Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Re: Разследващи: С панелки и ливади обезпечавали кредити за мили

Мнениеот nib » 19 юли 2014 00:08

Tommi написа:
nib написа:ама то до сега никой нищо не е опровергал, щото никой нищо не е казвал официално

Липсата на документи от досиетата беше казана официално.

дай да видим де

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юли 2014 00:10

nib написа:
Tommi написа:
nib написа:ама то до сега никой нищо не е опровергал, щото никой нищо не е казвал официално

дай да видим де

Управителят на БНБ я съобщи на специално организилана пресконференция, намери видео и гледай.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 19 юли 2014 00:10

Tommi написа:
Възрастен написа:
Tommi написа:Канарите са уникални, аз съм ги признал! :lol: Днеска излиза новина, че ще поканят оманците и един не се намери от тях да се усъмни в новината. Сега излиза новина, която не им изнася и веднага "ааа - ууу медиите на Пеевски". :mrgreen:

И ти си уникално......тъп! Днес излезе новината, че Прасето ви е съсобственик. Изнасяше ли ти? Май да, щото ти видях коментарите. Лошо няма (според теб!), важното е пари да има. Ах, тези гадни "жалти", дето снощи скандираха "К.р за ДПС". Ще ти развалят рахатлъка, Рамаданчо. Важното е само това, което казват Искров и сие, другите говорят глупости. Боже, прибери си вересиите!

Не е ли малко смешно точно вие да коментирате срещу Пеевски и ДПС, при положение, че до скоро бяха комбина с вашия човек? :)

Не знаех, че да си кредитор на някого означава да си комбина с него. Баси, значи съм в комбина с ДСК :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юли 2014 00:12

DarkPsy написа:Не знаех, че да си кредитор на някого означава да си комбина с него. Баси, значи съм в комбина с ДСК :)

Добре, спираме темата, че чак на мен ми става неудобно така да се правите на луди, не знам за вас. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: "Преса", "24 часа" и "Стандарт" дължат ли пари на ЦВ

Мнениеот 727150 » 19 юли 2014 00:12

Циркът в държавата Булгаристан продължава. :)
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 19 юли 2014 00:13

Tommi написа:Управителят на БНБ я съобщи на специално организилана пресконференция, намери видео и гледай.

Управителят на БНБ е за затвор и всичко казано досега от тая хлебарка, беше опровергано от съд, прокуратура и всевъзможни финансови експерти и светила в банковото дело, които взеха отношение по случая.

Не усещаш ли, че се излагаш все повече с всеки следващ пост?

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 19 юли 2014 00:13

Хора вие докато се плюете тука някои елементи вижте каква я вършат !!! :evil:
http://news.plovdiv24.bg/504643.html
Много ми е интересно как бихте коментирали това!?! Според вас за какво му е???
Сигурно го е страх да не го съблекат феновете на един отбор..................... :mrgreen: :) :o
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 19 юли 2014 00:13

Tommi написа:
nib написа:
Tommi написа:

дай да видим де

Управителят на БНБ я съобщи на специално организилана пресконференция, намери видео и гледай.

и след това му се смяха на глупостите , по студия и сайтове. Да не говорим че го заплашиха и със съд за това исказване като неверно. И след това взеха да овъртат

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 19 юли 2014 00:16

Tommi написа:
nib написа:едно е комбина, друго е собственик

Цецо ви е собственик. :)

Ми не е :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юли 2014 00:17

Thurman Murman написа:
Tommi написа:Управителят на БНБ я съобщи на специално организилана пресконференция, намери видео и гледай.

Управителят на БНБ е за затвор и всичко казано досега от тая хлебарка, беше опровергано от съд, прокуратура и всевъзможни финансови експерти и светила в банковото дело, които взеха отношение по случая.

Не усещаш ли, че се излагаш все повече с всеки следващ пост?

Кой е опровергал липсата на документи от досиетата? И само не ми минавай с номера, че се съхраняват на не знам колко места, защото нямаш представа как се възстановява информация от различни места за незнайно какъв брой кредити. Тези неща тепърва ще се проследяват, но проверката на документацията е показала липси - това е.

Върни се в “Архив”