Реал Мадрид - трансферно лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Реал Мадрид - трансферно лято 2013
Официално за 42млн паунда...
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- paceto
- Контакти:
Месут Йозил каза пред медиите в Германия, че е много щастлив от новата страница в кариерата си и няма търпение да започне да играе за Арсенал. Изглежда всичко е готово и очакваме само официално потвърждение от двата клуба.
Арсенал го обявиха на сайта си - http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ns-arsenal
Еми успех му желая и му благодаря за това, което даде за бялата магия.
Арсенал го обявиха на сайта си - http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ns-arsenal
Еми успех му желая и му благодаря за това, което даде за бялата магия.
- Makaveli83
- Контакти:
Сайта на Арсенал първи го съобщиха........ Успех Йозил и ако се връщаш някой ден в Spain, Мадрид е твоят дом....феновете ти го доказаха!
- paceto
- Контакти:

"Скъпи фенове на Реал Мадрид. Благодаря ви за страхотните три години с вас. Времето ми в Реал беше уникално и специално за мен. Понякога нещата се развиват по различен начин от това, което съм очаквал преди няколко дни. Въпреки че напускам Реал Мадрид, искам да пожелая на клуба всичко най-хубаво в бъдеще. Сега гледам с нетърпение към моя нов клуб: "АРТИЛЕРИСТИТЕ", написа в профила си във "Фейсбук" самият Йозил.
Дано наистина се върне, защото за престоя си в Реал, ми стана един от любимите футболисти. Много умен играч. Малко такива останаха.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Успех на Йозил и благодаря за хубавите мигове с екипа на Реал! Сигурен съм, че ще показва най-доброто от себе си и при Арсенал!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Жалко,все още се надявах да остане.
Все пак му желая успехи и дано се върне някой ден в Мадрид!
Все пак му желая успехи и дано се върне някой ден в Мадрид!
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Niksh0 написа:Дано наистина се върне, защото за престоя си в Реал, ми стана един от любимите футболисти. Много умен играч. Малко такива останаха.
Забрави, няма как да стане това.
Не помня играч, който да е бил титуляр като се продаде да се върне отново при нас.
Имаше къде по-големи играчи от Йозил, които не се върнаха и няма и да се върнат.
Реал Мадрид не е клуб, за да връща стари играчи минали през клуба.
Учуден съм, че Зизан не е казал нищо за този трансфер. А Реал имаха шанс да станат непобедими с Бейл, Йозил и Роналдо. А сега просто ще запазят нивото си.
- Makaveli83
- Контакти:
paceto написа:Niksh0 написа:Дано наистина се върне, защото за престоя си в Реал, ми стана един от любимите футболисти. Много умен играч. Малко такива останаха.
Забрави, няма как да стане това.
Не помня играч, който да е бил титуляр като се продаде да се върне отново при нас.
Имаше къде по-големи играчи от Йозил, които не се върнаха и няма и да се върнат.
Реал Мадрид не е клуб, за да връща стари играчи минали през клуба.
Да Реал не клуб който да връща играчи минали през клуба, но Йозил е на 24..........., както и да е ! Реал ще е по - силен от миналата година( поне на това се надявам), играчи идват и си тръгват( е някой път не по тяхно желание) но Реал си е Реал Мадрид, имаме дълга резервна скамейка ( някой трябваше да изгърми) халфове много! Bale........ дано да направи така, че да забравим какво сме изпуснали! HALA MADRID!