Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Билети за вечното дерби-къде и кога?
Кога най-накрая ще се спре този цирк с билетите? Какво пречи двата клуба да седнат като нормални хора и да подпишат някакво споразумение за свободна продажба на билетите. Кви са тия простотии - от едните дават еди колко си хиляди билета на другите, за едните има цяла седмица, за другите ги пускат в четвъртък и.т.н. Кой има интерес от това? Защо вместо да се създаде максимално удобство за феновете, трябва да се правят такива тънки сметки. Толкова ли е трудно да се отпечатат по 10 000 билета за двата сектора зад вратите и по още няколко хиляди за другите 2 сектора, имайки предвид и разните там буферни зони, и тези билети да се пуснат на касите на националния, Герена и Армията?!
Re: Трябваше ли Гонзо да играе срещу Сливен?
Sleepwalker написа:vesodoc написа:...Изобщо Левски си остава заложник на дилемата - Батков има кинти, но не може да управлява, Сираков - може да управлява, но няма кинтите...Перфектна рецепта за поредна титла на Чорбата....Жалко!
Баси и зверската сентенция!Наистина перфектно казано.Поздравявам те,ако ти си я измислил!
Хаха, прав си и аз се присъединявам към теб.
- lionel_messi
- Контакти:
Абе ЛЕВСКАРИ,айде горе главите били сме и в трудни моменти ЦСКА!Все пак сме от най-великия отбор как така лесно ще се предадем!? .. Бий бий бий... 

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
lionel_messi написа:Абе ЛЕВСКАРИ,айде горе главите били сме и в трудни моменти ЦСКА!Все пак сме от най-великия отбор как така лесно ще се предадем!? .. Бий бий бий...
Никой не се е предал, предполагам това ще се види и най-вече чуе в събота на стадиона

-
Re: Време е да млъкнете!
Е за цикличността съм съгласен! Не че всички победи на Цска са от най-честните,но има и друга истина: Тя е че до този момент сме гола вода! Има само един начин да излезем от положението и той е да бием Цска в директен мач! Само тогава ще можем да твърдим че заслужаваме да сме първи! А на отрепките които влизат по форумите просто не обръщайте внимание! Не стреляйте по пианиста,той толкова си може! Не търсете мисловен процес и елементарно възпитание в едноклетъчни! 

- gonzofenka
- Контакти:

Последна промяна от gonzofenka на 05 май 2009 11:04, променено общо 1 път.

ДИМО МОМИРОВ : ИМАШЕ НЕ ЕДНА ,А ДВЕ ДУЗПИ СРЕЩУ ЛЕВСКИ
Шефът на реферите Димо Момиров заяви след днешното заседание на съдийската комисия пред Канал 3, че на вчерашния мач между Левски и Сливен на "Герена" е имало не една, а две чисти дузпи за гостите. "Не нападам Левски. Просто казвам истината. За Сливен имаше не една, а две чисти дузпи. Първо, в 8-та минута явно нарушение и после не задържането, а направо събарянето на нападател от Живко Миланов", сподели Момиров. Варненецът изрази учудване и от факта, че реферът Станислав Тодоров само три дни по-рано е свирил перфектно полуфиналния двубой от турнира за Купата на България между Миньор и Литекс, а в следващия мач се дъни тотално. "Не мога да си го обясна. Ще разговарям с него, но моето предложение е Тодоров да бъде санкциониран до края на сезона", разкри намеренията си шефът на съдиите.
Така Момиров продължи престрелката, която води от няколко месеца с ръководството на Левски, което по-рано днес обяви, че ще търси сметка именно от него, ако реферът Стефан Спасов, който ще ръководи вечното дерби, не се справи добре с него.
Синьото БФС може да се окаже не толкова синьо

Но все пак...на 9ти май ще се види всичко - Сърца червени,Сърца милиони,на шампиониии - САМООО ЦСКА !!! ТУК ОТ ВЕЧНИ ВРЕМЕНА - ИСТИНА Е ЕДНА - НИКОЙ НЯМА ДА НИ ПОБЕДИ !! ЧЕРВЕНО - БЯЛО БИЯТ НАШИТЕ СЪРЦА - САМОООО ЦСКАА !!
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !

Re: ДИМО МОМИРОВ : ИМАШЕ НЕ ЕДНА ,А ДВЕ ДУЗПИ СРЕЩУ ЛЕВСКИ
като е имало защо не са свирнати ? нали уж левски са сами срещу несправедливостта. или май самите левски са сомата несправедливост 

на мен обаче и друго ми прави впечатление.Именно това изказване на Момиров,който се пада шеф на съдиите,го няма никаде в сайта на Гонг като новина.Не искам да си мисля,че нарочно липсва,понеже тогава вече тотално ще си проличи синиото пристрастие и се дава само едната страна-синята,понеже има какви ли не интервюта и изказвания на хора от Левски,но това което не се харесва на левскарите,нещо липсва 

За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:на мен обаче и друго ми прави впечатление.Именно това изказване на Момиров,който се пада шеф на съдиите,го няма никаде в сайта на Гонг като новина.Не искам да си мисля,че нарочно липсва,понеже тогава вече тотално ще си проличи синиото пристрастие и се дава само едната страна-синята,понеже има какви ли не интервюта и изказвания на хора от Левски,но това което не се харесва на левскарите,нещо липсва
Аз затова го постнах....защото ГОНГ.БГ изписаха 4-5 теми за Гонзо,за Левски,за Баждеков,за Боримиров и т.н. ,но понеже тези въпроси се задават от НЕУДОБНИТЕ - КАНАЛ 3 ... и гонг.бг не смятат ,че е необходимо да осведомят синята половина с това

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !

САМО ЦСКА !