Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
VHP написа:Нещо няма да е ясно до дни ! Напротив!!!Подготвя ни се една голяма италианска димна завеса... Зад която ще стои мафията , а Селският ще се чувства по-спокоен. Няма да дойдат никакви "класни футболисти" . БОТЕВ ще върви към дъното на професионалния футбол у нас /"Б"/... След което мафиозите ще изперат каквото има за изпиране , и ще станем като "ПИЗА" - спомен от отбор. Така че през 2012 година /за вековния юбилей/ - може и да се появи реален купувач за отборчето БОТЕВ от югоизточната "В" група...
Затова решението вече е само - НОВ БОТЕВ !
botev_1912 написа:VHP написа:Нещо няма да е ясно до дни ! Напротив!!!Подготвя ни се една голяма италианска димна завеса... Зад която ще стои мафията , а Селският ще се чувства по-спокоен. Няма да дойдат никакви "класни футболисти" . БОТЕВ ще върви към дъното на професионалния футбол у нас /"Б"/... След което мафиозите ще изперат каквото има за изпиране , и ще станем като "ПИЗА" - спомен от отбор. Така че през 2012 година /за вековния юбилей/ - може и да се появи реален купувач за отборчето БОТЕВ от югоизточната "В" група...
Прави си нов Ботев бре - никой не те спира, но аз си оставам привърженик на този който е създаден през 1912!
Клуб от нулата можем да си помислим да правим само тогава когато този престане да съществува, и тогава трябва не да да правим нов, а да възродим старият!!!
Ами нямаш проблем - ще ходиш сам на Колежа с още 70-те фена от мача с Монтана - може поименно да се запознаете всички / те са роднините на сегашните ритнитопковци/ .botev_1912 написа:VHP написа:Нещо няма да е ясно до дни ! Напротив!!!Подготвя ни се една голяма италианска димна завеса... Зад която ще стои мафията , а Селският ще се чувства по-спокоен. Няма да дойдат никакви "класни футболисти" . БОТЕВ ще върви към дъното на професионалния футбол у нас /"Б"/... След което мафиозите ще изперат каквото има за изпиране , и ще станем като "ПИЗА" - спомен от отбор. Така че през 2012 година /за вековния юбилей/ - може и да се появи реален купувач за отборчето БОТЕВ от югоизточната "В" група...
Прави си нов Ботев бре - никой не те спира, но аз си оставам привърженик на този който е създаден през 1912!
Клуб от нулата можем да си помислим да правим само тогава когато този престане да съществува, и тогава трябва не да да правим нов, а да възродим старият!!!
VHP написа:Ами нямаш проблем - ще ходиш сам на Колежа с още 70-те фена от мача с Монтана - може поименно да се запознаете всички / те са роднините на сегашните ритнитопковци/ .botev_1912 написа:VHP написа:Нещо няма да е ясно до дни ! Напротив!!!Подготвя ни се една голяма италианска димна завеса... Зад която ще стои мафията , а Селският ще се чувства по-спокоен. Няма да дойдат никакви "класни футболисти" . БОТЕВ ще върви към дъното на професионалния футбол у нас /"Б"/... След което мафиозите ще изперат каквото има за изпиране , и ще станем като "ПИЗА" - спомен от отбор. Така че през 2012 година /за вековния юбилей/ - може и да се появи реален купувач за отборчето БОТЕВ от югоизточната "В" група...
Клуб от нулата можем да си помислим да правим само тогава когато този престане да съществува, и тогава трябва не да да правим нов, а да възродим старият!!!Но ботевистите са десетки хиляди ,и повечето от тях не стъпват вече от години на стадиона. Защото селският БОТЕВ не е моят БОТЕВ , не е и техният. Аз от 1912 година спомени нямам , но имам от 70-те и 80-те ,за разлика от тебе. Трябва да сте истински мазохисти за да ходите все още на христоловите ритнитопковци , и да си мислите ,че войната със Селският ще се спечели. Няма да се спечели , както виждаш - става още по-лошо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта