Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

THE G.A.M.E

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 мар 2012 18:21

Thsmith написа:Аз "Гонзов" не познавам. Не съм чувал за такъв човек. А имаме схема друг път... всеки играе къде свари. Някакви кратункуви опити за игра без нападател и какви ли не други измишльотини....

"Гонзов" е пренебрежително обръщение към "легендата" ( кавичките са уместни ) Г. Иванов - "Гонзо".
Заслужил си го е с "превъзходната" ( кавичките са уместни ) работа, която свърши като мениджър.
Заслужил си го е, заради непукизма и дебелоочието, което демонстрира.
Това същото дебелоочие, преминаващо на моменти в дебелокожие, което едва не приравни Левски в опашкар и селско-посредствено тимче, за вътрешна концумация ...

Що се отнася до играта ни ...
От тук натам, ако Левски мачка и играе хубаво, ти лично- нямаш право да се обаждаш, капиш ??
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 мар 2012 08:58

Няма как да играеш хубаво без нападател. Капиш?

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 мар 2012 09:27

THE G.A.M.E написа:
"Гонзов" е пренебрежително обръщение към "легендата" ( кавичките са уместни ) Г. Иванов - "Гонзо".
Заслужил си го е с "превъзходната" ( кавичките са уместни ) работа, която свърши като мениджър.
Заслужил си го е, заради непукизма и дебелоочието, което демонстрира.
Това същото дебелоочие, преминаващо на моменти в дебелокожие, което едва не приравни Левски в опашкар и селско-посредствено тимче, за вътрешна концумация ...

Що се отнася до играта ни ...
От тук натам, ако Левски мачка и играе хубаво, ти лично- нямаш право да се обаждаш, капиш ??

Човек, прекаляваш! Не се ли усещаш?! Супер неблагодарно човече се показваш с това изказване!
С едно изречение успя да обидиш една ключова фигура в клуба, който подкрепяш и който те е карал да врещиш с цяло гърло и да скандираш името на отбора си, обиждаш Ясен Петров също, обиждаш и футболистите.
А ако мислиш, че двете ни евроучастия през годините в групите на ЛЕ са нищо... ти си знаеш.
Иванов е привлякъл десетки фенове към синият отбор - бил е кумир за не едно и две лапета. Това само е достатъчно да се изказвеаш с поне малко уважение за него! Само времето ще покаже дали ще остане като легенда на клуба или не.
Живи легенди няма.
А не се знае какво ще ни поднесе бъдещето и дали Батков няма да бъде определян като нормален управник...
Мислиш, че през тези години нямаше как да имаме един Христолов, Гигов или Лупи?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 мар 2012 10:25

metodito написа:Човек, прекаляваш! Не се ли усещаш?! Супер неблагодарно човече се показваш с това изказване!
С едно изречение успя да обидиш една ключова фигура в клуба, който подкрепяш и който те е карал да врещиш с цяло гърло и да скандираш името на отбора си, обиждаш Ясен Петров също, обиждаш и футболистите.
А ако мислиш, че двете ни евроучастия през годините в групите на ЛЕ са нищо... ти си знаеш.
Иванов е привлякъл десетки фенове към синият отбор - бил е кумир за не едно и две лапета. Това само е достатъчно да се изказвеаш с поне малко уважение за него! Само времето ще покаже дали ще остане като легенда на клуба или не.
Живи легенди няма.
А не се знае какво ще ни поднесе бъдещето и дали Батков няма да бъде определян като нормален управник...
Мислиш, че през тези години нямаше как да имаме един Христолов, Гигов или Лупи?

Мнението ми лично и никога не съм ангажирал някой с него.
Не смятам, че прекалявам.
Голяма част от феновете на любимият отбор мислят като мен така, че болшинството печели.
Но дори и един син фен да мисли, че Гонзо се срина жестоко и се "справи" като последният некадърник на поста - Мениджър, то това си е меродавно мнение.
Защото наистина, докато беше на терена, "Гонзо" беше любимец на 99.9 от феновете на Левски.
Щом се е стигнало до там, над половината фенове да го смятат вече- за тотален провал, сам си отговори, дали АЗ прекалявам ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 мар 2012 10:27

Thsmith написа:Няма как да играеш хубаво без нападател. Капиш?

Ще поживеем, ще видим.
Но няма да е много морално, ако ти лично вземеш да хвалиш отборът и играчите по-някое време, след всичките ти разсъждение ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 мар 2012 12:33

THE G.A.M.E написа:
Голяма част от феновете на любимият отбор мислят като мен така, че болшинството печели.
Защото наистина, докато беше на терена, "Гонзо" беше любимец на 99.9 от феновете на Левски.
Щом се е стигнало до там, над половината фенове да го смятат вече- за тотален провал, сам си отговори, дали АЗ прекалявам ...

Какво болшинство бре? За толкова време на Герена да са се чули 2 или 3 пъти негодувания срещу Гонзо и то кратки и тихи. Че и предизвикващи скачане на бой между хората на различни позиции и то в А сектор. За какво болшинство говорим? Иначе философите от долно нанагорнище които не са стъпвали на стадиона са без значение. Само да не стане така, че да си припомниш какво е болшинство с някое дежавю на вили/кокала как наистина 99% от стадиона и то доста пълен стадион реве "оставка, оставка".

THE G.A.M.E написа:
Thsmith написа:Няма как да играеш хубаво без нападател. Капиш?

Ще поживеем, ще видим.
Но няма да е много морално, ако ти лично вземеш да хвалиш отборът и играчите по-някое време, след всичките ти разсъждение ...
Споко. Както не съм скандирал нито веднъж името на правилния макар голяма част от стадиона да го е правил (като се има предвид, че не съм пропуснал домакински мач от 2001 година) едва ли ще е проблем. Аз съм инат и като си създам мнение за някой и нещо вероятността да се промени някога е почти нулева. И няма какво да виждаме... то е доказано. В световен мащаб няма отбор който играе без нападател и да играе приятно за окото. Фалшиви деветки, десетки...бла, бла... дрън- дрън.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 03 мар 2012 19:03

Капиш, или както и да се правите на интересни, Thsmith е прав.
"Леки" централни,"крилати" средни,или както и да им викате,не могат да се сравняват в един отбор,с такъв,който има истински централен нападател.По много причини(хората,които разбират от футбол са наясно)
Да не говорим,че на Левски това е стилът от близо 100 години..
Всичко друго е дрън-дрън и скоро ще го разберете.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 мар 2012 19:08

фифи перото написа:Капиш,пиш или както и да се правите на интересни, Thsmith е прав.
"Леки" централни,"крилати" средни,или както и да им викате,не могат да се сравняват в един отбор,с такъв,който има истински централен нападател.По много причини(хората,които разбират от футбол са наясно)

Те и Аякс от 100 години играят 4-3-3.Не че им се получава в последните 17... :mrgreen:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 03 мар 2012 19:14

blue avalanche написа:
фифи перото написа:Капиш,пиш или както и да се правите на интересни, Thsmith е прав.

Те и Аякс от 100 години играят 4-3-3.Не че им се получава в последните 17... :mrgreen:

Н .Костов е треньор на Аякс? :o :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 03 мар 2012 19:15

blue avalanche написа:

Между другото,да си чувал колко пъти Аякс са ставали Европейски шампиони и ..дрън-дрън? :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Архив”