Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Допинг скандала в ЦСКА !

Мнениеот blue avalanche » 21 мар 2012 22:07

vaskonti написа: Все пак този "допинг" очевидно не е много удачен защото играчите на ЦСКА цяла есен издъхваха около 70 минута, вместо да ги напомпат да тичат като откачени цял мач!. Интересна клубна политика, м?

Щото пролетта(в "следсиропния" период),пък,тичат като "развързани",нали?

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 22 мар 2012 06:56

vaskonti написа:
rsk написа:Ебаваш ли се? Сериозно ли мислиш, че докторът е виновен? :lol: И изобщо кой ще наказват за допинг в световния спорт, като е много лесно да дадат на докторчето 500 хиляди евро да се подпише, че той е "виновен" и шапка на тояга :roll:
ПАК ПИТАМ: Защо Лудогорец поискаха допинг тест след мача с ЦСКА, дори го платиха? Дали взимането на допинг в ЦСКА не е клубна политика, за която Йовановски не е знаел? Мисля, че отговорът отново е ясен!

Дали няма и друга версия - дали Йовановски не е започнал да дава допинг на играчите, примерно 2 седмици по-рано, когато е получил предложение за работа в Лудогорец? Все пак този "допинг" очевидно не е много удачен защото играчите на ЦСКА цяла есен издъхваха около 70 минута, вместо да ги напомпат да тичат като откачени цял мач!. Интересна клубна политика, м?

Прав си бе, най-вероятно така е станало :lol: Няма такива хора като вас, няма... Къде пък ви издъхваха играчите? В мача срещу Лудогорец издъхнаха, при това нарочно. Истината е, че вас все ви гонят някакви конспирации. Това е някаква форма на параноя, която се развива при човека в момента на осъзнаване, че е фен на ЦСКА.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 мар 2012 10:48

rsk написа:
Прав си бе, най-вероятно така е станало :lol: Няма такива хора като вас, няма... Къде пък ви издъхваха играчите? В мача срещу Лудогорец издъхнаха, при това нарочно. Истината е, че вас все ви гонят някакви конспирации. Това е някаква форма на параноя, която се развива при човека в момента на осъзнаване, че е фен на ЦСКА.

Когато имаш на среща си отбор, ръководен от агенти на ДС и подпиран от МВР и КГБ е нормално да знаеш, че ще има удари под кръста. Интересно е друго, вие феновете на Правителствения отбор, не изпитвате ли капка срам, като гледате властта в какво превръща любимият ви клуб? 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 22 мар 2012 11:25

Поредното доказателство за абсолютната аматьорщина, която се шири в БФС е изказването на един от шефовете му Б.Попов по повод допингираните футболисти. Според тази тиква нямали право да играят, защото ако им увеличат наказанието какво щели да кажат другите отбори. Ами господин Попов да ви уведомя, че "ако - то" цапа гащи....Къде в цялата тази каша е интереса на ЦСКА при положение, че Арбитражния съд потвърди наказанието и защо от този господин се разглежда случая само на увеличаване на наказанието ? Какво излиза - ще мислим за интереса на другите, пък ЦСКА да чакат и да се оправят както могат...Затова апела ми към Стойчо е в неделя да използва Румен и Тошко да ги видя тия малоумници от съюза кво ще направят...
Последна промяна от Sh. Group на 22 мар 2012 13:10, променено общо 1 път.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 мар 2012 11:58

omax написа:Най-дразнещото в случая, е че от самото начало се констатира непозволена от скоро "ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА", но услужливите медии, заговориха за ДОПИНГ. Влезте в сайта на УАДА и вижте с очите си какво е "непозволена ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА" и какво е ДОПИНГ. Толкова е просто да се разбере защо наказанията бяха 3 месеца. Именно заради установеното вещество с характер на ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА, а не ДОПИНГ. За това и УАДА, и УЕФА НЯМАТ претенции към размера на наказанието. Всичко друго си е фенска интерпретация и обслужване на интереси от страна на БФС.
Има и друг проблем, защо не беше наказана фирмата вносител и разпространител на от скоро забранената ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА?

Благодаря, научих нещо ново, за което съм ти благодарен, а аз си мислех че знам английски добре- нищо че има завършен университет във Великобритания и от много години живея и работя в държави ,където английския е официален език :o . Защо аз си мислех ,че става дума за забранена субстанция класифицирана като "специфичен стимулатор":
http://www.wada-ama.org/Documents/World ... 012_EN.pdf
но явно съм грешил ;)
Очаквам като специалист, да осветиш нас неграмотните със сини очила, колко пъти МОК или представлявана от него институция е наложила наказание от 3 месеца за употреба на забранени вещества. На мен ми е известен само един такъв случай когато въпросния спортист е хванат със забранена субстанция по-малко от 6 месеца след като въпросната субстанция е включена в забранения списък ,като същата субстанция се е съдържала в медикамент изписан му от лекар преди да стане забранена. Ситуацията с тримата играчи на ЦСКА е малко по-различна или греша,а ;)
Да оставим настрана,че лекара на отбора призна ,че напълно целенасочено е давал въпросната субстанция и че са хванати 3-ма състезатели ,а не един,което говори че става дума за системна употреба,а не за единичен случай, което много сериозно утежняващо вината обстоятелство.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 мар 2012 13:01

