Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: "Ново 20"!
ще разберем след 40-на мин. за какво става на въпрос .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Според мен Ботев е собственост на няколко фирми,които са в консорциум.Снощи купиха клуба от селяка и сега разпределят по между си дяловете.Когато това стане и изберат изпълнителен дитектор ще разберем кои е новия собственик.
Ама това са само догадки!Всеки тук имна някакво мнение, доста даже пускат чисти измислици.Официална информация няма отникъде.Цялата работа заприличва на трагикомедия
- bai Momchil
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Според мен Ботев е собственост на няколко фирми,които са в консорциум.Снощи купиха клуба от селяка и сега разпределят по между си дяловете.Когато това стане и изберат изпълнителен дитектор ще разберем кои е новия собственик.
Това е най - логичното обяснение, защо собственика/ците не се обявяват, другото е някаква поредна лъжа от страна на сельо, но това е равносилно на самоубийство...
Снощи първо , бях скептик относно тази ,,продажба'' и не смеех да се зарадвам , после като излезе за И.Прокопиев във Гонг се поуспокоих и като набрах повече инфо за него , мога да кажа че тази сутрин бях луднал от кеф.Коментирахме наляво и надясно с приятели по телефоните новия собственик и сега -не е той.Вече направо започвам да психясвам.Гонг пуснаха тяхната версия за Прокопиев, всички сайтове я преписаха и ние почти повярвахме......
bai Momchil написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Според мен Ботев е собственост на няколко фирми,които са в консорциум.Снощи купиха клуба от селяка и сега разпределят по между си дяловете.Когато това стане и изберат изпълнителен дитектор ще разберем кои е новия собственик.
Това е най - логичното обяснение, защо собственика/ците не се обявяват, другото е някаква поредна лъжа от страна на сельо, но това е равносилно на самоубийство...
това са пълни глупости. няма такъв филм "преразпределение на акциите". ако днес не излезе някакво име, което да не е подхвърлено от медиите или от настоящата управа на клуба, за мен всичко започва да клони към един театър.
- Canaries front
- Контакти:
а аз имам и една друга теория,може ли в крайна сметка ИКЕА да се окаже новият собственик на Ботев,както знаем навлизат в бизнеса в България,копуват земи,копуват фабриката на селския,и докато се регестрират в България като търговско дружество на което да може да се прехвърлят акциите.А през това време ще бъде свикано и акционерното събрание както знаем нужен е поне месец. И все пак това си е само една теория,цялата истина май само селския си е знае и днес дано каже нещо .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- PLOVDIV PEE 1912
gentile написа:Снощи първо , бях скептик относно тази ,,продажба'' и не смеех да се зарадвам , после като излезе за И.Прокопиев във Гонг се поуспокоих и като набрах повече инфо за него , мога да кажа че тази сутрин бях луднал от кеф.Коментирахме наляво и надясно с приятели по телефоните новия собственик и сега -не е той.Вече направо започвам да психясвам.Гонг пуснаха тяхната версия за Прокопиев, всички сайтове я преписаха и ние почти повярвахме......
Клуба в никакъв случай няма да е на физическо лице а на фирма или фирми,които може да са приближени до всеки от споменаваните имена по някакъв начин
А дали е възможно през това време селяка да си регистрира фирма и да си прехвърли отбора пак на него! Ето за това още не смея да празнувам не съм спал от смесени чувства на радост и на страх. Войната трябва да я доведем до край.
- PLOVDIV PEE 1912
Don Rumen написа:А дали е възможно през това време селяка да си регистрира фирма и да си прехвърли отбора пак на него! Ето за това още не смея да празнувам не съм спал от смесени чувства на радост и на страх. Войната трябва да я доведем до край.
Братинка,селяка няма два лева да си обърше задника ти за фирми и прехвърляния говориш.
Аз знам, че той няма, но италианците дето им пере парите 10 години имат.