Щял да дава съвети на Кевин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alonso_Massa написа:Хюлкенберг е нашия човек! Иначе защо да махаме Алонсо?
THE G.A.M.E написа:Alonso_Massa написа:Хюлкенберг е нашия човек! Иначе защо да махаме Алонсо?
Той сам ще се маха ...
Според мен, за Ферари, най-подходящи са Бианки ( трябва най-после да има италианец ) ... И Хюлки.
THE G.A.M.E написа:Alonso_Massa написа:Хюлкенберг е нашия човек! Иначе защо да махаме Алонсо?
Той сам ще се маха ...
Според мен, за Ферари, най-подходящи са Бианки ( трябва най-после да има италианец ) ... И Хюлки.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Alonso_Massa написа:Aлонсо трябва да бъде задържан на всяка цена!!!
Убийствената критика на Ники Лауда отново влезе в действие. Легендарният трикратен световен шампион от миналото на Формула 1 този път изсипа гнева си върху Макларън и Ферари. Според австриеца причината за тоталния провал на двата легендарни отбора не е в промяната на правилата и новите турбо двигатели, а в самите тях.
Лауда допълни, че Макларън имат шанса да се възползват от същите турбо двигатели като тези на тотално доминиращия от началото на годината тим на Мерцедес, в който той е един от шефовете. Въпреки това резултати липсват.
"Макларън имат шанса да използват същите двигатели, с които ние в Мерцедес печелим всяко състезание. Причината за неуспехите им се крие в това, че болидът им е пълен боклук", безпардонен в критиката си както винаги бе Лауда.
"При Ферари съм убеден, че двигателят е на топ ниво и отново болидът е боклук", довърши и Скудерия, с които печели две от трите си световни титли.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта