Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот SAMP » 13 юни 2011 08:46

Сръбски автор на 21 гола е нов фаворит на Левски за "деветка". "Сините" влазоха в битка за Милан Мърдакович от Аполон (Лимасол). Срещу Левски обаче се изправят два сръбски клуба, които с по-дълбоки кесии е евъзможно да блокират целта на "Герена". Тогава "сините" ще се върнат към Жан-Жак Мандриши от Гренобъл, с когото вече се договориха. Левскарите обаче поставиха французина на изчакване с надеждата на пазара да изникне по-силен централен нападател.

"Сините" не са загубили ума и дума от корсиканеца, но целта е новият таран да започне на 17-и юни със старта на подготовката. И ако няма по-добър от Мандриши, той ще е наследник на Гара Дембеле, пише "Труд".

Предварителните разговори с Мърдакович са родили принципна договорка, но стрелец номер 1 на Кипър чака тежка дума и от родни за него клубове...

Нападателят заби своите 21 гола в 29 мача за Аполон, пети в крайното класиране на първенството. Само в плейофите Милан вкара 7 пъти в 6 двубоя. Мърдакович нашумя особено, след като огорчи Станимир Стоилов. Сърбинът отбеляза гола за 2:1 в последната минута, с който Аполон отстрани Анортозис в полуфинала на турнира за Купата на Кипър.

Мърдакович е на 29 години и е висок 187 см. Като юноша е играл в Раднички и Партизан. После идват Андерлехт, Аалст, ОФК Беорард (два пъти), Гент, Залцбург, Металист (Харков), Макаби (Тел Авив), Витория Гимараеш, Шандун (Китай), Етникос (Кипър( и Аполон (два пъти).

За 10 години професионална кариера Мърдакович е бил в 11 отбора. Обличал е екипите на три тима, които са побеждавали Левски. В биографията си има само два сезона с 10 или повече гола - в ОФК Београд през 2002/2003 (20 попадения) и сега.

Този май е добър вариант, единственото, което не ми харесва е това, че за 10 години е сменил 11 отбора....май не е от най-лоялните футболисти.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 юни 2011 08:50

Спорталчето пише за този. Ето му визитката според tranfermarkt.de:
-Изображение
Miljan Mrdakovic
AEK Larnaca, Division A (Zypern)

Name im Heimatland: Миљан Мрдаковић
Geburtsdatum: 06.05.1982
Größe: 1,87
Nationalität: - Serbien
Position: Sturm - Mittelstürmer
Fuß: rechts
Marktwert: 450.000 €
RN Nationalmannschaft Spiele Tore
- - Serbien 2 0
Leistungsdaten der aktuellen Spielzeit
Wettbewerb Spiele Tore Vorlagen - - Minuten
Europa League Qualifikation 1 - - - 1 55
Division A 25 14 - 5 6 1782
Platzierungsrunde 6 7 - 1 - 471
Gesamt: 32 21 - 6 7 2308
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2011 09:25

Аз,пък,сутринта прочетох заглавие,че Нифлор бил резервен вариант.Ако събера всички имена,дето,уж,сме ги наблюдавали и уговаряли,ще излезе половин Европа! :lol: Че те Реал М+Байерн+Челси не следят толкоз нападатели,бе...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 юни 2011 09:46

Гонг също потвърди за Милян Мардакович.Дано стане,твърдо ЗА съм,изглежда ми като играч на който може да се разчита.С оглед на визитката е най-добрия вариант от тези които се споменаваха до момента.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2011 09:50

"Добра новина за Лев­ски - халфът Дарко Тасевски ще бъде прода­ден чак през август. На този етап той ще започне подготовка със сините и има шанс дори да бъде картотекиран за първите мачове от турнира Лига Европа, пише "7 дни спорт".
Причината за това е, че Дарко иска да играе в Русия, а транс­ферният прозорец там отваря през август. Така той ще продължи да из­пълнява договора си със сините, а преговорите за трансфер към момента са замразени.
Те ще стар­тират едва в средата на юли, когато отборите в Русия започват активно да се оглеждат за нови попълнения."
Латерната "трансфери" се върти с пълна сила! :o
"Гонг също потвърди за Милян Мардакович.Дано стане,твърдо ЗА съм,изглежда ми като играч на който може да се разчита.С оглед на визитката е най-добрия вариант от тези които се споменаваха до момента."
Те,Гонг,знаеш ли за колко човека писаха досега?Ако бяхме ги взели всичките...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 юни 2011 09:58

blue avalanche написа:"Добра новина за Лев­ски - халфът Дарко Тасевски ще бъде прода­ден чак през август. На този етап той ще започне подготовка със сините и има шанс дори да бъде картотекиран за първите мачове от турнира Лига Европа, пише "7 дни спорт".
Причината за това е, че Дарко иска да играе в Русия, а транс­ферният прозорец там отваря през август. Така той ще продължи да из­пълнява договора си със сините, а преговорите за трансфер към момента са замразени.
Те ще стар­тират едва в средата на юли, когато отборите в Русия започват активно да се оглеждат за нови попълнения."
Латерната "трансфери" се върти с пълна сила! :o
"Гонг също потвърди за Милян Мардакович.Дано стане,твърдо ЗА съм,изглежда ми като играч на който може да се разчита.С оглед на визитката е най-добрия вариант от тези които се споменаваха до момента."
Те,Гонг,знаеш ли за колко човека писаха досега?Ако бяхме ги взели всичките...

потвърдиха,че имаме интерес към него

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 юни 2011 10:12

milen.hristov написа:Гонг също потвърди за Милян Мардакович.Дано стане,твърдо ЗА съм,изглежда ми като играч на който може да се разчита.С оглед на визитката е най-добрия вариант от тези които се споменаваха до момента.

"с оглед визитката му" да смени 11 отбора за 10 год. е просто "перфектния" вариант, вземаме го на лято и зимата обявява,че иска да търси нови предизвикателства
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 юни 2011 10:25

BLUE CHAMPIONS написа:
milen.hristov написа:Гонг също потвърди за Милян Мардакович.Дано стане,твърдо ЗА съм,изглежда ми като играч на който може да се разчита.С оглед на визитката е най-добрия вариант от тези които се споменаваха до момента.

"с оглед визитката му" да смени 11 отбора за 10 год. е просто "перфектния" вариант, вземаме го на лято и зимата обявява,че иска да търси нови предизвикателства

То и Дембеле е сменил за 7 години 6 отбора,на път е 7

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 13 юни 2011 10:29

Слаб е много слаб, по добре като не им се дават пари за добър нападател да играе Иса и да викат от юношите Коен и Шмедин за постоянни. Няма смисъл от 29 годишен нападател.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 юни 2011 10:47

Само дано не е този Нифлор, за който също се появиха слухове. По-голямо дърво не съм виждал.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”