Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: ДОКОГА ще му се вързваме

Мнениеот Fallen_Angel » 27 авг 2009 20:04

botev_1912 написа:
VHP написа:Никой никого не е нарекъл идиот. Но аз наричам по-горе писалия БАЛЪК :!: Абсолютен наивник . Каракуда. Интересно ,след две седмици , когато НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ :!: - какви ще ги обяснява тоя същия замаен фен с розови очилца...

Кажи точно ти какво щеше да направиш през тези 2 седмици ако не бяхме обещали да не правим нищо и тогава мога да се съглася с теб.

ооооооо да ти щеше да си седиш в къщи и да казваш, че другите нищо не правят, но май и сега си го правиш това доста умело!
Ето кое е жалкото!!!
Ето заради такива фенове като теб сме вече 10-а година със селянина!

Форумни бабаити, майна, хейтъри. Писнало ми е. На протестите четат форумите, обаче за наливане на негативизъм са първи. Ако питаш тях - те са първите борци срещу Селяка, а ние сме "балъците", които висяхме посред зима пред стадиона и правим разни неща...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 авг 2009 20:12

Fallen_Angel написа:Форумни бабаити, майна, хейтъри. Писнало ми е. На протестите четат форумите, обаче за наливане на негативизъм са първи. Ако питаш тях - те са първите борци срещу Селяка, а ние сме "балъците", които висяхме посред зима пред стадиона и правим разни неща...

Именно гледам доста хора са се опитали да им обяснят за какво се дават тези 14 дни, опитвам се и въпроси да им задавам за да предизвикам диалог за да могат да кажат по каккъв друг начин са си представяли тези 14 дни от техният живот.

Те само сипят обиди какво сме правили, но не дават алтернатива!
Последна промяна от botev_1912 на 27 авг 2009 20:12, променено общо 1 път.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 27 авг 2009 20:12

VHP, бая те е напекло слънцето и напрежението си оказало влияние. Спри малко да ръсиш наляво надясно обиди. Обиждаш всички наред, като само ти си "праведния", всички други сме идиотите

Айде кат си отворка, казвай кво да правим тези 10 дни. Казваш и почваме. Ама като кажеш не да се скиреш! Форумен бабаит
ИзображениеИзображение

VHP

Мнениеот VHP » 27 авг 2009 20:35

Нищо не ръся наляво и надясно. Никого не съм обидил. Аз бях наречен с обиден епитет. Аз ви нарекъх наивници , балъци /което значи риби/ и че носите розови очила.Това не е = "тъпанар" . Мисля ,че ако има модератор във Форума ,- той трябва да санкционира точно този ,който ме нарече така. :!: Ще положа усилия това да стане ,ако автора на обидата не си я изтрие сам. ...По отношение -какво трябваше да се прави тия 10 дни веднага казвам мнението си. Не трябваше да спира бойкота. Не трябваше да спират протестите . Това трябваше да стане. А иначе е ясно , не фенчетата ще прогонят Селския...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 авг 2009 20:37

VHP написа:Нищо не ръся наляво и надясно. Никого не съм обидил. Аз бях наречен с обиден епитет. Аз ви нарекъх наивници , балъци /което значи риби/ и че носите розови очила.Това не е = "тъпанар" . Мисля ,че ако има модератор във Форума ,- той трябва да санкционира точно този ,който ме нарече така. :!: Ще положа усилия това да стане ,ако автора на обидата не си я изтрие сам. ...По отношение -какво трябваше да се прави тия 10 дни веднага казвам мнението си. Не трябваше да спира бойкота. Не трябваше да спират протестите . Това трябваше да стане. А иначе е ясно , не фенчетата ще прогонят Селския...

Кой е спрял бойкота?
За кога имаше предвиден протест, който е отменен?

Объркал си рейса пич!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 27 авг 2009 20:38

VHP, аз също като тебе съм песимист, но искам да ти кажа, че няма как за две седмици да се врътне концесия на стадиона, нито пък Славчо ще я организира заради селското. така че тук грешиш!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 27 авг 2009 20:41

VHP написа:Нищо не ръся наляво и надясно. Никого не съм обидил. Аз бях наречен с обиден епитет. Аз ви нарекъх наивници , балъци /което значи риби/ и че носите розови очила.Това не е = "тъпанар" . Мисля ,че ако има модератор във Форума ,- той трябва да санкционира точно този ,който ме нарече така. :!: Ще положа усилия това да стане ,ако автора на обидата не си я изтрие сам. ...По отношение -какво трябваше да се прави тия 10 дни веднага казвам мнението си. Не трябваше да спира бойкота. Не трябваше да спират протестите . Това трябваше да стане. А иначе е ясно , не фенчетата ще прогонят Селския...

Ако според теб "балък" не е обида, то според мен "тъпанар" също не е.

VHP

Мнениеот VHP » 27 авг 2009 20:43

За този период може да се обяви стадиона за концесия. Ясно е ,че не може да се отдаде. Но това е момента в който селският гад и /или/ италианците /разберете че едното = другото !/ ще подадат кандидатурата си за концесията. В момент ,когато ултрасите са им дали "кредит на доверие" :oops:

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 авг 2009 20:49

VHP написа:За този период може да се обяви стадиона за концесия. Ясно е ,че не може да се отдаде. Но това е момента в който селският гад и /или/ италианците /разберете че едното = другото !/ ще подадат кандидатурата си за концесията. В момент ,когато ултрасите са им дали "кредит на доверие" :oops:

Е и?

Не забравяй, че стадиона още не е даден на общината, камо ли да се обявяват концесии!
А и общината не е длъжна като го придобие да го дава на концесия изобщо!!!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 27 авг 2009 20:51

VHP написа:За този период може да се обяви стадиона за концесия. Ясно е ,че не може да се отдаде. Но това е момента в който селският гад и /или/ италианците /разберете че едното = другото !/ ще подадат кандидатурата си за концесията. В момент ,когато ултрасите са им дали "кредит на доверие" :oops:

Toва е може би е възможно най лошия вариант.Аз лично очаквам всичко от селянина.Според мен нещо лошо ще се случи,митьо е долен мерзавец.

Върни се в “Архив”