Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот fireblood » 16 дек 2011 14:38

Вече взе да ми писва от сблъсъци между Английски отбори и такива от Италия... През 2010 година играхме срещу Интер и отпаднахме. Само се надявам да не станем свидетели на подценяване, защото няма място за такова. Дано ги отстраним. :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 дек 2011 16:24

Наполи нямат опита на Челси в елиминациите на Ш. л.
Далеч съм от твърдението, че ще е лесно, но трудно може да стане само ако ...... Самите Челси го позволят !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 16 дек 2011 16:31

Хубаво, че избегнахме Милан.
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 16 дек 2011 16:52

Искам Милан, но квото е....бием тях и да идват следващите! Ако ще е последната година на Дрогба, ТРЯБВА да вземат умрялата купа :!:
Image
Image
Image

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 16 дек 2011 21:36

Можеше и "по-удобен" съперник да ни се падне.Но пък в крайна сметка,в тази фаза слаби отбори няма!Все пак по-добре още от началото да се сблъскаме с по-тежък съперник и да видим на какво ниво сме. ;)

Мисля,че за нас е добре,че в първия мач сме гости,защото срещу отбор като Наполи,да гостуваш във втория мач,е хазартно.Дано покажем играта срещу Валенсия и успеем да ги ударим още в Неапол.

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 16 дек 2011 22:55

гости сме 1ят мач
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 17 дек 2011 23:11

Татко Карло: Италианците са по-добри от британците

Изображение

Карло Анчелоти вярва, че Милан е по-добър отбор от Арсенал, а Наполи има сили да елеминира Челси в 1/8 финалите на Шампионската лига.
„Аз съм миланист, така че когато викам за моя отбор, ми е трудно да мисля обективно. Във всеки случай мисля, че Милан е по-добър от Арсенал. Масимилиано Алегри има шампиони в своя състав, докато Арсенал няма никой като Златан Ибрахимович, Пато или Робиньо. Те имат Робин ван Перси, но ние имаме Алесандро Неста и Тиаго Силва. Милан е фаворит, но не мога да забравя как Арсенал ни отстрани от Шампионската лига през 2008 година. Арсенал винаги опитва да играе своя футбол с много пасове и това е философията на клуба. Започнаха зле сезона и бяха разбити на „Олд Трафорд” от Манчестър Юнайтед, но сега се върнаха на правилния път. Следя редовно Арсенал и мога да кажа, че те играят много добре сега.”, коментира бившият треньор на Милан и Челси. Въпреки че е бил начело на „сините” от Лондон, той ще подкрепя Наполи в другия сблъсък между Италия и Англия в 1/8 финалите на турнира.
„Челси играе с повече владеене на топката, а Наполи е много силен на контри. Наполи вече би лидера в Премиършип и не виждам защо сега да не можа пак да победи.”, казва Анчелоти.

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 17 дек 2011 23:40

Давайте предложения за входящи/изходящи трансфери. Да съживим малко подфорума. Друг е въпроса дали ще вземем някой през Януари, но е ясно, че ни трябват нови играчи. Трябва и голяма чистка и да се надяваме, че ще започне през Януари.

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 18 дек 2011 12:25

christian825 написа:Давайте предложения за входящи/изходящи трансфери. Да съживим малко подфорума. Друг е въпроса дали ще вземем някой през Януари, но е ясно, че ни трябват нови играчи. Трябва и голяма чистка и да се надяваме, че ще започне през Януари.

напълно си прав
Let's go CHELSEA Let's GO

Върни се в “Архив”