Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Държавата на полицията

Мнениеот milen.hristov » 19 фев 2013 21:43

крАСАВци написа:
milen.hristov написа:
bianchi написа:
Bartolomej написа:напълно оправдавам побоя над лумпените

Докато има такива като теб гниди който защитават тези боклуци ще е така мизерник прост как не те срам да защитаваш тези нещасници който бият децата.

Дете което псува и замеря с камъни ПОЛИЦАЙ, и се крие под шал, видяхме ги кави обикновени граждани са.
УТРАСИТЕ ПО ЗАТВОРИТЕ

Ти като се криеш вкъщи зад клавиатурата по-голям мъж ли си?

Само, че аз БЯХ там и си тръгнах в мига в който видях КАКВИ смели млади момчета, С КРИМИНАЛНИ ДОСИЕТА идват

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 фев 2013 21:44

milen.hristov написа:Само, че аз БЯХ там и си тръгнах в мига в който видях КАКВИ смели млади момчета, С КРИМИНАЛНИ ДОСИЕТА идват

яСНО.чЕЛ СИ ИМ ДОСИЕТАТА.уШАВ! :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 фев 2013 21:44

ДА на хората, които упражняват по законен и цивилизован начин своето право на протест. :)
НЕ на лумпените с качулки и бирени бутилки в ръка, повечето на крехка възраст, които не са изработили и един лев през живота си, които не са платили и една сметка за ток, които дори на знаят значението на думичката „монопол”, но които използват прикритието на тъмнината, за да се направят на мъже, да се напият, да се сбият с полицията, да потрошат някоя и друга кола или витрина, да обърнат някоя и друга кофа за боклук насред улицата и т.н., и т.н….... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 19 фев 2013 21:45

Като чета какви бездушни пичове има тука и чак се чудя те днеска дали изобщо са почели паметта на ЛЕВСКИ.Сит на гладен не вярва.Може ли в собствената си държава да се чувстваш като РОБ и да ми говорят за демокрация.Къде е?Във Варна жандармерията свали щитовете евалата за което ето това са БЪЛГАРИ.Да биеш собствените си братя, които се борят за нормален и човешки начин на живот.Явно тези хора нямат родителите, нямат деца.За това стачка до дупка и това е.Иначе си оставаме РОБОВЕ в собствената държава.И се радвам колко още истински момчета и мъже и жени има в държавата ни.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 19 фев 2013 21:46

Айде стига глупости пускайте да гледате как Топчийте газят 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 фев 2013 21:46

turbogena написа:
dunavfc написа:
bigbonusprize написа:Ще го напиша само веднъж.
Ей подлоги, дето защитавате неадекватните ушеви действия и заповеди от техните преки началници. Шнур за вас, малоумници! Ей заради такива гниди като вас народа го тъпчат. Хората са докарани до просешка тояга. Полицейщината ни гази от ден на ден все повече. Ония тикви политиците се чудят как да се коалират и как да ни затрият. А вие тъпи парчета, продължавате да наричате будните граждани наркомани, пияници и не знам си какво. Дано утре ви се случи на вас, да ви счупят кокалите покрай "мокрото". Да си минете и да усетите какво е това пълен произвол. Аз лично съм ставал свидетел твърде много пъти на малоумни действия от тия подлоги в униформи и "атака на месо". Гледахте ли кадри как малоумниците ритат в лицето паднали хора? И на тях мога да им пожелая, децата им да са под кубинките на техните колеги...
И да заключа... мишки като вас не трябва да дават акъли. Стойте си у вас, радвайте се как бият "пияните и дрогирани фенове" и се надявайте грозната българска действителност да ви определя живота и битието!

Всеки път,когато бият,такива като вас,получавам оргазъм ;)

Утре и ти може да си под палката ;) За тая работа трябва да излезнеш на улицата де...

Аз,когато излизам на улицата,излизам като човек,не като олигофрен,да търся проблема там където не е ! Ненавиждам такива като вас,ултраси...пикая на вас,анархисти !

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 19 фев 2013 21:46

milen.hristov написа:
haha написа:Ми хубаво, да бият лумпените, ама те бият който им попадне, много се съмнявам пенсионерът с разбитата глава да е хвърлял бутилки по ченгетата.

Амас пенсионера беше ударен от камък ХВЪРЛЕН ОТ ЛУМПЕНИТЕ, друг е въпроса че риталите го полицай трябва да бъдат изхвърленуи незабавно от МВР

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qlgI2en1NA

гледай го докрая, поне като незнаеш недей коментирай...много смешен стана

Потребителски аватар
Левски над всичко!
Контакти:

Мнениеот Левски над всичко! » 19 фев 2013 21:47

whack написа:
Bartolomej написа:напълно оправдавам побоя над лумпените

Не пиша често,но чета какво се пише много често. Знам ,че ще ме банират ,но искам да знаеш ,че ти си ИЗМЕТ ! Мръсно,долно и жалко подобие на човек и българин!СРАМ ме е от такива като теб ,и това че са с моята националност...

А ти откъде си сигурен, че този изрод е българин? Аз например си мисля, че е жалък рязан циганин, турчин...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 фев 2013 21:48

bigbonusprize написа:
dunavfc написа:
Всеки път,когато бият,такива като вас,получавам оргазъм ;)

Какви като нас?

Изкуствени "патриоти",анархисти и провокатори.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 19 фев 2013 21:48

bubka написа:Интересно ми как пък 30 000-я протест във Варна или 10 000-я в Благоевград от неделя се размина без инциденти, а сега изведнъж изниква някаква хайка неандерталци, стават сблъсъци и изведнъж полицията ни била виновна за всичко. Целта на тези платени наркоманчета е да отклонят фокуса на народното внимание в друга посока-както виждате това и става, вместо да пишем по по-важните теми за ЕРП-тата ние седиме и ги обсъждаме тези лумпени. А и пречат на нормалните хора да излезат по улиците-в такава обстановка колко от вас ще излезат, колко от вас биха взели примерно приятелката си на протеста или пък децата.

батенце ти не си добре какви глупости пишеш кажи ми. как може да кажеш че някой изразяващ мнението си може да попречи на друг такъв да излезе и изкаже позицията си. единствените които пречат на това са онея клоуни които си правят каквото искат последните години по нареждането на некадърния им министър. еми що никой не каже дали е нямало срещу него полицейски произвол преди протестите. безкрайно бедно ще е и някой да тръгне да ме убеждава и че нашата полиция вдъхва респект и заслужава уважение. хората търпяха до този момент, не ги съдете по какъв начин си изкарват всичко насъбрано с годините !!
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 19 фев 2013 21:49, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Архив”