Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Re: На Коледа пак с Христола

Мнениеот urbano » 24 авг 2009 23:24

Акциите на ПФК Ботев 1912 АД са поимени, а не на приносител и при положение че срещу името на Димитър Георгиев Христолов стои запор просто не виждам как това лице може да прави каквото и да е било с акциите си. Има вписване и отписване в Книгата на акционерите, обаче това няма как да стане с този запор. Поне така си мисля аз по силата на логиката а не че разбирам много от българско право (то и толкова право има в България с тези алчни и нагли юристи).

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 24 авг 2009 23:27

*
Последна промяна от Fallen_Angel на 24 авг 2009 23:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 24 авг 2009 23:27

Би могъл да падне запора, ако се платят сумите по иска(без значение от селския или чрез споразумение с евентуален купувач) или при положение, че съда отсъди в полза на селското. Друг начин аз не знам. Нека Атила каже нещо повече.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 25 авг 2009 00:01

urbano написа:Изображение

Не че нещо, но автора на темата може ли да гарантира автентичността на този документ? Защото на него има странно разминаване!
Значи съда запорира 86995 поименни акции на стойност 10 лева всяка, а в същото време четем следното: "...за връщане в двоен размер на капаро от 200 000 лева по договор за покупко-продажба на акции от 16.10.2008 г. и за връщане на 319 288 лв. изплатени по този договор фанансова помощ на "ПФК Ботев 1912 Пловдив"..."

Е простата сметка показва явно разминаване: 86995*10 = 869 550 лева
2 * 200 000 + 319 288 = 719 288 лева! Е от кога 869 550 е равно на 719 288???

Отделно, че в този документ е спомената и една сума от 819 288 лева дето не става ясно за какво точно се отнася, но е точно със 100 бона повече от ония 719 288 лева! Та ако става въпрос, че в този документ има печатна грешка и дори само едно число да е объркано някъде, всичко пада в канала! Този докумет ще бъде лесно оспорен пред съда и после ще може да се осъществи продажба, защото запорирането ще е незаконно!

Дано всичко да е изрядно, но определено има смущави разминавания в посочените цифри в този документ и ако има някаква вратичка, тя май се крие точно в тези цифри! Дано всичко е ОК и Селският бег да не мине м/у капките по този нелеп начин!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 25 авг 2009 00:11

Има едно нещо дето му се вика "търговски регистър" . Та този документ е от там. Дали е автентичен, предлагам да се обърнеш към агенцията по вписванията. А иначе има и запор на вземанията на селския от клуба(разбирай измислените заеми, които си пише, за да задължава клуба и да си гарантира кинти) , защо е така, предполагам адвокатите на Компакт-Меридиан могат да ти отговорят по-точно. За разминаването също. Ние не сме юристи. Просто констатираме общоизвестни факти, които оборват (засега) приказките на селяка за продажба. Разбира се, някаква тристранна(кръстева, селския, кандидат-купувач) договорка винаги е възможна. Но засега няма информация за такава. За мен това е поредния фишек на селския.

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 25 авг 2009 00:32

VHP написа:Айде хунския вожд ,като е отворко по правните въпроси - да ни осветли КАК ,съобразно Търговския закон,ще стане продажбата на акциите със стоящия запор върху тях. :?: Мое пък да има някаква вратичка - но не искаме лични тълкувания ! Дай цитати ,точки и алинеи :!: Ние не сме юристи ,може и да ни убедиш. ;)

Не знам колко пъти да ти напиша,за да ме разбереш!!!!!
Ще пробвам да ти го обясня простичко.
Пример:Имаш 1 кг злато за 10000 лв и си го заложил при лихвар.
Лихваря ще ти даде златото само когато му върнеш парите.Аз искам да купя това злато.
Аз ти давам парите... следователно ти ги връщаш на лихваря и златото пак си е при теб.След което ти ми го предоставяш.
Да пробвам по-простичко да ти го обясня????
В случая става дума за документи.Запора на акциите много бързо може да се вдигне когато Митето върне парите.Тогава Ирена Кръстева не може да претендира за нищо и автоматично акциите могат да бъдат прехвърлени.Въпрос на време и документи.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 авг 2009 00:38

Atila написа:
VHP написа:Айде хунския вожд ,като е отворко по правните въпроси - да ни осветли КАК ,съобразно Търговския закон,ще стане продажбата на акциите със стоящия запор върху тях. :?: Мое пък да има някаква вратичка - но не искаме лични тълкувания ! Дай цитати ,точки и алинеи :!: Ние не сме юристи ,може и да ни убедиш. ;)

Лихваря ще ти даде златото само когато му върнеш парите.Аз искам да купя това злато.
Аз ти давам парите... следователно ти ги връщаш на лихваря и златото пак си е при теб.След което ти ми го предоставяш.
В случая става дума за документи.Запора на акциите много бързо може да се вдигне когато Митето върне парите.Тогава Ирена Кръстева не може да претендира за нищо и автоматично акциите могат да бъдат прехвърлени.Въпрос на време и документи.

Колега не се занимавай с тези - не виждаш ли че са христоловисти, дори според заглавието са поканени на коледа у христола!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 25 авг 2009 01:06

Христоловисти са тия, които не са наивници и някак си, колкото и да е трудно, успяват да прозрат поредната му врътка, с която ни нокаутира? :shock: Забавен си...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

VHP

Мнениеот VHP » 25 авг 2009 07:18

Atila написа:

:) Ей с това обяснение направо ни разцепи ! Онемявам от респект... :mrgreen: На всичко отгоре омесваш пожелателно наклонение с актуална реалност. С такива фенове-шарани "войната" със Селския може да продължи още 20 години. Със същия успех. :oops:

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 25 авг 2009 07:36

абе някой хора са толкова големи песимисти,че имам чувството,че нарочно искат да няма сделка,да може да излязат прави...

Върни се в “Архив”