santiliana написа:Red_Neck написа:santiliana написа:такааа... Сега се прибирам и съм мъртво пиян...За което ще трябва да ме извините за невинните правописни грешки, пунктуации и статистически неточности... Първо- да честитя на онези от Стара Загора купата- честита да ви е. На треньора им- Петре, ти стана играч при нас...Уважавай клуба, който ти даде бял хляб да ядеш...Иначе Господ ще те накаже рано или късно...
За мача: Много сме зле... Това, че УЖ сме обърнали резултат и т.н. са приказки за наивници... Тотаджийска работа...Пък и Марица Изток 2 трябва да върне инвeстициите си в отбора на Берое...Кой както иска - така да го разбира...Аз празни приказки не говоря... Нека се радват хората- заслужиха си го... В събота- ще бъде ад. За всички! И за разградчани, и за сини... Ще бъдем там- много маймуни... И много ядосани...Да имат късмет да се осерат отново... Тоя път прошка няма да има... На Киро давам безплатен съвет- резняк, не идвай на Герена, че ти ебем матеру... Ситуацията е критична... Батков- загубим ли- пътник си... Боклук смотан....Ще се палим....НЕМа кой да Ви спаси...Мамицата Ви, боклуци...Вие погребахте Левски!!!
Брат, лягай ........
Колкто до Петьо Хубчев, дойде при вас на 25-26 години с над 250 мача за Литекс - нека да не е станал футболист на Герена, а
Добре е уважението да е взаимно!
нЕма кво да ме братосваш...Ние братя нямаме..Ако ме разбираш...Петър Хубчев...Анонимник, който стана играч в Левски София...Този човек в последните месеци плю по нас под път и над път...Ако е прав- ОК...Ако пък не- дано Бог го накаже...За другите- запалянковци, Домусчиевци и прочее...Ще има възмездие... Batkov- your next!...
ОК, щом настояваш .... при вас е станал футболист. Преди това хандбалист е бил в Ловеч .. както и да е.
Пацо Гетов и той ли в Левски играч стана?

Колкото до възмездието - то днес дойде! Нямахте работа дори на полуфинал

Очаквам го още веднъж преди края на седмицата