Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот гражданин от село » 23 яну 2012 14:46

Може да си фантазираме и смучем от пръстите до безкрай и на кой,както му е изгодно.Нека изчакаме някой и друг ден и нещата ще станат по-ясни,ще излезе повече информация и токава пак може да пофантазираме.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 яну 2012 14:47

masona84 написа:Някой по запознат да ми обясни нещо ако може разбира се,че като цяло не съм чел всичко около Анеси.Киряков казва,че играча е върнал 3 заплати по сметките на клуба.Въпроса ми е заплатите редовно ли са плащани,,или като са разбра ли,че иска да бяга и са ги превели наведнъж а той просто е отказал превода?

Това са само догатки.Тук само правим каланетика на пръстите си,а сините си пукат жлъчките ;) Може да са бавили заплатите му и да са ги давали,когато са видяли,че иска да напуска,но това са само догатки.Нашите са царе на гафовете,но не вярвам чак толкова да се излагат,въпреки че го има в лотарията ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 яну 2012 14:49

гражданин от село написа:Може да си фантазираме и смучем от пръстите до безкрай и на кой,както му е изгодно.Нека изчакаме някой и друг ден и нещата ще станат по-ясни,ще излезе повече информация и токава пак може да пофантазираме.

Нали и аз това казвам,но тия,дето висят повече в нашия,отколкото в техния форум,не се разбират от приказка.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 яну 2012 14:51

Old_death написа:Нашите са царе на гафовете,но не вярвам чак толкова да се излагат,въпреки че го има в лотарията ;)

Ръководството да, но не и юристите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 яну 2012 15:02

Сега прочетох в дгуг форум,че по кодекса на труда всеки работник може едностранно да прекрати трудов договор,ако изплати от 3 до 6 раб. заплати или ако има други клаузи за напускане се описват в анекс към договора.Явно въпросът е има ли анекс и ако има какви са клаузите.Но ако няма анекс това обяснява връщането на 3-те заплати(изплащане неостойка от 3-6 заплати).

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 яну 2012 15:06

гражданин от село написа:Сега прочетох в дгуг форум,че по кодекса на труда всеки работник може едностранно да прекрати трудов договор,ако изплати от 3 до 6 раб. заплати или ако има други клаузи за напускане се описват в анекс към договора.Явно въпросът е има ли анекс и ако има какви са клаузите.Но ако няма анекс това обяснява връщането на 3-те заплати(изплащане неостойка от 3-6 заплати).

Аз колко пъти да казвам, че най-важното в случая е какъв е договора между Черноморец и Анисе.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 яну 2012 16:15

2. при прекратяване на срочни трудови договори, срокът на предизвестието е 3 месеца, при условие че не надхвърля остатъка от срока, предвиден в срочния трудов договор (чл. 326, ал. 2, изр. 3 КТ);

Всяка от страните по трудовото правоотношение може да го прекрати преди изтичането на срока на предизвестието, като в тази хипотеза тя дължи на другата страна обезщетение в размер на брутното трудово възнаграждение на работника или служителя за неспазения срок на предизвестието (чл. 220 КТ). Това право може да бъде упражнено както от предизвестяващата, така и от предизвестената страна по индивидуалния трудов договор.

Ако няма допълнителни анекси към договора на Анисе (какъвто предполагам е случаят), то не виждам какви претенции могат да имат Черноморец. Плаща си трите месеца за неспазено предизвестие и си тръгва и не виждам как някой ще го спре.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 23 яну 2012 16:24

някой газ пикае май ......... иначе още един успешен трансфер за ЦСКА .......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 23 яну 2012 16:28

mistreated написа:2. при прекратяване на срочни трудови договори, срокът на предизвестието е 3 месеца, при условие че не надхвърля остатъка от срока, предвиден в срочния трудов договор (чл. 326, ал. 2, изр. 3 КТ);

Всяка от страните по трудовото правоотношение може да го прекрати преди изтичането на срока на предизвестието, като в тази хипотеза тя дължи на другата страна обезщетение в размер на брутното трудово възнаграждение на работника или служителя за неспазения срок на предизвестието (чл. 220 КТ). Това право може да бъде упражнено както от предизвестяващата, така и от предизвестената страна по индивидуалния трудов договор.

Ако няма допълнителни анекси към договора на Анисе (какъвто предполагам е случаят), то не виждам какви претенции могат да имат Черноморец. Плаща си трите месеца за неспазено предизвестие и си тръгва и не виждам как някой ще го спре.

И аз това казвам,но няма кой да ме чуе.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 яну 2012 16:55

Може само да гадаем каква е причината за прекратяване на договора му с Черноморец..А и с оглед на това, че е много вероятно да има дело между Анисе и Черноморец е напълно нормално да я премълчат.Дотогава аз съм зад действията на ръководството, а че някои хора няма да спрат да си чешат езиците по адрес на ЦСКА въобще не ме изненадва.. :)

Върни се в “Архив”