stefan_bg2 написа:А не си ли се замислял, защо тогава никой "червен" журналист не е оспорвал това решение
Как да не го оспориха? Оспориха го. И журналисти, и привърженици. Явно или не си спомняш, или си бил малък по онова време.
Проблемът е, че "синята" журналистическа сволоч е повече и при гласуването печели заради численото си превъзходство.
Не че няма и подобни "червени" журналисти, но когато има анкети, в които и 10-те футболиста са от един отбор, в края на краищата от подобно необективно гласуване ще спечелят тези, за когото са гласували най-много необективни журналисти, нали?
stefan_bg2 написа:и защо тогава стадионът винаги става на крака и скандира името на Гонзо, защото е Велик, роден победител, а цесекарите като го видят свалят гащи- нима ще го отречеш,че сега като е контузен и няма да играе срещу ЦСКА на тях няма да им отдъхне. Гонзо е със 203 мача мисля за левски с 125 гола-.А незнам как може да оспорваш Гунди и Стоичков и в цялата работа пак левскар е замесен-Гунди и вие пак левскарин оплювате, ами ако след 200г. се роди българският Лео Меси и той е левскарин.....пак няма да го признаете

И къде си видял ЦСКА да сваля гащи пред Гонзо? Смешни сте с вашите измислени легенди и митове. Вкарал бил 15 гола срещу ЦСКА. Ми като е играл много мачове и като е централен нападател-таран, който изпълнява и дузпите, нормално е да кварва. Ти какво искаш - Коловати, Дюнера или Зетя ли да вкарват?
А че Гонзо играе грубо, блъска противникови нападатели в гръб, и в чуждото, и в собственото наказателно поле, но дузпа свирена срещу него няма? Че раздава лакти в лицата на защитниците на противниците, а червен картон не е видял? Това отчиташ ли го, преди да обясняваш, колко е велик този "играч", който, когато иска да се обърне с топката към вратата, завива бавно и тържествено като тролей 9 по "Раковски"?
А за Гунди, какво да ти кажа... така както левскарят Гунди е замесен, така и е замесен цесекарят Стоичков.
А припомни ми, кого обиждате вие на кюрд? И после искаш обективност от мнозинството, което е със "сини" промити мозъци? Айде, стига