Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:Ами наивен е. Има знанията и контактите да стане един от най-богатите хора в България, да стане важна фигура в БСП, но нищо от това не направи. А със сигурност се е опитал. Ама го резнаха мощно както по политическа, така и по икономическа линия, на финала стана и първия политик с в съда, при това със сериозно обвинение, а не като Цветанов, дето не разрешил да се разследва кражбата на катерушка. Томов си остана с лекции, с консултации и такива, по принцип доходни дейности, но нищо повече. Не ми се вярва амбициите му да се простират до тук.
Синьо сърце написа:vaskonti написа:Ами наивен е. Има знанията и контактите да стане един от най-богатите хора в България, да стане важна фигура в БСП, но нищо от това не направи. А със сигурност се е опитал. Ама го резнаха мощно както по политическа, така и по икономическа линия, на финала стана и първия политик с в съда, при това със сериозно обвинение, а не като Цветанов, дето не разрешил да се разследва кражбата на катерушка. Томов си остана с лекции, с консултации и такива, по принцип доходни дейности, но нищо повече. Не ми се вярва амбициите му да се простират до тук.
Това наистина ли го чета, или сънувам?
vaskonti написа:Синьо сърце написа:vaskonti написа:Ами наивен е. Има знанията и контактите да стане един от най-богатите хора в България, да стане важна фигура в БСП, но нищо от това не направи. А със сигурност се е опитал. Ама го резнаха мощно както по политическа, така и по икономическа линия, на финала стана и първия политик с в съда, при това със сериозно обвинение, а не като Цветанов, дето не разрешил да се разследва кражбата на катерушка. Томов си остана с лекции, с консултации и такива, по принцип доходни дейности, но нищо повече. Не ми се вярва амбициите му да се простират до тук.
Това наистина ли го чета, или сънувам?
Кое те притеснява?
vaskonti написа:Ами все тая е как са нещата "по документи".
По принцип...извън всякакъв контекст, аз смятам Томов за добър икономист. Стига наистина да иска, да има доброто желание, той наистина ще знае какво прави, когато управлява една фирма. Вероятно точно поради тая причина "някой" го е сложил на това място. Проблемът му е, че е патологичен демагог от типичен партиен тип, лъжец, отделно ми се струва, че е супер наивен, което пък е причината този някой да не се притеснява, че ще може да държи Томов изкъсо и да го разкара когато вече не му трябва.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта