Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Atila написа:VHP написа:Айде хунския вожд ,като е отворко по правните въпроси - да ни осветли КАК ,съобразно Търговския закон,ще стане продажбата на акциите със стоящия запор върху тях.Мое пък да има някаква вратичка - но не искаме лични тълкувания ! Дай цитати ,точки и алинеи
Ние не сме юристи ,може и да ни убедиш.
Не знам колко пъти да ти напиша,за да ме разбереш!!!!!
Ще пробвам да ти го обясня простичко.
Пример:Имаш 1 кг злато за 10000 лв и си го заложил при лихвар.
Лихваря ще ти даде златото само когато му върнеш парите.Аз искам да купя това злато.
Аз ти давам парите... следователно ти ги връщаш на лихваря и златото пак си е при теб.След което ти ми го предоставяш.
Да пробвам по-простичко да ти го обясня????
В случая става дума за документи.Запора на акциите много бързо може да се вдигне когато Митето върне парите.Тогава Ирена Кръстева не може да претендира за нищо и автоматично акциите могат да бъдат прехвърлени.Въпрос на време и документи.
botev_1912 написа:Atila написа:VHP написа:Айде хунския вожд ,като е отворко по правните въпроси - да ни осветли КАК ,съобразно Търговския закон,ще стане продажбата на акциите със стоящия запор върху тях.Мое пък да има някаква вратичка - но не искаме лични тълкувания ! Дай цитати ,точки и алинеи
Ние не сме юристи ,може и да ни убедиш.
Не знам колко пъти да ти напиша,за да ме разбереш!!!!!
Ще пробвам да ти го обясня простичко.
Пример:Имаш 1 кг злато за 10000 лв и си го заложил при лихвар.
Лихваря ще ти даде златото само когато му върнеш парите.Аз искам да купя това злато.
Аз ти давам парите... следователно ти ги връщаш на лихваря и златото пак си е при теб.След което ти ми го предоставяш.
Да пробвам по-простичко да ти го обясня????
В случая става дума за документи.Запора на акциите много бързо може да се вдигне когато Митето върне парите.Тогава Ирена Кръстева не може да претендира за нищо и автоматично акциите могат да бъдат прехвърлени.Въпрос на време и документи.
Колега не се занимавай с тези - не виждаш ли че са христоловисти, дори според заглавието са поканени на коледа у христола!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Споровете са безмислени.Бъдете готови, защото тоя черния много неща наприказва ,и трябва да си понесе последствията ако не са истина.
pasaden написа:Доколкото виждам в Търговския регистър, запора е вдигнат вече.
Fallen_Angel написа:pasaden написа:Доколкото виждам в Търговския регистър, запора е вдигнат вече.
Copy-paste тук? Или няма как...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост