не виждам кой може да ни спре, малко съм надъхан, ама си казвам истината...то и миналата година така си говорех

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
kingofpop написа:Луис, Лео и Ней ще изядат земята, но ще триумфират и в Милано![]()
не виждам кой може да ни спре, малко съм надъхан, ама си казвам истината...то и миналата година така си говорех![]()
rhaegar написа:Никой нямаше да ви спре и при всеки от предишните ви успехи, Реал също нямаше кой да ги спре след 20 поредни победи през ноември (Паралеле, тука ли си?), Байерн и тях....... Много е рано още.
kingofpop написа:Луис, Лео и Ней ще изядат земята, но ще триумфират и в Милано![]()
не виждам кой може да ни спре, малко съм надъхан, ама си казвам истината...то и миналата година така си говорех![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Ще гласуват, ама друг път. Тва са умни хора, които знаят, че отцепване от Испания няма да им донесе нищо добро. Приказките за независимост са хубави за пред хората, но няма как да се случи наистина.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Те ако ги отделят и всичко в Каталуня умира - те трябва да издържат цялата си държава от туризма![]()
![]()
![]()
Промишлеността, банките - всичко е в Испания. Каталуня няма нищо, никакви приходи, ама важното е да са борци за свобода![]()
Groucho написа:JackPackage написа:Те ако ги отделят и всичко в Каталуня умира - те трябва да издържат цялата си държава от туризма![]()
![]()
![]()
Промишлеността, банките - всичко е в Испания. Каталуня няма нищо, никакви приходи, ама важното е да са борци за свобода![]()
Далеч си от истината![]()
“It is far from the 19.8% Catalan contribution to the Spanish GDP"
http://www.catalannewsagency.com/politi ... government
//en.wikipedia.org/wiki/Ranked_lists_of_Spanish_autonomous_communities
Естествено, футболният клуб ще загуби доста, ако го изхвърлят от Ла Лига.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта