Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот fireblood » 20 дек 2011 18:15

Дрогба загатна, че има още какво да покаже. Торес просто не е за този стил на игра. ;)

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 20 дек 2011 18:53

И двамата не стават ако питаш мен, но поне единият има някакви минимални шансове да се "събуди". Аз съм "за" да се даде шанс на Торес до лятото и ако продължава да е същата дупка, да го заменим с друг.
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 20 дек 2011 19:25

В Кавани въждам бъдещият Дрогба. Просто много ми прилича на него като физика, като техника дори. Малко по-бърз е от него, единствено фаловете му куцат. Има много мощ, че и прическата му е същата като тази на Дрогба в началото. ;)

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 20 дек 2011 21:21

Не съм сигурен,че ни трябва Родуел...Да добър е,но имаме Ромеу,освен ако не го взимаме за заместник на Микел,но не виждам смисъл да се дават 20 млн. за пейкаджия.Вярно,че Родуел е доста добър и напред,ама...Имаме Есиен и Мейрелеш за дефанзивни и алтернативи на Ромеу,но честно казано очаквах подобен ход от страна на Челси. ;)

Дрогба вече се убедих,че е на доизживяване.Почти сигурно е,че ще напусне след края на сезона.На Торес колко шанса му дадоха?Първите мачове от началота на сезона и няколко в ШЛ.Тъкмо започна да намира себе си и получи червения картон срещу Суонси,след това Боаш го закотви на пейката,и от тогава е играл само в мача срещу Ливърпуул за КК,в който не може да се очаква,че ще избухне.Такива включвания в последните 5 минути от мачовете не ги броя..

Анелка ВЕЧЕ напусна,така че не го броите към напускащи.Наскоро и в оф.сайта на Челси пишеше,че е подписал договора с китайците,а и Боаш наскоро заяви,че повече няма да може да разчита на него.Ще е интересно какви играчи ще привлечем и кои ще напуснат през зимата.

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 21 дек 2011 10:23

Анкета проведена сред феновете на Челси, за това кой играчи искат да купи клубът през януарския трансферен прозорец.

Единсон Кавани - 8803

Лука Модрич - 7406

Гари Кейхил - 845

Джак Родуел - 590

Алваро Перейра - 306

Други - 1020

Общо Гласа: 18970

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 дек 2011 11:25

Всъщност си мисля, че от към халфове сме добре.
Като казвам това, имам напредвид Пиазон и Маккеран ...
Тези двамата са голяма работа и за в бъдеще всички ще се убедим в това !

Трябват крила.
Алтернатива на Дани и Мата, защото те не са от желязо, още повече пък можем да очакваме от тях да са на ниво 20-30 мача подред.
Наложително е през новият сезон да се налагат ... Пиазон, Ромеу и Маккеран в средата и Торес в атака !!
Ако искаме офанзивният стил на Боаш да сработи и да ги бодем другите с по 4-5 гола ...
Мак и Каталунеца са млади, имат дробове и ще покриват добре средната зона ... Освен всичко- добре владеят и токата, като Маккеран има и доста добър пас.
Пиазон е много добър техник и подавач, ще захранва триото в атака.
Като му тръгне играта е много труден за опазване ... А е само на 18 !

Но за да не получаваме по-толкова, колкото евентуално ще бележим, трябват и стабилни бекове, които към момента - нямаме.

Значи моят извод е - Двама бек-а + две крила, по възможност - със силен десен крак !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 21 дек 2011 11:40

THE G.A.M.E написа:Всъщност си мисля, че от към халфове сме добре.
Като казвам това, имам напредвид Пиазон и Маккеран ...
Тези двамата са голяма работа и за в бъдеще всички ще се убедим в това !

Трябват крила.
Алтернатива на Дани и Мата, защото те не са от желязо, още повече пък можем да очакваме от тях да са на ниво 20-30 мача подред.
Наложително е през новият сезон да се налагат ... Пиазон, Ромеу и Маккеран в средата и Торес в атака !!
Ако искаме офанзивният стил на Боаш да сработи и да ги бодем другите с по 4-5 гола ...
Мак и Каталунеца са млади, имат дробове и ще покриват добре средната зона ... Освен всичко- добре владеят и токата, като Маккеран има и доста добър пас.
Пиазон е много добър техник и подавач, ще захранва триото в атака.
Като му тръгне играта е много труден за опазване ... А е само на 18 !

Но за да не получаваме по-толкова, колкото евентуално ще бележим, трябват и стабилни бекове, които към момента - нямаме.

Значи моят извод е - Двама бек-а + две крила, по възможност - със силен десен крак !

Съгласен съм,че трябва да се налагат играчи от школата,но погледни какво стана с Макекрън,когато игра срещу Ливърпуул.Едно единоборство по-твърдо и край на мача за него ,че е техничен и добър играч спор няма,но е твърде крехък за ВЛ все още..поне за мен.
Пиазон наистина мисля,че има голямо бъдеще дано се развие само:)
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 21 дек 2011 13:53

Ръководството на Челси се е договорило с колегите си от Болтън за трансфера на бранителя Гари Кейхил, съобщава "Дейли Мирър".

Бившият футболист на Астън Вила ще премине в лондонския клуб за сумата от седем милиона паунда.

Уондърърс са склонили да продадат футболиста, тъй като рискуват да го загубят на свободен трансфер през юни.

Тогава изтича договорът на Кейхил с Болтън, като той не е пожелал да го поднови. Именно поради това от клуба са преценили, че е по-добре сега да вземат седем милиона паунда, които да бъдат инвестирани в покупката на нов бранител.

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 21 дек 2011 17:35

От къде го прочете?

П.П. Тея от ФА наистина го раздават големи *****...

Върни се в “Архив”