Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2011 00:15

Сигурно ли е и ако е вярно,за колко мача са го наказали :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 22 дек 2011 00:35

Точно това не го пишат никъде.. Първо трябвало да обжалва.

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 22 дек 2011 11:04

Вилаш-Боаш иска Красич, Кейхил и Игуаин през януари
Изображение
Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш ще се опита да привлече минимум петима нови футболисти през зимния трансферен прозорец, съобщават медиите на Острова. Според информациите, Милош Красич, Гари Кейхил и Гонсало Игуаин са трима от желани от португалеца играчи.

27-годишният Красич има договор с Ювентус до края на сезона и той най-вероятно няма да бъде подновен, тъй като сърбинът не попада в плановете на старши треньора Антонио Конте. Крилото е взел участие в само шест мача на Ювентус от началото на сезона.

Защитникът на Болтън Гари Кейхил почти сигурно ще напусне „Рийбок Стейдиъм“ през зимата, но към него има сериозен интерес не само от страна на Челси, а и от Арсенал и Тотнъм.

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш ще се опита да вземе и аржентинския нападател на Реал Мадрид Гонсало Игуаин.

Лондончани вече се разделиха с Никола Анелка, който премина в Шанхай Шенхуа, а е много вероятно да продадат и Дидие Дрогба, който не може да се разбере с ръководството относно продължаването на контракта му, който изтича през юни 2012 година.

Според информацията, от Челси ще трябва да извадат около 25 милиона паунда, за да вземат Игуаин от Реал Мадрид.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2011 12:12

Красич ми харесва и съм с двете ръце "ЗА" този трансфер,Кейхил ще ни излезе без пари на фона цена/качества на футболиста,така че и той е добре дошъл,ама за Игуаин съм доста скептично настроен :roll:

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 22 дек 2011 12:27

CTAHKO написа:Красич ми харесва и съм с двете ръце "ЗА" този трансфер,Кейхил ще ни излезе без пари на фона цена/качества на футболиста,така че и той е добре дошъл,ама за Игуаин съм доста скептично настроен :roll:

Защо? :)

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 22 дек 2011 12:30

CTAHKO написа:Красич ми харесва и съм с двете ръце "ЗА" този трансфер,Кейхил ще ни излезе без пари на фона цена/качества на футболиста,така че и той е добре дошъл,ама за Игуаин съм доста скептично настроен :roll:

Аз абсолютно не съм съгласен.Красич не играе за Ювентус.Дори когато влезе е пълна дупка.Кейхил го наблюдавам,когато дават мачове на Болтън и честно казано не ме впечатлява бая прехвален ми се вижда.Игуаин не прави лош сезон в Мадрид.Двамата с Бензема бележат почти всеки мач така че няма причина и при нас да не е голова машина;)
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 22 дек 2011 14:32

Краят на кариерата на Джон Тери се вижда?! Дано не го обвинят. :(

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2011 17:14

Angel CFC написа:

Защо? :)

За този си имам собствено мнение,с което не искам да ангажирам никой.За мен този е футболист тип Михтарски(ако си го спомняте на времето).Трябва да му направят 10 положения на мач за да вкара едно или две.В общи линии консуматор ;) Е в Реал му ги създават тези положения,ама нека видим какви и кои футболисти играят зад него и за него.При нас положението не е същото,както и стилът в Англия не е същия :roll: То ако ни трябват такъв тип футболисти,ние си имаме Торес ;)Но пак казвам това си е мое мнение и не е плод на някакви журналистически,коментаторски мнения и писания,нито съм му гледал статистиките.Просто лични наблюдения.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2011 17:18

falcao написа:

Аз абсолютно не съм съгласен.Красич не играе за Ювентус.Дори когато влезе е пълна дупка.Кейхил го наблюдавам,когато дават мачове на Болтън и честно казано не ме впечатлява бая прехвален ми се вижда.Игуаин не прави лош сезон в Мадрид.Двамата с Бензема бележат почти всеки мач така че няма причина и при нас да не е голова машина;)

Той и Диего беше страхотен футболист и като отиде там и стана пълна дупка ;) Кейхил,че не е в перфектна форма е вярно,но пък за тези пари си направо без пари.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 22 дек 2011 20:52

fireblood написа:Според мен трябва да стане следното:
1. Веднага да продадат Торес било то и за 10 милиона.
2. Ясно е, че Анелка, Алекс, Калу, Малуда ще напуснат. Може би и Микел, и Ферейра, но едва ли. Тогава няма кой да превежда на Давид Луиз и Рамирес.
3. Задължително трябва при напускане на толкова много играчи да се купят поне 4-ма. Моите предложения за такива са Тиоте, Али Сисоко, Жоао Моутиньо и Кавани, ако е възможен. Неймар също не е изключен. Не знам защо не харесвате Шейк Тиоте. Това, че играе в Нюкасъл не означава абсолютно нищо. Това е най-полезният играч във ВЛ, заедно с Лукас и Есиен според мен. Много енергия, борбеност, добър опит, добра възраст, играл в Англия, добра цена. Какво повече искате? Някой недоказан французин от Рен?
4. В никакъв случай не трябва да напускат Дидие Дрогба и Франк Лампард. Колкото и забавно да ви звучи, те са сред шестте играчи, които държат Челси на това ниво в момента, ако не бяха те, може би сега Челси щеше да е на 7-мо, 8-мо място.
5. Тази последна препоръка може да се разглежда и в дългосрочен план. Все си мисля, че трябва рано или късно Джанфранко Дзола да се завърне в клуба, без значение на какъв пост. :)
[offtopic]Може би на някой хора няма да им хареса особено моят коментар, но нали това е идеята на форума. Всеки да изказва собственото мнение. ;)[/offtopic]

1. Връщате ни Торес за 20 млн. :)
2. Съмнява ме Челси да продаде цели 6 футболиста по време на сезона. Ако приемем, че Анелка вече не е в Челси, а Калу, Малуда и Алекс не получават нито шансове, нито са щастливи в Челси, то ще видим, че има реален шанс да напуснат през януари. Ферейра е алтернатива на Босингва и Иванович, който също може да играе отдясно на отбраната, и може би и той ще напусне, ако не сега, лятото. Докато Микел не мисля, че ще го продадете. Това е алтернативата на Есиен за дефанзивен халф, който пък към момента е контузен. Изобщо е една голяма каша в Челси, която предстои да бъде оправена през януари.
3. Според мен, нужда от Али Сисоко няма. Ашли Коул продължава да играе на най-високо ниво, и мисля, че ще го прави в близките 2-3 години. Тиоте е добър играч, не случайно го свързват с нас, вас и Юнайтед, но не мисля, че имате нужда и от него, и от Моутиньо. Тоест от двамата накуп. Може би само един Моутиньо (който е по-техничен, но по-слаб в дефанзивен план) би ви свършил по-добра работа. Докато за Кавани си мисля, че ще има огромно наддаване от богаташчетата Сити, Барса и Реал, ако не през януари, то през лятото.
4. Иначе и аз съм против напускането на Дрогба и Лампард. Това са двигателите на отбора, легендите, лидерите на Челси. Тези тримата и Джон Тери са най-големите лидери на Челси за последните 10 години, така че ако евентуално Дрогба и Лампард бъдат продадени, а Тери последва съдбата на Суарес, или дори по-лоша от на нашия, то Челси ще рухне доста.
5. Между другото, Дзола не беше ли избран на скоро за "играч номер едно за всички времена" на Челси ? Или се бъркам ? Ако е така, то наистина вие, феновете го обичате и го искате отново в щаба на отбора. :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”