Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Мнениеот barbi_vip » 04 авг 2011 15:44

Към sangio: да благодаря отговори ми , и съм ти благодарна че всъщност ми отговори толкова добре , имам предвид без нападки и излишно озъбване! Отново благодаря! А да ти си прав това е тове мнение , само имам забелжка относно мача с Локо СФ , хайде да не правим изводи от тогава , все пак в началото на подготвителните лагери , имаха малко време да се сработят и съм сигурна че ако има дадеме още малко време , двамата ще се сработят доста добре почти както бе с Гара , и другия перипет за сработването е комуникация , все пак нормално е Цветков да се сработи по-добре с Арш тъй като е играл в Холандия и малко или много това оказва влияние и комуникацията им е по-добра! Нали така ?!?! ;) ;)
Последна промяна от barbi_vip на 04 авг 2011 16:38, променено общо 1 път.
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 04 авг 2011 15:54

barbi_vip написа:Към sangio: да благодаря отговори ми , и съм ти благодарна че всъщност ми отговори толкова добре , имам предвид без напатки и излишно озъбване! Отново благодаря! А да ти си прав това е тове мнение , само имам забелжка относно мача с Локо СФ , хайде да не правим изводи от тогава , все пак в началото на подготвителните лагери , имаха малко време да се сработят и съм сигурна че ако има дадеме още малко време , двамата ще се сработят доста добре почти както бе с Гара , и другия ерипет за сработването е комуникация , все пак нормално е Цветков да се сработи по-добре с Арш тъй като е играл в Холандия и малко или много това оказва влияние и комуникацията им е по-добра! Нали така ?!?! ;) ;)

Не става въпрос за изводи от едно полувреме ... Сама казваш , че ще им трябва време за сработване , а и това , че Цветков знае холандски и му е по лесно да се разбира с Арс , но не мисля , че точно в този мач , трябва да се правят експерименти . Нека Г.И. заложи на по доброто разбирателство , пък в шампионата да налага Дарко и Арс , за да се обиграват ... ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2011 15:56

Всъщност, не е маловажно, че Дарко се спряга за трансфер ...
Малко или много, това със сигурност го разсейва.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

levskara931
Контакти:

Мнениеот levskara931 » 04 авг 2011 15:57

fantal написа:За тези които нямат ТВ+ можете да гледате мача онлайн от тук http://a-pfg.info/news_view.php?id=814 .. Дано съм Ви бил полезен :)

Благодаря ..

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 04 авг 2011 15:59

THE G.A.M.E написа:Всъщност, не е маловажно, че Дарко се спряга за трансфер ...

ааааа колко точно се изказа ,знаеш ли много си прав ,дали се спряга ,дали са спекулации това си оказва влианието. Много си прав как не се стех да го спомена :?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2011 16:06

barbi_vip написа:

ааааа колко точно се изказа ,знаеш ли много си прав ,дали се спряга ,дали са спекулации това си оказва влианието. Много си прав как не се стех да го спомена :?

Ами тази шумотевица около този ( евентуален ) трансфер на Дарко си е абсолютна глупост.
Какво пречеше да се изчака зимната пауза ?

Ей така беше разсеян и Дембеле в първите пролетни мачове тази година ...
То се и видя де - игра под нивото си.

Сега същата глупост и с Тасевски ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 04 авг 2011 16:08

THE G.A.M.E написа:
barbi_vip написа:

Ами тази шумотевица около този ( евентуален ) трансфер на Дарко си е абсолютна глупост.

ееее това какво да ни учудва , наще са царе на този род глупост и ръкводство , но най-вече БГ Медиите .

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 04 авг 2011 16:12

barbi_vip написа:
THE G.A.M.E написа:

ееее това какво да ни учудва , наще са царе на този род глупост и ръкводство , но най-вече БГ Медиите .

в тази връзка Венци Стефанов винаги е бил най- корав...медийте рядко надушват.. а и да надушат той казва по някоя тъпотия в контекст, че това са глупости и шума стихва...и един ден.. айде продадохме го!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 04 авг 2011 16:15

е да ама наще ръководители не са такива , не казват такива неща и затова се шуми толкова и се разсейват момчетата.Само до момента Исата и Сърмата сме продали без излишен шум.Защото Хичо го пращахме то не бе Арсенал , нз си къде си и т.н.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 авг 2011 16:26

barbi_vip написа:Към sangio: да благодаря отговори ми , и съм ти благодарна че всъщност ми отговори толкова добре , имам предвид без напатки и излишно озъбване! Отново благодаря! А да ти си прав това е тове мнение , само имам забелжка относно мача с Локо СФ , хайде да не правим изводи от тогава , все пак в началото на подготвителните лагери , имаха малко време да се сработят и съм сигурна че ако има дадеме още малко време , двамата ще се сработят доста добре почти както бе с Гара , и другия ерипет за сработването е комуникация , все пак нормално е Цветков да се сработи по-добре с Арш тъй като е играл в Холандия и малко или много това оказва влияние и комуникацията им е по-добра! Нали така ?!?! ;) ;)

Без напаТки,ама ти на училище ходиш ли?Веднага да залягаш над Буквара!
ПП.Какво е "ерипет"?

Върни се в “Архив”