ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
С тези пет-шест споменати наши млади момчета в титуярния състав като начало може да поставим една стабилна основа за бъдещ успешен отбор. Това е пътя, без значение началните резултати.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- No Pyro No Fun
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:С тези пет-шест споменати наши млади момчета в титуярния състав като начало може да поставим една стабилна основа за бъдещ успешен отбор. Това е пътя, без значение началните резултати.
Звучи добре, но ако двама от тях направят много силен сезон при първата оферта ще ги продадат и така всяка година.

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Ako сме добре финансово обезпечени ръководството ще желае първо пробив в Европа, и чак след това ще се продава. През това време трябва да се работи със школата, за да може кръга да бъде затворен. Питайте бе 

Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 15 юли 2013 15:06, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
И най важното нещо е да се подкрепи отбора. Още в 1вия кръг трябва сме 10 000 /знам че е трудно но трябва/. За да бием Локо Пд.
Според мен македончето не е за нас, ама дано ме опровергае. Стойчо за да е в ЦСКА значи има пари.
Рони Абушев за Дарик: Започвам в ЦСКА, още днес ще тренирам
Доскорошният нападател на Локомотив Пловдив Рангел Абушев започва днес тренировки с отбора на ЦСКА, което съобщи самият той за Дарик радио.
„ В момента пътувам към София и от 18 часа ще тренирам с ЦСКА, заяви Рони Абушев. Мисля, че съм наясно къще ще продължа кариерата си.”
Очаквайте след 17 часа в Спортно шоу Гонг по Дарик радио интервю с Абушев.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=359749
Стойчо все ги намира едни екзотични, ама и маймуна да докара съм сигурен че ще я надъха да вкара на евроинвалидите в дербито
Стойчо все ги намира едни екзотични, ама и маймуна да докара съм сигурен че ще я надъха да вкара на евроинвалидите в дербито

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=359749
Байдек или Лъчо Танев????????????2
-
- Контакти:
j0rka7aa написа:Рони Абушев за Дарик: Започвам в ЦСКА, още днес ще тренирам
Доскорошният нападател на Локомотив Пловдив Рангел Абушев започва днес тренировки с отбора на ЦСКА, което съобщи самият той за Дарик радио.
„ В момента пътувам към София и от 18 часа ще тренирам с ЦСКА, заяви Рони Абушев. Мисля, че съм наясно къще ще продължа кариерата си.”
Очаквайте след 17 часа в Спортно шоу Гонг по Дарик радио интервю с Абушев.
Талантлив футболист е и дано да покаже всичко, на което е способен, в ЦСКА!

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
Livesport.bg разбра, че щабът на Стойчо Младенов е успял да уреди и ляв краен защитник. Това е бившият футболист на Черноморец Бургас Жереми Фо-Поре. Две години 25-годишният бранител се подвизаваше на „Лазур", но на 30-ти юни контрактът му изтече и той стана свободен агент.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]