Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
msm написа:"Като няма риба и рака е риба" - нар.поговорка. Като няма кой и Гонзо ще е герой. И с какво толкова стана велик. А , да сетих се. Маска на главата, шина на краката но говори това , което ви се иска да чуете. А защо не беше толкова велик срещу Бате и Жилина? Защо го пресрещахте на Герена и го карахте да се маха. Пичове, това не е високо спортно майсторство, това е психология. Той и кокала е велик, след като при всеки слаб мач на Левски твърди, че сте смачкали противника, а всъщност вадите голям късмет.
valio_av написа:Ако беше толкова велик щеше да играе навъна не по селски стадиони като говеждия
.Той винаги ще си остане некадърник и неудачник.И какъв ме е смешник с тая маска-ще плаши гаргите с нея
.Добре че вчера имаше късмет топката да рекушира в него и пак отървахте говеждите душички от срама,разбира се трябва да целувате краката на съдията,човечеца се насра при всички дузпи на Сливен.Такъв отбор като вашия трябва да бъде изхвърлен от първенствота-той е срам за България.
POPCORN написа:Готина статия.Хареса ми как е написалОт противниковият отборъ съм, ама Гонзо си е Гонзо!Добре , че е той!Няма да забравя отначалото на първенството синята публика как го освиркваше, че не играел нищо и трябвал да спира с футбола.Сега разкритикува и най-големите си критици.Защото се видя!Гонзо като не играе Левски не може да вкара и 1 гол!Пример мача с Пирин!И съм обеден и вчера као не играеше мача щеше да завърши наравно
hide_and_seek написа:От ЦСКА съм ...
Гонзо найстина е футболист с характер такъв какъвто би се радвал всеки отбор да притежава за жалост една птичка пролет не прави ... неможе цял сезон Гонзо да мъкне на гърба си тия другите .....
преди ЦСКА имаше Стоичков Левски сега има Гонзо жалко, че скоро няма да има други като тях защото това са хората който вдигат нивото на футбола в България
жалко, че няма да играе и срещу ЦСКА.. този мач е дерби, дерби но гогато има кой да ти се опълчи а сега левски просто ще бъдат боксова круша за ЦСКА ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта