Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЛЕВСКАРИ, ОТДАЙТЕ ЧЕСТ НА ГОНЗО!

Мнениеот POPCORN » 04 май 2009 09:42

Готина статия.Хареса ми как е написал :)От противниковият отборъ съм, ама Гонзо си е Гонзо!Добре , че е той!Няма да забравя отначалото на първенството синята публика как го освиркваше, че не играел нищо и трябвал да спира с футбола.Сега разкритикува и най-големите си критици.Защото се видя!Гонзо като не играе Левски не може да вкара и 1 гол!Пример мача с Пирин!И съм обеден и вчера као не играеше мача щеше да завърши наравно :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
lpdfen

Re: Защитата е отачайващо зле преди голямото дерби!

Мнениеот lpdfen » 04 май 2009 09:48

Никога Левски и ЦСКА няма да вървят в европа ,докато не изиграят 30 истински мача в БЪЛГАРИЯ ако ги топли това дали ще бъдат 30 или 50 пъти шампиони ок.Ама в европа отборите вече вдигат банкет ,като се паднат с тях.

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Re: levski e velik zaradi takiva igra4i kato GONZO,

Мнениеот valio_av » 04 май 2009 09:49

msm написа:"Като няма риба и рака е риба" - нар.поговорка. Като няма кой и Гонзо ще е герой. И с какво толкова стана велик. А , да сетих се. Маска на главата, шина на краката но говори това , което ви се иска да чуете. А защо не беше толкова велик срещу Бате и Жилина? Защо го пресрещахте на Герена и го карахте да се маха. Пичове, това не е високо спортно майсторство, това е психология. Той и кокала е велик, след като при всеки слаб мач на Левски твърди, че сте смачкали противника, а всъщност вадите голям късмет.

:lol: :lol: :lol: Много си прав,като излязат навън и като ги смачкат вече не е велик, искат да го линчуват

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 май 2009 10:00

valio_av написа:Ако беше толкова велик щеше да играе навън :D а не по селски стадиони като говеждия :D .Той винаги ще си остане некадърник и неудачник.И какъв ме е смешник с тая маска-ще плаши гаргите с нея :lol: .Добре че вчера имаше късмет топката да рекушира в него и пак отървахте говеждите душички от срама,разбира се трябва да целувате краката на съдията,човечеца се насра при всички дузпи на Сливен.Такъв отбор като вашия трябва да бъде изхвърлен от първенствота-той е срам за България.

Като не е толкова велик, защо сваляте гащи още щов го видите? А рИкушета вчера стана защото той беше там, хвърли се и търсеше ситуацията, а не се скри като 99% от сегашните ритнитопковци от "А" група
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 04 май 2009 10:06

Гонзо е най-големия плъх и играча "въздух" на лефски :oops:
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 04 май 2009 10:13

Браво Гонзо!!!Един истински боец и футболист с голямо сърце.Нека всички видят как се прави-и млади и стари...Дано всички разберат,че футболът е 90 минутна борба и няма място за страхливци и мързеливци...Дано всеки вземе поне малка частица от твоя дух и желание за победа...Винаги ще има място в сърцата ни за такъв победител като тебе-истинските Левскари обичат своите герои до гроб.Успешно възстановяване-ние сме с теб и САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 04 май 2009 10:14

ЛЕФСКАРИ, отдайте чест на съдията , вашият истински герой ! Без него Гонзо щеше да бъде изпратен с мощни освирквания , както неведнъж се е случвало.
Това дето го играе Гонзо не е футбол и върви само в България , навсякъде другаде го разкриха. :roll:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 май 2009 10:15

POPCORN написа:Готина статия.Хареса ми как е написал :)От противниковият отборъ съм, ама Гонзо си е Гонзо!Добре , че е той!Няма да забравя отначалото на първенството синята публика как го освиркваше, че не играел нищо и трябвал да спира с футбола.Сега разкритикува и най-големите си критици.Защото се видя!Гонзо като не играе Левски не може да вкара и 1 гол!Пример мача с Пирин!И съм обеден и вчера као не играеше мача щеше да завърши наравно :)

Вчера гола стана при единственото положение когато са прояви настойчивост и воля. Първо Да Коща се пребори и я подаде на Жо, после той се пребори и подаде към Гонзо, а Гонзо се хвърли и търсеше ситуациятя.
Това е разликата между Гонзо и останалите, не футболните качества, а раздаването. В ЦСКА Янчев има подобни качества, но е тъжно, че 99% от ритнитопковците се интересуват повече от гел, диадеми, парфюми, перхидрол, силикон и чалга, отколкото от футбол.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 май 2009 10:19

hide_and_seek написа:От ЦСКА съм ...

Гонзо найстина е футболист с характер такъв какъвто би се радвал всеки отбор да притежава за жалост една птичка пролет не прави ... неможе цял сезон Гонзо да мъкне на гърба си тия другите .....
преди ЦСКА имаше Стоичков Левски сега има Гонзо жалко, че скоро няма да има други като тях защото това са хората който вдигат нивото на футбола в България

жалко, че няма да играе и срещу ЦСКА.. този мач е дерби, дерби но гогато има кой да ти се опълчи а сега левски просто ще бъдат боксова круша за ЦСКА ...

Браво за мнението ти, но имам само една забележка.....Левски никога не е бил, и няма и да бъде, боксова круша, за който и да било български отбор.....още по малко пък на цска ! Виж обратното....важи с пълна сила !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Защитата е отачайващо зле преди голямото дерби!

Мнениеот стичо » 04 май 2009 10:23

Предлагам за дербито следната схема на игра:
1 Бистрон, го слагаме за средна греда! Така май ще е най- полезен. :roll:
2 Излизаме с двама вратари. По един от всяка страна на Бистрон!
3 Седем полеви играчи в защита пред вратарите и Бистрон!
4 Гонзо, го слагаме седнал на точката на дузпата. Там да чака избитите топки за глава, или странична ножица!
:lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol:

На някой ако му се вижда цинична схемата- да ме извини предварително! :lol:

Върни се в “Архив”