Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

M_M
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот M_M » 12 юни 2012 19:37

apocalexxnow написа:Отговарям веднага (доколкото веднага може да важи като дума след цялото време, което ми отне да напиша този пост), като малко ти размествам изреченията, защото на някои отговарям в един и същ абзац и не искам да се повтарям:

ПС: Отговарям и на M_M: Не може една смяна да се гласува още същата вечер и това да не е подготвяно и обмисляно.

Стойчев виждаше тези проблеми и дойде тук именно, за да се опита да ги оправи. Видя, че не става - тръгна си. Ще го кажа и на теб - той щеше да си тръгне след ОИ така или иначе. Просто го провокираха да си тръгне по-рано и да даде повече гласност на мотивите си. А тъй като според теб имаме и други добри треньори - би ли ми посочил кои са те? Имат ли успехите и познанията на Радо? Защо не ги викнаха тях за треньори, ами викнаха Пранди и после Радо?

Ако бяхме спечелили първата квалификация Радо оставаше. Надявам се че по този въпрос няма две мнения.
Радо го върна Б.Б. Лично моето мнение е че най - късно другата седмица Б.Б. ще се намеси и ще върне Стойчев и Казийски. Това си е златен шанс да си вдигне още акциите.
Познанията на треньорите не мога да ги коментирам. Най добре националния играеше при Стоев - статистиката говори достатъчно. Като казах, че имаме добри треньори, на първо място имах впредвид точно Стоев.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Re: За оставките и проблемите във волейбола

Мнениеот AceVentura » 12 юни 2012 19:39

sandi74 написа:
grasiani написа:
sandi74 написа:Какво е постигнал пишман треньора Радо Стойчев с националният отбор?Под неговото ръководство се превърнахме в абсолютно посредствен и средняшки отбор.Бият ни като тъпан на селска сватба кой където ни хване-факт.Надявам се да си почине малко и после по живо,по здраво да си хване пътя за Ботуша.Аман от такива измислени треньорчета като него,на никого няма да липсва.

ха-ха,ако наистина го мислиш си тотално изперкал или си рода на някой от управителния съвет на волейбола.Ако Радо е пишман треньор то шефовете на волейбола не знам какви са тогава.

Разбира се,че го мисля.Припомни ми какви успехи има набеденото треньорче начело на националния отбор,че нещо ми се губят. :) :) :) Просто няма такива :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Класиране на финали на Св.Лига след като 4 години поред не сме се класирали.
Класиране на олимпиада след като пропуснахме 2000 и 2004, а 2008 се класирахме след като взехме wild card за Св.Лига. И... а да, един идиот шеф на федерацията направи допинг скандал с капитана ни и се наложи диагонала ни да играе посрещач.

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 12 юни 2012 19:50

Така е, съгласен съм с първото. Но има две мнения по въпроса, че не трябваше Радо да се бута след загубата от Германия.

За намесата на ББ - пълен резил, че премиер се занимава с това!! Истинска срамота! И по принцип, той да назначава и да уволнява е белег на диктатура, не на демокрация. Но колкото и да ми е неудобно да го кажа, в случая май се налага. Защото ако не се изметат отгоре, всички боклуци в УС на БФВ ще останат и ще продължат да съсипват спорта. Иначе залата не я е постройл Бойко, а я започнаха тези преди него, както и метрото.

За статистиката при Стоев - отново съгласен. И да, тогава сякаш имахме по-добър сервиз, който се позагуби. Но посрещането ни беше трагично, а Пранди направи чудеса с блокадата ни. Това е нещо, което не се вижда със статистика. Забележи и че другите отбори в последните години много дръпнаха напред - вкл и Германия, Италия, Франция. И ние сме подобрили тактически играта си, но просто другите дръпнаха по-бързо от нас. Вероятно една от причините е честата смяна на треньори у нас.

