Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: По всяка вероятност няма да има сделка...

Мнениеот birabecks » 03 сеп 2009 21:35

PLOVDIV PEE 1912 написа:
plovdivmraziselskiq написа:Аз съм винаги активен на ТИ, днес от 100000% източник в клуба знам, че сделка ще има. 4 собственика-3 италианци и 1 българин ще са в Ботев. Споко и иди пий една бира да се охладиш :mrgreen:

Имах предвид да си по активен не само на ТИ....ако ме разбираш за кво ти говоря.
Не бъди толкова сигутен в тия партенки да не ти се завие свят на 15-ти.

"На бой отиват само старците" ;) Помниш ли го тоя филм?
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 03 сеп 2009 21:36

Абе след днес,съм сигурен,че след години СВОБОДЕН БОТЕВ ще играе пред пълни трибуни !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 сеп 2009 21:37

birabecks написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
plovdivmraziselskiq написа:Аз съм винаги активен на ТИ, днес от 100000% източник в клуба знам, че сделка ще има. 4 собственика-3 италианци и 1 българин ще са в Ботев. Споко и иди пий една бира да се охладиш :mrgreen:

Имах предвид да си по активен не само на ТИ....ако ме разбираш за кво ти говоря.

Май май накрая така ще се получи.....
Драго ми е Бира.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 03 сеп 2009 21:41

PLOVDIV PEE 1912 написа:Имах предвид да си по активен не само на ТИ....ако ме разбираш за кво ти говоря.

"На бой отиват само старците" ;) Помниш ли го тоя филм?[/quote]
Драго ми е Бира.[/quote]
На мен също.Няма да досаждам повече.Надявам се скоро всичко да приключи.Успех.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 03 сеп 2009 21:42

Kobra666 написа:Ндеждата умира последна , момчета !!! Само за активноста трябва да търпите критика ..може да псуват ултрасите на Левски и ЦСКА , но не биха търпяли 10 години такъв собсвеник ..до сега да са го закопали ..и не само те, а всички фенове на тези отбори

Айде със здраве

Глупости. Точно сини и червени дето се изпокриват като мишки... И дето като им скръцне Батков си мълчат.. Или пък оня умрял протест на чорбата миналата година дето 200-300 души се събраха... Ако имахте Христолов досега да сте изчезнали. Това да оцелява отбора и да има привърженици при такова 'иго' го можем само ние и Локото.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 сеп 2009 21:43

birabecks написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Имах предвид да си по активен не само на ТИ....ако ме разбираш за кво ти говоря.

Драго ми е Бира.[/quote]
На мен също.Няма да досаждам повече.Надявам се скоро всичко да приключи.Успех.[/quote]
Наздраве и дано........

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 03 сеп 2009 21:50

flashfreak написа:
Kobra666 написа:Ндеждата умира последна , момчета !!! Само за активноста трябва да търпите критика ..може да псуват ултрасите на Левски и ЦСКА , но не биха търпяли 10 години такъв собсвеник ..до сега да са го закопали ..и не само те, а всички фенове на тези отбори

Айде със здраве

Глупости. Точно сини и червени дето се изпокриват като мишки... И дето като им скръцне Батков си мълчат.. Или пък оня умрял протест на чорбата миналата година дето 200-300 души се събраха... Ако имахте Христолов досега да сте изчезнали. Това да оцелява отбора и да има привърженици при такова 'иго' го можем само ние и Локото.

Ей , това его ще ви съсипе значи ..Кой ти каза , че бихме млъкнали , ако се случи нещо подобно ? Като скръцнел със зъби Батков ? !Феновете на Левски НЕ СА 200 човека от София - Запад , които не би ги имало ..Айде , моля ти се...По тази логика защо , когато Л
Левски е преименуван на Витоша стадиона се е пукал по шевовете?Такива фенове не изчезват...
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 03 сеп 2009 21:54

и кой е този източник :?: :!:

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 03 сеп 2009 22:02

Kobra666 написа:
flashfreak написа:

Айде със здраве

Ей , това его ще ви съсипе значи ..Кой ти каза , че бихме млъкнали , ако се случи нещо подобно ? Като скръцнел със зъби Батков ? !Феновете на Левски НЕ СА 200 човека от София - Запад , които не би ги имало ..Айде , моля ти се...По тази логика защо , когато Л
Левски е преименуван на Витоша стадиона се е пукал по шевовете?Такива фенове не изчезват...

Защото сте фенове които ги е еня само за титли и тн :) Ако отбора ви излезне извън топ 5 - няма да има кой псува футболистите даже.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 03 сеп 2009 22:03

plovdivmraziselskiq написа: 4 собственика-3 италианци и 1 българин ще са в Ботев.

Ще изчакаме - ще видим!
Само да не се окаже, че този Българин е от Брягово!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”