Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот шивача » 22 апр 2015 22:08

Пак ли фалираме :lol: Сини мечти :mrgreen: Левски ке умре, ЦСКА-не!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 апр 2015 22:10

Ами все тая е как са нещата "по документи".
По принцип...извън всякакъв контекст, аз смятам Томов за добър икономист. Стига наистина да иска, да има доброто желание, той наистина ще знае какво прави, когато управлява една фирма. Вероятно точно поради тая причина "някой" го е сложил на това място. Проблемът му е, че е патологичен демагог от типичен партиен тип, лъжец, отделно ми се струва, че е супер наивен, което пък е причината този някой да не се притеснява, че ще може да държи Томов изкъсо и да го разкара когато вече не му трябва.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 апр 2015 22:15

Реално най-големият ни дълг е към Черепа, не към нап.Затова и няма кой да вземе ЦСКА, ако Черепа не е съгласен, защото ЦСКА му виси с 15 милиона. Вариантите в случая са два-или има реален купувач и преговарят с Божков да намали или да се откаже от тези изискуеми пари, или Черепа отново поема щафетата временно, докато си намери следващият "Митал"
Има и вариант -3 Антон и Ганчев да поемат ЦСКА-МОЯТА МЕЧТИЧКА :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 апр 2015 22:20

Хайде сега Томов наивен.Той е врял и кипял и в партийната и в икономическата сфера.Виж му длъжностите,постовете и средите сред,които се е движил.Не знам,може би психолози и разни специализирани медицински лица могат да дадат по-компетентно мнение за него.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 апр 2015 22:25

Ами наивен е. Има знанията и контактите да стане един от най-богатите хора в България, да стане важна фигура в БСП, но нищо от това не направи. А със сигурност се е опитал. Ама го резнаха мощно както по политическа, така и по икономическа линия, на финала стана и първия политик с в съда, при това със сериозно обвинение, а не като Цветанов, дето не разрешил да се разследва кражбата на катерушка. Томов си остана с лекции, с консултации и такива, по принцип доходни дейности, но нищо повече. Не ми се вярва амбициите му да се простират до тук.
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 апр 2015 22:28

vaskonti написа:Ами наивен е. Има знанията и контактите да стане един от най-богатите хора в България, да стане важна фигура в БСП, но нищо от това не направи. А със сигурност се е опитал. Ама го резнаха мощно както по политическа, така и по икономическа линия, на финала стана и първия политик с в съда, при това със сериозно обвинение, а не като Цветанов, дето не разрешил да се разследва кражбата на катерушка. Томов си остана с лекции, с консултации и такива, по принцип доходни дейности, но нищо повече. Не ми се вярва амбициите му да се простират до тук.

Това наистина ли го чета, или сънувам?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 апр 2015 22:30

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:Ами наивен е. Има знанията и контактите да стане един от най-богатите хора в България, да стане важна фигура в БСП, но нищо от това не направи. А със сигурност се е опитал. Ама го резнаха мощно както по политическа, така и по икономическа линия, на финала стана и първия политик с в съда, при това със сериозно обвинение, а не като Цветанов, дето не разрешил да се разследва кражбата на катерушка. Томов си остана с лекции, с консултации и такива, по принцип доходни дейности, но нищо повече. Не ми се вярва амбициите му да се простират до тук.

Кое те притеснява?
[/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 22 апр 2015 22:36

vaskonti написа:
Синьо сърце написа:

Кое те притеснява?

Според мен ти трябва да се притесняваш.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 апр 2015 22:38

vaskonti написа:Ами все тая е как са нещата "по документи".
По принцип...извън всякакъв контекст, аз смятам Томов за добър икономист. Стига наистина да иска, да има доброто желание, той наистина ще знае какво прави, когато управлява една фирма. Вероятно точно поради тая причина "някой" го е сложил на това място. Проблемът му е, че е патологичен демагог от типичен партиен тип, лъжец, отделно ми се струва, че е супер наивен, което пък е причината този някой да не се притеснява, че ще може да държи Томов изкъсо и да го разкара когато вече не му трябва.

Един "икономист",който взе заем от Кремиковци и го "писа" като печалба в ЦСКА наистина трябва да е "добър"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”