boabbb написа:
Бат Гонзи каза "Такъв играч до сега в България не е идвал" - и то верно, играч като Калво редко се вижда![]()
Че какво му имаше? Просто като видят къде ще трябва да играят и ентусиазма им секва..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:
Бат Гонзи каза "Такъв играч до сега в България не е идвал" - и то верно, играч като Калво редко се вижда![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Tommi написа:GOLEADOR написа:Дано новото ръководство спре да сее раздори в клуба.Надежда за това ми дават думите с които завършва декларацията :"ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!САМО ЦСКА!".Успех на Ивайло и умната!
Бадема беше казал "Заедно можем всичко" в рекламата и после духна към Китай.
vaskonti написа:Tommi написа:Да са ви честити новите собственици!Даже името на компанията си не могат да напишат правилно.
Подозирам, че това е писано не от тях, а от някоя секретарка.
boabbb написа:Tommi написа:GOLEADOR написа:Дано новото ръководство спре да сее раздори в клуба.Надежда за това ми дават думите с които завършва декларацията :"ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!САМО ЦСКА!".Успех на Ивайло и умната!
Tommi написа:boabbb написа:Tommi написа:GOLEADOR написа:Дано новото ръководство спре да сее раздори в клуба.Надежда за това ми дават думите с които завършва декларацията :"ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!САМО ЦСКА!".Успех на Ивайло и умната!
Калво си беше 2 класи над "А" група, ама това няма нищо общо с темата.
boabbb написа:Поне 2, а Кевин Бру направо проби тавана![]()
Tommi написа:Бадема беше казал "Заедно можем всичко" в рекламата и после духна към Китай.
Teo написа:Надявам се това ръководство да остане дълго и да тръгнем по мечтаното ново начало... коренни промени във философията на клуба![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта