Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Протест срещу БаткOFF !
[offtopic]Я не ми се прави на интересен. Нали ти разгледах всички мнения писани някога. МАРШ В КОЧИНКАТА! Дано някой отговорен фактор в тоя форум да те прегледа и да си каже експертното мнение! Ти за мен си за БАН! Форумни пишман партизанчета аз не търпя! Не и в този момент! Не и когато Левски има най-голяма нужда от подкрепа![/offtopic]
Последна промяна от McLovin на 16 мар 2010 14:41, променено общо 1 път.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!
_RoKi_ написа: ....А и не мисля,че Божков толкова обича ЦСКА
Със сигурност обича "Левски" повече, все за ШЛ говорите, но май забравяте как стигнахте до нея.
Говорил съм си с футболисти на ЦСКА, играли по това време и всички казваха едно и също: "Незнам как стана, просто така се случи..." и гледат в земята......Божков си ви направи шампиони тогава.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
McLovin написа:ilsengard написа:Айде зяключвайте и обединявайте темата със старите, то се е видяло че няма никакъв ефект от нея и смяна на президента няма да има скоро
А ти може ли чорбарче да си кротиш в кочинката, щото с мненията си до тук не показваш много, че си левскар и само провокираш и се заяждаш! Моля да не се обръща внимание на гнусната комунистическа шунка, която пише с този ник "ilsengard". Поп Кръстю!
Няма доста време да му се обръща внимание

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:McLovin написа:ilsengard написа:Айде зяключвайте и обединявайте темата със старите, то се е видяло че няма никакъв ефект от нея и смяна на президента няма да има скоро
А ти може ли чорбарче да си кротиш в кочинката, щото с мненията си до тук не показваш много, че си левскар и само провокираш и се заяждаш! Моля да не се обръща внимание на гнусната комунистическа шунка, която пише с този ник "ilsengard". Поп Кръстю!
Няма доста време да му се обръща внимание
Може ли и коментарите му да се изтрият - в темата,имам предвид

Благодаря. Извинявам се за грубия тон и големите букви. Просто не си сдържах нервите. Иначе ако се реши за шалчетата и аз и всички, които познавам ще вземем. По-старите левскари не знам как ще реагират обаче... Това червено просто... 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
- Cesc Fabregas
- Контакти:
McLovin написа:Благодаря. Извинявам се за грубия тон и големите букви. Просто не си сдържах нервите. Иначе ако се реши за шалчетата и аз и всички, които познавам ще вземем. По-старите левскари не знам как ще реагират обаче... Това червено просто...
В случая ти се размина, защото беше провокиран. Друг път, моля те, и ти и другите, въздържайте се. Ако го видите този някъде пак, само драснете едно Лично съобщение, аз ще се оправя с него!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Blue_Lion написа:Може ли и коментарите му да се изтрият - в темата,имам предвид
Разбира се, вече е сторено

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:balef написа:Батков - вън ! Kупувам веднага жълто червен шал !
Дайте наистина да кажем сериозно-готови ли сме на тоя вариант! КОйто е съгласен да направим по-голяма поръчка, да напише едно простичко АЗ!![]()
Аз съм навит за такъв тип протест,само че не знам откъде можем да си направим такива ! Ясно е,че за мача със Славия и дори с ЦСКА няма да можем да се организираме,но съм почти сигурен,че нещата няма да се оправят драстично и след тях,така че време имаме

Последна промяна от Blue_Lion на 16 мар 2010 14:37, променено общо 1 път.

[offtopic]
Благодаря ![/offtopic]
Cesc Fabregas написа:Blue_Lion написа:Може ли и коментарите му да се изтрият - в темата,имам предвид
Разбира се, вече е сторено
Благодаря ![/offtopic]

Вън мръсна мършо!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!