Държа да кажа, че аз бях против смяната на Пранди, когато тя стана. Просто защото той беше тръгнал на прав път, а изхвърча заради един-единствен мач.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 юни 2012 19:52

ха-ха,ако наистина го мислиш си тотално изперкал или си рода на някой от управителния съвет на волейбола.Ако Радо е пишман треньор то шефовете на волейбола не знам какви са тогава.[/quote]
Разбира се,че го мисля.Припомни ми какви успехи има набеденото треньорче начело на националния отбор,че нещо ми се губят. :) :) :) Просто няма такива :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .[/quote]
Класиране на финали на Св.Лига след като 4 години поред не сме се класирали.
Класиране на олимпиада след като пропуснахме 2000 и 2004, а 2008 се класирахме след като взехме wild card за Св.Лига. И... а да, един идиот шеф на федерацията направи допинг скандал с капитана ни и се наложи диагонала ни да играе посрещач.[/quote]
Да са живи и здрави Данчо Лазаров и бат Бойко,че ни класираха за Олимпиадата,а за световната лига всички знаем какво направи братският руски народ.

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 12 юни 2012 20:03

Да живеят Даночвците! Какви са тия Пранди,Стойчев и Казийски! Да браним на Данчо рахата!!!Пълна кретения е тая държава! И Сашо Диков,че не е доносник не е,човека си извади документ,но в тази медия тук да говорим за доносници и все едно в къщата на обесения да говорим за въже...Спирам до тук! Жалко за знаещите и можещите,които за кефа на неблагодарните се мъчат нещо да променят! Като бардак ще си се самозаличим!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 юни 2012 20:08

Твърдо зад човека оркестър Данчо Лазаров.На който не му оттърва да си събира багажа и да си ходи.

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 12 юни 2012 20:09

Хахахаахаа! Нека остане сам да свири тоя мазен комуняга!!!! всички да си събират багажа,той да се тренира и сам да играе! :))))))))))

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 12 юни 2012 20:12

Боже, Санди, такива като теб ме шокират искрено! Направо не знам ти сериозно ли пишеш тези неща или се майтапиш с нас, защото виждаш, че ти се връзваме на закачките?

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 12 юни 2012 20:13

В България никой доброволно не пуска кокала , а даже се мъчи да драпа за още.Примери шефката на здравната каса,която си мислела ,че заслужава повече,а служителите кучета ги яли.После агенцията по вписванията същата история значи не е луд тоя който и хапва в случая инжинера а тези ,които позволяват това да се случи.Журналистите трябва да имат позиция и да помогнат истината да излезе на бял свят.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 юни 2012 20:13

apocalexxnow написа:Така е, съгласен съм с първото. Но има две мнения по въпроса, че не трябваше Радо да се бута след загубата от Германия.

За намесата на ББ - пълен резил, че премиер се занимава с това!! Истинска срамота! И по принцип, той да назначава и да уволнява е белег на диктатура, не на демокрация. Но колкото и да ми е неудобно да го кажа, в случая май се налага. Защото ако не се изметат отгоре, всички боклуци в УС на БФВ ще останат и ще продължат да съсипват спорта. Иначе залата не я е постройл Бойко, а я започнаха тези преди него, както и метрото.

За статистиката при Стоев - отново съгласен. И да, тогава сякаш имахме по-добър сервиз, който се позагуби. Но посрещането ни беше трагично, а Пранди направи чудеса с блокадата ни. Това е нещо, което не се вижда със статистика. Забележи и че другите отбори в последните години много дръпнаха напред - вкл и Германия, Италия, Франция. И ние сме подобрили тактически играта си, но просто другите дръпнаха по-бързо от нас. Вероятно една от причините е честата смяна на треньори у нас.

"parvanoff написа:Защо ли примерно щангите не са така добре въпреки управлението на федерацията по щанги-задаваш ли си този въпрос?

Защо трябва да се сравнява с федерацията по щанги, а не с федерациите по волейбол в другите държави? Кой от двата спорта има повече популярност, фенове и финансов потенциал?"

Ами да сравним!Щабът на Стойчев-17 човека срещу щабът на Алекно-9 човека..."Успехите" на Стойчев(като нац.треньор) срещу успехите на Алекно.Как ти се струва?
Сам казваш:при Стоев имахме по-добър сервиз,при Пранди се пооправи блокадата.А при Стойчев какво "оправихме" в нашата игра?
Не става въпрос за Лазаров.Въпросът ми е:на кое отгоре трябва да остане Стойчев?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Архив”