Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

VHP

Re: На Коледа пак с Христола

Мнениеот VHP » 25 авг 2009 07:51

Това за песимизма го разнищихме. Признавам си пред всички че съм песимист ! :) А въпроса за сделката - аз мисля ,че и сегашните събития са пушилка и имитация. Но ! :arrow: Ще бъда изключително щастлив ако греша , повярвай ми.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 25 авг 2009 08:57

Atila написа:
VHP написа:Айде хунския вожд ,като е отворко по правните въпроси - да ни осветли КАК ,съобразно Търговския закон,ще стане продажбата на акциите със стоящия запор върху тях. :?: Мое пък да има някаква вратичка - но не искаме лични тълкувания ! Дай цитати ,точки и алинеи :!: Ние не сме юристи ,може и да ни убедиш. ;)

Не знам колко пъти да ти напиша,за да ме разбереш!!!!!
Ще пробвам да ти го обясня простичко.
Пример:Имаш 1 кг злато за 10000 лв и си го заложил при лихвар.
Лихваря ще ти даде златото само когато му върнеш парите.Аз искам да купя това злато.
Аз ти давам парите... следователно ти ги връщаш на лихваря и златото пак си е при теб.След което ти ми го предоставяш.
Да пробвам по-простичко да ти го обясня????
В случая става дума за документи.Запора на акциите много бързо може да се вдигне когато Митето върне парите.Тогава Ирена Кръстева не може да претендира за нищо и автоматично акциите могат да бъдат прехвърлени.Въпрос на време и документи.

Ще ти го кажа така. На селския са му дадени 20000 лв. от трети заинтересован клуб, да ги внесе по сметките на манчев и тимонов, да преебе чорбата и в последствие да ги продаде на този, който му дава парите. Обаче мити селското първо се оправдава, че не им знае сметките и затова не им ги е внесъл, а впоследствие си признава, че са му трябвали пари и си ги е усвоил. Явно разчитайки на скандал с чорбата, за да си задържи играчите и да си врътне поредната далавера. Не знам какъв дебил трябва да си, за да направиш тази глупост. А вие вярвате , че селския ще се разбере с някой за парите на ирена кръстева. Още ли има наивници? 8-)

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 25 авг 2009 09:05

botev_1912 написа:
Atila написа:
VHP написа:Айде хунския вожд ,като е отворко по правните въпроси - да ни осветли КАК ,съобразно Търговския закон,ще стане продажбата на акциите със стоящия запор върху тях. :?: Мое пък да има някаква вратичка - но не искаме лични тълкувания ! Дай цитати ,точки и алинеи :!: Ние не сме юристи ,може и да ни убедиш. ;)

Не знам колко пъти да ти напиша,за да ме разбереш!!!!!
Ще пробвам да ти го обясня простичко.
Пример:Имаш 1 кг злато за 10000 лв и си го заложил при лихвар.
Лихваря ще ти даде златото само когато му върнеш парите.Аз искам да купя това злато.
Аз ти давам парите... следователно ти ги връщаш на лихваря и златото пак си е при теб.След което ти ми го предоставяш.
Да пробвам по-простичко да ти го обясня????
В случая става дума за документи.Запора на акциите много бързо може да се вдигне когато Митето върне парите.Тогава Ирена Кръстева не може да претендира за нищо и автоматично акциите могат да бъдат прехвърлени.Въпрос на време и документи.

Колега не се занимавай с тези - не виждаш ли че са христоловисти, дори според заглавието са поканени на коледа у христола!

Приятелю при толкова много лъжи, при толкова много селски тарикатски изпълнения как да му вярваш на този помияр? Той през есента се кълнеше в кво ли не че сделка има с Корпоративна търговска банка и че хората са сериозни и няма връщане назад и кво се оказа?? Август 2009 сме!!! За 10 години едни и същи постановки всеки път - той бил честен и почтен, другите са лоши, проклинал деня с който се захванал с Ботев, нямало желаещи като него да дават пари. Едно и също лъже, как да му вярваш?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 25 авг 2009 09:11

Споровете са безмислени.Бъдете готови, защото тоя черния много неща наприказва ,и трябва да си понесе последствията ако не са истина.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 авг 2009 09:36

PLOVDIV PEE 1912 написа:Споровете са безмислени.Бъдете готови, защото тоя черния много неща наприказва ,и трябва да си понесе последствията ако не са истина.

те това е истината!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 25 авг 2009 10:09

Пичка му матерна на пичока Пичони и другите участници в селския цирк.
Знам как ще завърши всичко това - ще си тръгнат обидени, излъгани и огУрчени от селяка. Въпросът е - колко време ще издържат?
Селски, напусни Ботев!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Re: Поредните лъжи

Мнениеот scb » 25 авг 2009 10:28

Ама Бардон отива в Левски - има база, условия, работи се професионално. А при нас? Сигурно и топла вода няма вече. Колкото и голяма звезда да си няма ли условия за работа нищо няма да направиш.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 25 авг 2009 10:34

Доколкото виждам в Търговския регистър, запора е вдигнат вече.
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 25 авг 2009 10:38

pasaden написа:Доколкото виждам в Търговския регистър, запора е вдигнат вече.

Copy-paste тук? Или няма как...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 авг 2009 10:44

Fallen_Angel написа:
pasaden написа:Доколкото виждам в Търговския регистър, запора е вдигнат вече.

Copy-paste тук? Или няма как...

Акт на съда 20090318130814 ТС АВ Пловдив прекратяване на рег. производство

това пише срещу запора в търговския регистър - но дали означава, че е вдигнат - не съм сигурен!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”