Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот boabbb » 26 яну 2015 12:55

petko.h.markov написа:
RedeviL написа:
boabbb написа:Вальо, мисля, лятото да приключва курса :roll: Нещо много взе да става "разговорлив" и той :roll: До юни му е договора и според мен, не трябва да се продължава ... Задължително трябва да се знае кой е шефа ;) Колкото до играчите - един опорен халф трябва да си замине, ще видиме кой ще е, но е добре да не е Сънди, колкото и неориентиран на моменти да е той ...

Абсолютно! Томов много точно му го каза- да не се прави на синдикален лидер, защото работата му е съвсем друга. "Значи, засега всичко било нормално, но да се надяваме, че и за в бъдеще щяло да бъде така"... Чакай малко, бе пич! Кой си ти, че да коментираш финансово състояние, заплати и т.н. Като не ти харесва нещо в клуба- пътя, чантата и... да те нема!

Доживях и това.

Петко, време е да доживееме в България да се знае кой е шефа :!: Каква е тая анархия, ти можеш ли да кажеш на началника ти "Абе, досега сме добре с парите, ама внимавай занапред да е така" :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 яну 2015 12:58

Чета, че ще търсим ляв бек от чужбина, значи Тончи ще си замине най-вероятно.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 26 яну 2015 13:08

Съгласен съм с Red Warrior, трябва да оптимизираме състава. В момента имаме 9 халфа за 3 позиции (един атакуващ и два дефанзивни), а това в момента е излишен лукс според мен. Освен това имаме 7 централни защитника (а ако приемем, че Венци също може да играе и като централен, стават 8). Донякъде и с memnto съм съгласен, че ще ни шарят яко с картоните през пролетния полусезон, но дори и така мисля, че имаме достатъчно опции.
Ако заплатите са 300к на месец и ги намалим на 280 или 260, какво се променя ? Пак ще се бавят, пак същото ще бъде, който ги покрива сега, пак ще го прави. Само дето ще сме минус 2-3 футболиста.

Logic, могат да се направят много неща с тези пари. Например да се изплатят заплати на хората от администрацията и школата, които съвсем не си получават парите така редовно както футболистите от първия отбор. Могат да се дадат за екипи, топки и пр. за школата, а не да се разчита на събраните пари от ЦСКА Акционерите например. Но има и по-добър вариант. Нека посмятаме малко: да приемем, че продадем правата на двама халфа и двама защитника. Нека да е за малко пари - да кажем 50 000 евро всеки. За 4-ма това са 200 000 евро, т.е. 400 000 лв. Нека към тях добавим и спестените за една година пари, нека да са 30 000 на месец, за 12 месеца са 360 000 лв. Т.е. след една година бихме имали 760 000 лв, които бихме могли да похарчим за селекция, а това е нелоша сума предвид финансовото ни положение. С тези пари бихме могли да имаме Венци Христов например + един или дори двама бека.
В заключение - финансовото положение в ЦСКА е такова, че не бива да подценяваме никакви приходи или икономии.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 яну 2015 13:12

За Венци да сте спокойни, до другото лято е свободен агент :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 яну 2015 13:15

Да, така е, но реално ако тръгнем да правим икономии, това значи липса на достатъчно дълга резервна скамейка в един момент, а това води и до липса на титли. :( То никак не върви, ама феновете искат и двете- и титли, и икономии. Трудна работа, за да не кажа невъзможна- просто трябва да изберем- титла ли ще гоним, или финансово стабилизиране. И двете не става за съжаление навсякъде по света! По действията на всички от ръководството разбирам, че искаме и двете, само че старите дългове си стоят. :(

Аз предпочитам титлите, защото от тях идват и финансовите постъпления по-нататък. Но пък и за да станеш шампион, трябва да вложиш много, особено ако съперник ти е отбор с 20 млн в джоба от групите на ШЛ! :cry: :mrgreen: Като нямаш финансови успехи, никой не те брои за жив и в живота е така.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 26 яну 2015 13:37

dreben23 написа:Да, така е, но реално ако тръгнем да правим икономии, това значи липса на достатъчно дълга резервна скамейка в един момент, а това води и до липса на титли. :( То никак не върви, ама феновете искат и двете- и титли, и икономии. Трудна работа, за да не кажа невъзможна- просто трябва да изберем- титла ли ще гоним, или финансово стабилизиране. И двете не става за съжаление навсякъде по света!

