Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Мнениеот Red_Neck » 16 май 2013 01:17

santiliana написа:
Red_Neck написа:
santiliana написа:такааа... Сега се прибирам и съм мъртво пиян...За което ще трябва да ме извините за невинните правописни грешки, пунктуации и статистически неточности... Първо- да честитя на онези от Стара Загора купата- честита да ви е. На треньора им- Петре, ти стана играч при нас...Уважавай клуба, който ти даде бял хляб да ядеш...Иначе Господ ще те накаже рано или късно...
За мача: Много сме зле... Това, че УЖ сме обърнали резултат и т.н. са приказки за наивници... Тотаджийска работа...Пък и Марица Изток 2 трябва да върне инвeстициите си в отбора на Берое...Кой както иска - така да го разбира...Аз празни приказки не говоря... Нека се радват хората- заслужиха си го... В събота- ще бъде ад. За всички! И за разградчани, и за сини... Ще бъдем там- много маймуни... И много ядосани...Да имат късмет да се осерат отново... Тоя път прошка няма да има... На Киро давам безплатен съвет- резняк, не идвай на Герена, че ти ебем матеру... Ситуацията е критична... Батков- загубим ли- пътник си... Боклук смотан....Ще се палим....НЕМа кой да Ви спаси...Мамицата Ви, боклуци...Вие погребахте Левски!!!

Брат, лягай ........ :)
Колкто до Петьо Хубчев, дойде при вас на 25-26 години с над 250 мача за Литекс - нека да не е станал футболист на Герена, а :)
Добре е уважението да е взаимно!

нЕма кво да ме братосваш...Ние братя нямаме..Ако ме разбираш...Петър Хубчев...Анонимник, който стана играч в Левски София...Този човек в последните месеци плю по нас под път и над път...Ако е прав- ОК...Ако пък не- дано Бог го накаже...За другите- запалянковци, Домусчиевци и прочее...Ще има възмездие... Batkov- your next!...

ОК, щом настояваш .... при вас е станал футболист. Преди това хандбалист е бил в Ловеч .. както и да е.
Пацо Гетов и той ли в Левски играч стана? :)
Колкото до възмездието - то днес дойде! Нямахте работа дори на полуфинал :)
Очаквам го още веднъж преди края на седмицата :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 16 май 2013 01:18

MainEventer написа:Митооооов, митоооов....каква беше тази подредба на дузпаджиите, ти нормален ли си ? Двамата куци коне бият първите две дузпи..... :shock: Що за идиот........ Мюлдер уцелва врата един път на високосна година, той дузпа му дава да бие. :shock:
16-17 футболисти незабавно вън от Левски, заедно с Митов :!:

Проблемът не бе в дузпите. Всеки може да изпусне. Проблемът е, че ги оставихме да ни вкарат елементари голове, С такава защита какво да очаваш?

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 16 май 2013 01:24

Red_Neck написа:
santiliana написа:
Red_Neck написа:
santiliana написа:такааа... Сега се прибирам и съм мъртво пиян...За което ще трябва да ме извините за невинните правописни грешки, пунктуации и статистически неточности... Първо- да честитя на онези от Стара Загора купата- честита да ви е. На треньора им- Петре, ти стана играч при нас...Уважавай клуба, който ти даде бял хляб да ядеш...Иначе Господ ще те накаже рано или късно...
За мача: Много сме зле... Това, че УЖ сме обърнали резултат и т.н. са приказки за наивници... Тотаджийска работа...Пък и Марица Изток 2 трябва да върне инвeстициите си в отбора на Берое...Кой както иска - така да го разбира...Аз празни приказки не говоря... Нека се радват хората- заслужиха си го... В събота- ще бъде ад. За всички! И за разградчани, и за сини... Ще бъдем там- много маймуни... И много ядосани...Да имат късмет да се осерат отново... Тоя път прошка няма да има... На Киро давам безплатен съвет- резняк, не идвай на Герена, че ти ебем матеру... Ситуацията е критична... Батков- загубим ли- пътник си... Боклук смотан....Ще се палим....НЕМа кой да Ви спаси...Мамицата Ви, боклуци...Вие погребахте Левски!!!

