Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Minyor_pk
Контакти:

Re: ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ БОТЕВИСТИ !

Мнениеот Minyor_pk » 23 авг 2009 01:00

alive написа:
Minyor_pk написа:Мислиш ли,че тоя нема пари а?Мислишли,че слет всичко преживяно няма охрана?Мислишли,че можете да направите нещо на Христолов?Той е мафиот и има доста хора зад себеси.И мисля,че ако реши може много лесно да ви премахне от фудболния свят.Нямам нищо против Ботев дори това е отбора който най-много харесвам(заради публиката)след Миньор!

Последните думи които написа поздравления,но за другото не си прав.Тоя е пълен нещастник и нищо няма.Той е само една марионетка,някой друг дърпа конците/въпреки,че нищо сигурно няма/.Преди седмица нали му хвърляха бомби по къщата,какво стана?!Само,че селяка неосъзнава какво може да му се случи,търпението на феновете не е вечно и ще преминат към по-животински оттенъци към нечовека Д.Х-С!

След като 10 години нищо несте направили надали ще направите нещо.Изкам честно да ми отговориш,ако го видиш по чентара чисто сам и ти си сам и намериш някакво желязо кво ще направиш?Всеки ботевист би отговорил ще го затрия.....дааа но дали ще го направи на истина,само като си помислиш за последствията....Както каза основателя на темата тук всички пишат,но не действат.

bedrock1912
Контакти:

Мнениеот bedrock1912 » 23 авг 2009 01:22

Minyor_pk написа:
alive написа:
Minyor_pk написа:Мислиш ли,че тоя нема пари а?Мислишли,че слет всичко преживяно няма охрана?Мислишли,че можете да направите нещо на Христолов?Той е мафиот и има доста хора зад себеси.И мисля,че ако реши може много лесно да ви премахне от фудболния свят.Нямам нищо против Ботев дори това е отбора който най-много харесвам(заради публиката)след Миньор!

Последните думи които написа поздравления,но за другото не си прав.Тоя е пълен нещастник и нищо няма.Той е само една марионетка,някой друг дърпа конците/въпреки,че нищо сигурно няма/.Преди седмица нали му хвърляха бомби по къщата,какво стана?!Само,че селяка неосъзнава какво може да му се случи,търпението на феновете не е вечно и ще преминат към по-животински оттенъци към нечовека Д.Х-С!

След като 10 години нищо несте направили надали ще направите нещо.Изкам честно да ми отговориш,ако го видиш по чентара чисто сам и ти си сам и намериш някакво желязо кво ще направиш?Всеки ботевист би отговорил ще го затрия.....дааа но дали ще го направи на истина,само като си помислиш за последствията....Както каза основателя на темата тук всички пишат,но не действат.

и кво искаш да кажеш с тоя пост?????на всеки му е ясно че с приказки по форумите няма да се отарвем от селяка!!!

Потребителски аватар
Chugunen^Lizgqr
Контакти:

Re: МИТЬО ЛЪЖЕ ЗА ПРОДАЖБАТА НА БОТЕВ!

Мнениеот Chugunen^Lizgqr » 23 авг 2009 02:07

селския няма нищо общо с тоя отбор той е само 1 пионка в цялата схема , отбора е на съвсем различни хора... не се излагайте катъо незнаете

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 23 авг 2009 03:00

Chugunen^Lizgqr написа:селския няма нищо общо с тоя отбор той е само 1 пионка в цялата схема , отбора е на съвсем различни хора... не се излагайте катъо незнаете

незнаеш само колко си прав.според мен помпони на 100% ще вземе акциите и тогава ще напиша една тема за това кой точно управлява Ботев последните 20години.

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 23 авг 2009 07:12

plovdivesamona6 написа:
Chugunen^Lizgqr написа:селския няма нищо общо с тоя отбор той е само 1 пионка в цялата схема , отбора е на съвсем различни хора... не се излагайте катъо незнаете

незнаеш само колко си прав.според мен помпони на 100% ще вземе акциите и тогава ще напиша една тема за това кой точно управлява Ботев последните 20години.

Дон Винченцо от Милано,естествено.И сега изпраща друг негов човек.Което пък означава че Ботев е доста голяма перачница на пари или канал за дрога.Което пък означава че и държавата е в играта,защото се видя достатъчно добре че нищо не прави и държи чадър над селския идиот.Стига съм разсъждавал че нещата много се навързаха едно след друго...
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

VHP

Мнениеот VHP » 23 авг 2009 10:03

Jimmy8 написа:
plovdivesamona6 написа:

Дон Винченцо от Милано,естествено.И сега изпраща друг негов човек.Което пък означава че Ботев е доста голяма перачница на пари или канал за дрога.Което пък означава че и държавата е в играта,защото се видя достатъчно добре че нищо не прави и държи чадър над селския идиот.Стига съм разсъждавал че нещата много се навързаха едно след друго...

Напротив ! Много правилно разсъждаваш , и трябва да се разсъждава точно в тази посока. Защото се оказва ,че Войната срещу Селския е безнадеждна задача... :evil: Сега като врътне финта с прехвърлянето на акциите на Помпони-момпони... и вече нямаме никакви шансове за освобождение. :cry: Държавата упорито си пасува , което значи ,че тезата ти е вярна..

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 23 авг 2009 10:43

immortal написа:Майна, поне пиши в Независия, в тоя умрял форум и да имаш някаква идея, няма кой да я види...

А пък в Независимия сте едни бабаити и само там има сериозни хора... айде стига глупости! В този форум четат и сериозни хора, които не искат да пишат в Независимия.

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 23 авг 2009 11:11

Правилно!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 23 авг 2009 17:13

PAPI1912 написа:
къдеси бе веско 8-) от това гладуване покрай байряма нещо мисълта тисе губи

Я пак? Кво очакваш, да се съобщи "тая вечер отиваме да хвърляме бомбички по на Сельо къщата", ако може и в пловдив24 и гонг да се пише? А куките ще дойдат и ще ни подават бомбичките, нали?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Архив”