CTAHKO написа:Sardukar написа:Микел е втори избор в отбора за позицията си. Титуляра просто е контузен. Моля те, сравни го с халфовете на другите отбори от ВЛ! Нали е "най-слаб".
Първият избор никога повече няма да бъде във формата,с която го помним,така че и там издишамеА за това че сме имали най-слабите футболисти,не съм много съгласен.По-скоро имаме най-надценените
цена и заплати спрямо качествата им и резулатите на клуба
И никой не може да ме убеди,че вината е единствено в АВБ
Миналата година нали беше Анчелоти,резултатите не бяха по-добри
Дори имаше моменти ,в които същите тези скъпоплатени футболисти не можеха да си подадат топката на два метра
ае вие сте много интересни хора...... нали се радвахте на супер футболиста Мейрелеш? АВБ имаше цял трансферен прозорец!
Не мисля, че Микел е по-слаб от играчи като Карик, Флетчър, Сонг, Лукас и Бари! Просто не може да играе в двете фази на играта както е каран в момента или поне не и сам! Кажете един дефанзивен халф, който играе сам пред защитната четворка и действа в двете фази на играта активно?(Аз се сещам за Пирло, но той по-логиките във този форум вече е умрял за големия футбол, а другия вече беше играл за нас и се провали(жокер сега е в Тотнъм)) Не мисля, че защитниците: Тери, Иванович, А. Коул, Босингва, Луис, дори Алекс и Ферейра(като запълвач на дупки) са по-слаби в сравнение, със защитния вал на който и да е отбор в света!!!! Не мисля, че Мата, Малуда, Калу, Анелка и Стъридж са малко опции за флангови футболисти (+ Мейрелеш и Рамирес) и не смятам, че са толкова зле колкото ги изкарвате (или поне статистическите им показатели не са толкова лоши, а в сравнение с футболистите на другите отбори с изключения на Нани ги превъзхождат!!!). Индивидуалностите ни не са толкова лоши, но като отбор сме ужасяващо ЗЛЕ! Изглеждаме все едно ни трябват поне 150милиона в играчи на 5-6 позиции, а вече са наляти повече пари в сегашния отбор и то за млади и уж талантливи футболисти ххх
Проблема ми с АВБ е, че той застана начело на клуба и каза "целим се в 4 купи", а трансферите му говориха, че ще работи дългосрочно. Еми излез и кажи, че идваш да градиш нов отбор, а не да слушаме глупости, че след първата година и четирите купи ще напуска.... Много ясно, че НЕ АВБ е главния виновник, но той е този, който носи отговорността! При Анчелоти, докато му бяха здрави футболистите май направихме силен старт и силен край???
ПП ЧЕЛСИ ще тръгне споко! Лошото е, че нищо не се подобрява. Сигурно и за това са виновни 4 дървари(Микел, Малуда, Калу и Босингва) и 3 пенсии (Лампард, Дрогба и Анелка). Уж градим стил на игра, а си играем като блъснати магарета и футболистите излизат като за мач в махалата! Еми така няма да стане! Да не говорим, че на базата на последните 6-7 разглезени години в момента сме на дъното, което е доста неприятно спрямо наложените стандарти и напрежението само ще расте!