Брат, лягай ........ :)
Колкто до Петьо Хубчев, дойде при вас на 25-26 години с над 250 мача за Литекс - нека да не е станал футболист на Герена, а :)

нЕма кво да ме братосваш...Ние братя нямаме..Ако ме разбираш...Петър Хубчев...Анонимник, който стана играч в Левски София...Този човек в последните месеци плю по нас под път и над път...Ако е прав- ОК...Ако пък не- дано Бог го накаже...За другите- запалянковци, Домусчиевци и прочее...Ще има възмездие... Batkov- your next!...

ОК, щом настояваш .... при вас е станал футболист. Преди това хандбалист е бил в Ловеч .. както и да е.

Така, като си тропаш по клавиатурата, да те светна, че Хубчев и един мач нямаше в А група преди да дойде в Левски. Вярно, викаха го в националния, играеше бек, но знаеш ли кога щеше да отиде в Хамбургер или Айнтрахт, ако не беше играл на Герена?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 май 2013 01:25

Че то като бяхме с 10 души седяхме по- добре от тях, бе :lol: След 70 минута не можеха топката да си подадат.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2013 01:27

Аз съм го казал отдавна, даже и сега при победите го припомнях. За евротурнирите трябва да се прави чисто нов отбор. Само трябва да задържат Гари Родригес на всяка цена.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2013 01:30

ralka_levskarka написа:Че то като бяхме с 10 души седяхме по- добре от тях, бе :lol: След 70 минута не можеха топката да си подадат.

И защо не ги биха? 30 минути в продължението защо не ги натиснаха?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 май 2013 01:35

Tommi написа:
ralka_levskarka написа:Че то като бяхме с 10 души седяхме по- добре от тях, бе :lol: След 70 минута не можеха топката да си подадат.

И защо не ги биха? 30 минути в продължението защо не ги натиснаха?

Явно днес нямахме и късмет :) Видя се и при една контра, Рамос тръгна, подаде на Силва, той искаше на двойно, ама.. едно двойно стана мани, мани. Просто преди третия гол се видя как бъркаха пред своето наказателно поле още. В последната минута, само не можах да разбера, Силва как би точно в Караджов :| Вратата толкова голяма, той в ръцете на вратаря..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 май 2013 01:37

Tommi написа:Аз съм го казал отдавна, даже и сега при победите го припомнях. За евротурнирите трябва да се прави чисто нов отбор. Само трябва да задържат Гари Родригес на всяка цена.

Батков ако зависи нещо от него не е на същото мнение.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2013 01:39

Сложи ги още 10 мин,та да станат 80!Сега ми кажи до 80-тата вие какво направихте толкова,защото те пропуснаха доста положения....особено първото!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 май 2013 01:40

stoyankd написа:
Red_Neck написа:
santiliana написа:
Red_Neck написа:Брат, лягай ........ :)

Така, като си тропаш по клавиатурата, да те светна, че Хубчев и един мач нямаше в А група преди да дойде в Левски. Вярно, викаха го в националния, играеше бек, но знаеш ли кога щеше да отиде в Хамбургер или Айнтрахт, ако не беше играл на Герена?

Караш ме да се усмихвам ...... В този период нашите футболисти имаха канал в Бундеслигата. Недоразумение като Енгибар Енгибаров дори игра там. Да не споменаваме житни бегачи като надеждата Г. Донков, който по същата логика стана играч в ЦСКА ... иначе щеше да види Бохум .....
Престъпно е да се твърди, че Хубчев е станал футболист в Левски.
Последна промяна от Red_Neck на 16 май 2013 01:43, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”