Аз предпочитам титлите, защото от тях идват и финансовите постъпления по-нататък. Като нямаш финансови успехи, никой не те брои за жив и в живота е така.

Говорех за разумно използване на наличните ресусрси, а не за икономии от необходими неща. Мисля, че 7 халфа и 5 централни защиници са "достатъчно дълга резервна скамейка" ако имаме да играем само мачове от вътрешното първенство. Чудесно би било да спечелим пак титлата, но не и ако с това затънем още повече финансово.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 26 яну 2015 13:45

caracol написа:Съгласен съм с Red Warrior, трябва да оптимизираме състава. В момента имаме 9 халфа за 3 позиции (един атакуващ и два дефанзивни), а това в момента е излишен лукс според мен. Освен това имаме 7 централни защитника (а ако приемем, че Венци също може да играе и като централен, стават 8). Донякъде и с memnto съм съгласен, че ще ни шарят яко с картоните през пролетния полусезон, но дори и така мисля, че имаме достатъчно опции.
Ако заплатите са 300к на месец и ги намалим на 280 или 260, какво се променя ? Пак ще се бавят, пак същото ще бъде, който ги покрива сега, пак ще го прави. Само дето ще сме минус 2-3 футболиста.

Logic, могат да се направят много неща с тези пари. Например да се изплатят заплати на хората от администрацията и школата, които съвсем не си получават парите така редовно както футболистите от първия отбор. Могат да се дадат за екипи, топки и пр. за школата, а не да се разчита на събраните пари от ЦСКА Акционерите например. Но има и по-добър вариант. Нека посмятаме малко: да приемем, че продадем правата на двама халфа и двама защитника. Нека да е за малко пари - да кажем 50 000 евро всеки. За 4-ма това са 200 000 евро, т.е. 400 000 лв. Нека към тях добавим и спестените за една година пари, нека да са 30 000 на месец, за 12 месеца са 360 000 лв. Т.е. след една година бихме имали 760 000 лв, които бихме могли да похарчим за селекция, а това е нелоша сума предвид финансовото ни положение. С тези пари бихме могли да имаме Венци Христов например + един или дори двама бека.
В заключение - финансовото положение в ЦСКА е такова, че не бива да подценяваме никакви приходи или икономии.

Не е точно така. Защото който покрива заплатите в момента, дава толкова колкото са те. Ако са 300к съответно Манджуков ще отпусне 300к. Ако са 280к Манджуков толкова ще преведе. Или Инджов или който друг дава. Просто ще спестим пари на някой от акционерите, за сметка на състава.

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 26 яну 2015 13:57

Logical person написа:
caracol написа:Съгласен съм с Red Warrior, трябва да оптимизираме състава. В момента имаме 9 халфа за 3 позиции (един атакуващ и два дефанзивни), а това в момента е излишен лукс според мен. Освен това имаме 7 централни защитника (а ако приемем, че Венци също може да играе и като централен, стават 8). Донякъде и с memnto съм съгласен, че ще ни шарят яко с картоните през пролетния полусезон, но дори и така мисля, че имаме достатъчно опции.

Не е точно така. Защото който покрива заплатите в момента, дава толкова колкото са те. Ако са 300к съответно Манджуков ще отпусне 300к. Ако са 280к Манджуков толкова ще преведе. Или Инджов или който друг дава. Просто ще спестим пари на някой от акционерите, за сметка на състава.

Е, за това не споря. Ако бюджетът ни за заплати е осигурен по някакъв начин, тогава съм съгласен. Стига да не са нови заеми, разбира се.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 26 яну 2015 14:48

Спортинг връща Симеон Славчев в А група или го праща в Риека

Никва Риека, тука.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 яну 2015 16:02

Стига с тоя бюджет!ЦСКА се бори за титлата!Щом ръководството отпуска толкова футболисти на Стойчо,какъв е проблема?Ако ще се пестят пари,да се започне от лагерите,ако ще се предаваме за титлата,за какво са тия лагери в Турция?Бройката е такава,каквато е!Колко са контузените в момента?5,6,7!А наказаните?
Взимането на още футболисти показва,че ще се борим яко за титлата!Давайте да ги подкрепяме по стадионите и ако е рекъл Господ,май месец да празнуваме!

Върни се в “Архив”