Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв
Не знам що си въобразявам, че ще дочакам да кажеш нещо конкретно... 

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Ръководството на ЦСКА изплати дължимите от години заплати към бившия наставник на тима Павел Дочев.
Треньорът от ерата на "Титан" имаше да получава още 21 000 евро. След преговори с представителя на Дочев адвокат Милен Шопов сумата бе намалена с 5 000 евро. Новите главни акционери са спазили обещанието си и са превели на бившия защитник договорената сума. Парите са пуснати от България в петък и вече са постъпили по сметката на специалиста.
Дочев няма повече претенции към ЦСКА и сметките са изчистени. Така "червените" отстраниха поредната пречка около взимането на лиценз.
Абсолютни гробокопачи, как може такова нещо...

Положението към 13,00 ч. българско време в ЦСКА е трагично. Фамилиите Инджови и Манджукови окончателно са спрели парите за 31-кратните шампиони, научи "Стандарт" от достоверен източник. Милко Георгиев и Иво Манджуков обикалят на добра воля бизнесмени, но навсякъде получават отрицателен отговор. Включително и от Васил Божков, който ги прие от учтивост вчера. Засега няма митични украинци, руснаци и други чужденци.
"Вратите, на които да почукат, останаха малко. И те са на път да хвърлят кърпата. В крайна сметка работа на акционерите е да осигуряват пари", сподели източникът ни. Манджуков-старши и Инджов са дали общо около 7 милиона лева и са гарантирали, че няма да искат обратно и стотинка от евентуален мераклия за ЦСКА. Те обаче не виждат никакъв смисъл от инвестиране във футбол.
Няма обяснение защо са платили заплатите и клубът е най-изрядният към първия отбор, но за сметка на това няма пари за нафта, телефони, гориво, не е ясно дали ЦСКА ще пътува до Ловеч. Най-прясната новина е, че ако днес не бъдат внесени 50 бона, ще спрат и тока на "Армията".
Шансовете за положителна развръзка намаляват ако до понеделник не се случи чудо, ЦСКА ще фалира и без да бъде внасяна молба в съда, тъй като на практика ще спре да функционира.
Задълженията към днешна дата за 20 милиона лева. На практика не са обслужвани никакви плащания през последните 6 месеца от управлението на Томов, твърди източникът ни. Цифрата обаче търпи промяна, тъй като всеки ден излизат нови претенции. А се задават и дела в Лозана на 13 май за общо 1 милион евро.
Абсолютни спасители, как може такова нещо.

YNWA
Време е да дават акциите на Томов - той ще се оправи с положението

Леевски, оле

- blue avalanche
- Контакти:
Очаквайте скоро по кината:
"Завръщането на Томов - 2"
ПП.Защо се смята,че Манджуков и Инджов са ДЛЪЖНИ да спасят ЦСКА???
Поставиха отбора "на изкуствено дишане",плащат "здравните осигуровки",за да има някакво "лечение" и търсят "лекарството".
Засега,обаче,"лекарство" няма.Наближава момента,в който ще трябва да изключат "изкуственото дишане".Както става по филмите.
Същото щеше да стане и при Томов,само,че той по-рано разбра,че НИКОЙ няма да му даде пари.И се изнесе.Младенов - също!
"Завръщането на Томов - 2"

ПП.Защо се смята,че Манджуков и Инджов са ДЛЪЖНИ да спасят ЦСКА???
Поставиха отбора "на изкуствено дишане",плащат "здравните осигуровки",за да има някакво "лечение" и търсят "лекарството".
Засега,обаче,"лекарство" няма.Наближава момента,в който ще трябва да изключат "изкуственото дишане".Както става по филмите.
Същото щеше да стане и при Томов,само,че той по-рано разбра,че НИКОЙ няма да му даде пари.И се изнесе.Младенов - също!
karager написа:Положението към 13,00 ч. българско време в ЦСКА е трагично. Фамилиите Инджови и Манджукови окончателно са спрели парите за 31-кратните шампиони, научи "Стандарт" от достоверен източник. Милко Георгиев и Иво Манджуков обикалят на добра воля бизнесмени, но навсякъде получават отрицателен отговор. Включително и от Васил Божков, който ги прие от учтивост вчера. Засега няма митични украинци, руснаци и други чужденци.
"Вратите, на които да почукат, останаха малко. И те са на път да хвърлят кърпата. В крайна сметка работа на акционерите е да осигуряват пари", сподели източникът ни. Манджуков-старши и Инджов са дали общо около 7 милиона лева и са гарантирали, че няма да искат обратно и стотинка от евентуален мераклия за ЦСКА. Те обаче не виждат никакъв смисъл от инвестиране във футбол.
Няма обяснение защо са платили заплатите и клубът е най-изрядният към първия отбор, но за сметка на това няма пари за нафта, телефони, гориво, не е ясно дали ЦСКА ще пътува до Ловеч. Най-прясната новина е, че ако днес не бъдат внесени 50 бона, ще спрат и тока на "Армията".
Шансовете за положителна развръзка намаляват ако до понеделник не се случи чудо, ЦСКА ще фалира и без да бъде внасяна молба в съда, тъй като на практика ще спре да функционира.
Задълженията към днешна дата за 20 милиона лева. На практика не са обслужвани никакви плащания през последните 6 месеца от управлението на Томов, твърди източникът ни. Цифрата обаче търпи промяна, тъй като всеки ден излизат нови претенции. А се задават и дела в Лозана на 13 май за общо 1 милион евро.
Абсолютни спасители, как може такова нещо.
Интересно защо не си подчертал това -
Задълженията към днешна дата за 20 милиона лева.
Как успяха да натрупат тия дългове за 2-3 седмици, имаш ли обяснение?
А не разбрах също така Томов колко заплати плати, колко дългове и колко сметки? А дали е напълнил поне веднъж резервоара на автобуса?
Идея си нямам защо те питам като знам какъв "гениален" отговор ще измислиш, ама...

Това с рейса са глупости
Щом играчите са взели заплати, аз ако съм досега да съм изкарал 200 лева и да сме в Ловеч ...

Леевски, оле

Не бе, все тая дали са глупости. Същността на въпроса ми е дали е дал поне лев за каквото и да е в клуба или се е ограничил само с това да натоварва с допълнителна лихва заема от фамилиите.
vaskonti написа:Не бе, все тая дали са глупости. Същността на въпроса ми е дали е дал поне лев за каквото и да е в клуба или се е ограничил само с това да натоварва с допълнителна лихва заема от фамилиите.
Какви заеми, от какви фамилии

Леевски, оле

Добре, да приемем, че Томов не е платил НИТО една заплата от Юни месец насам! Тогава кой ги е платил?
И пак ти казвам не съм против, че го няма Томов. И Батков да ни беше собственик начинът по-който се "случи" превратът не е нормален! Не показва тези да имат каквито и да било добри намерения към ЦСКА!!! Искаш да ми кажеш, че щом феновете поискаха акциите от собственика (да не намесваме имена) края на март не харесваха управлението му, а щом сега не ги искат от новите или не изразяват позиция срещу това, което се случва, значи всичко им допада?

И пак ти казвам не съм против, че го няма Томов. И Батков да ни беше собственик начинът по-който се "случи" превратът не е нормален! Не показва тези да имат каквито и да било добри намерения към ЦСКА!!! Искаш да ми кажеш, че щом феновете поискаха акциите от собственика (да не намесваме имена) края на март не харесваха управлението му, а щом сега не ги искат от новите или не изразяват позиция срещу това, което се случва, значи всичко им допада?

YNWA