, ст."Георги Аспарухов" пръскаше ли се по шевовете на мача с "Дебрецен" ? Май не... :roll: Имаше празни сектори.Не седалки,или редове,а сектори !!! Сега си представи,какво щеше да стане,ако /чисто хипотетично,разбира се/ някой от двата Пловдивски отбора беше достигнал до това ниво - мач за влизане в ШЛ...Ще спомена мачовете на Локо Пд в Бургас за УЕФА - 10 000.На 300 км от Пловдив.А вие имате стадион,шампиони сте,имате си радио и т.н. И пак не си напълнихте стадиона.Макар че,както твърдят някои журналисти "половината България била синя,а другата червена"...ала-бала...Както каза Flashfreak,на нас много пъти ни се е налагало да оцеляваме.На вас това "упражнение" не ви е познато.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
plovdivmraziselskiq
Контакти:

Мнениеот plovdivmraziselskiq » 03 сеп 2009 22:15

Информацията е от вътрешен човек в клуба. Този българин е собственик на Банка(не е коорпоративна) и ще е собственик, а италианците ще дават парите. 15.09

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 03 сеп 2009 22:19

plovdivmraziselskiq написа:Информацията е от вътрешен човек в клуба. Този българин е собственик на Банка(не е коорпоративна) и ще е собственик, а италианците ще дават парите. 15.09

ОК, на 16-ти ще те чакаме пред Ривиера. Ако си прав - ще те черпим до припадък с каквото искаш, ако не - ти нас, става ли? :twisted: :twisted: :) :) :)

Потребителски аватар
djikitaeca
Контакти:

Мнениеот djikitaeca » 03 сеп 2009 22:20

Сделка или НЕ? Един Бог знае , но пожелавам на Ботев да излязат от кризата , че ми писна да чета коментари свързани за христолов и как нямало пари.. ПИСНА МИ!
http://www.footballtipster-bg.com/ Най-добрият сайт за Футболни прогнози и новини!
Изображение

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 03 сеп 2009 22:22

plovdivmraziselskiq написа:Информацията е от вътрешен човек в клуба. Този българин е собственик на Банка(не е коорпоративна) и ще е собственик, а италианците ще дават парите. 15.09

дано си прав пич и се стягай че ще те удавя от пиене на 16-ти

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 03 сеп 2009 22:24

Бекс , на мача с Депрецен "Б" Сектор беше препълнен , " А " И "В' на 2/3-ти ..общо 13 - 14 хиляди от капацитет 23 000 от , които Г сектор 4 хиляди , който се пълни само на мачове с грандове по обективни причини ;) Сега ще ти кажа моето мнение по въпроса с публиката . Предпочитам по-малко публика , но истински . Да подкрепят отбора от първата до последната минута / каквато беше с Дебрецен / и да им ръкопляскат накрая със сълзи в очите :)Със Санта Жулия имаше 10 000 в пороя ..всичко е субективно . Никога не съм отричал колко верни фенове сте в Пловдив.Вярно с 90% от канарите не се траем ..вие пък с чорбата , но сте истински фенове . Няма да ти казвам колко народ беше по провинцията докато се играха тези мачове ..работя като паяк ..нямаше какво да вдигна .ИСТИНСКИТЕ фенове на Левски и ЦСКА са по-малко от половин България ..друг е въпроса , че бая се пишат за такива :)

п.с. Отречи , че не беше мазохизъм да тръгнем за Будапеща след първия мач ..надявам се си чул какво беше там по БНТ . И после нямаме истински фенове ?
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 03 сеп 2009 22:27

Човек,ника ти е много показателен да имам доверие в това което пишеш,но тези години на лъжи и унижения,няма как да ти повярвам напълно...съжалявам!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 03 сеп 2009 22:33

Alternative написа:

Човек,ника ти е много показателен да имам доверие в това което пишеш,но тези години на лъжи и унижения,няма как да ти повярвам напълно...съжалявам!

То след всичко което сме преживяли, аз за мен ще повярвам че бряговският няма нищо общо с БПФК само след като го опеят!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”