honda написа:
omax написа:Най-дразнещото в случая, е че от самото начало се констатира непозволена от скоро "ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА", но услужливите медии, заговориха за ДОПИНГ. Влезте в сайта на УАДА и вижте с очите си какво е "непозволена ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА" и какво е ДОПИНГ. Толкова е просто да се разбере защо наказанията бяха 3 месеца. Именно заради установеното вещество с характер на ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА, а не ДОПИНГ. За това и УАДА, и УЕФА НЯМАТ претенции към размера на наказанието. Всичко друго си е фенска интерпретация и обслужване на интереси от страна на БФС.
Има и друг проблем, защо не беше наказана фирмата вносител и разпространител на от скоро забранената ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА?

Благодаря, научих нещо ново, за което съм ти благодарен, а аз си мислех че знам английски добре- нищо че има завършен университет във Великобритания и от много години живея и работя в държави ,където английския е официален език :o . Защо аз си мислех ,че става дума за забранена субстанция класифицирана като "специфичен стимулатор":
http://www.wada-ama.org/Documents/World ... 012_EN.pdf
но явно съм грешил ;)
Очаквам като специалист, да осветиш нас неграмотните със сини очила, колко пъти МОК или представлявана от него институция е наложила наказание от 3 месеца за употреба на забранени вещества. На мен ми е известен само един такъв случай когато въпросния спортист е хванат със забранена субстанция по-малко от 6 месеца след като въпросната субстанция е включена в забранения списък ,като същата субстанция се е съдържала в медикамент изписан му от лекар преди да стане забранена. Ситуацията с тримата играчи на ЦСКА е малко по-различна или греша,а ;)
Да оставим настрана,че лекара на отбора призна ,че напълно целенасочено е давал въпросната субстанция и че са хванати 3-ма състезатели ,а не един,което говори че става дума за системна употреба,а не за единичен случай, което много сериозно утежняващо вината обстоятелство.

Бре, бре, е га ти самочувствието!Завършил университет човекът във Велика Британия и станал "универсален". Разбира нещата със "специфичните стимулатори" повече от съответната комисия на БОК. Браво, много чело, много знай, както би казал дядо Вазов.
А бе я стига с вашите милиционерски номера! Кой е оторизиран да реши проблема? БОК! Взе ли БОК решение? Взе!
Законни ли са действията на БФС след това? Не!
Що не бяхте толкова претенциозни миналата година, когато съдът осъди условно оня чернокож пияница? Моралисти! 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 22 мар 2012 13:10

pampi написа:А бе я стига с вашите милиционерски номера! Кой е оторизиран да реши проблема? БОК! Взе ли БОК решение? Взе!
Що не бяхте толкова претенциозни миналата година, когато съдът осъди условно оня чернокож пияница? Моралисти! 8-)

Какво пък общо има Дембеле със сиропчетата на ЦСКА? При Дембеле алкохолът може повече да му попречи в даден мач, отколкото да му помогне, но сиропчетата - те са друга бира. И какво общо има българският съд (който оставя на свобода, хора, които са прегазили някого), с решението на БОК?

Навсякъде се дават наказания за повече от 3 месеца и примерите за това май са в пъти повече, от тези, които са само за 3 месеца.

А ако си мислите, че лекарят е изцяло виновен и че лекар в какъвто и да е спортен клуб, не е запознат с това кое е забранено и кое не ... това само може да покаже, каква аматьорщина цари във вашия клуб.

Само ми е чудно, ако "умниците" от БФС, бяха решили проби да се взимат не от 2-ма, а от 3-4 играчи, дали сиропираните нямаше да са повече от 3ма :roll:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 мар 2012 13:23

Hellkeeper написа:
pampi написа:А бе я стига с вашите милиционерски номера! Кой е оторизиран да реши проблема? БОК! Взе ли БОК решение? Взе!

Какво пък общо има Дембеле със сиропчетата на ЦСКА? При Дембеле алкохолът може повече да му попречи в даден мач, отколкото да му помогне, но сиропчетата - те са друга бира. И какво общо има българският съд (който оставя на свобода, хора, които са прегазили някого), с решението на БОК?

Навсякъде се дават наказания за повече от 3 месеца и примерите за това май са в пъти повече, от тези, които са само за 3 месеца.

А ако си мислите, че лекарят е изцяло виновен и че лекар в какъвто и да е спортен клуб, не е запознат с това кое е забранено и кое не ... това само може да покаже, каква аматьорщина цари във вашия клуб.

Само ми е чудно, ако "умниците" от БФС, бяха решили проби да се взимат не от 2-ма, а от 3-4 играчи, дали сиропираните нямаше да са повече от 3ма :roll:

Едно си баба знае, това си бае! Дембеле пиян и с фалшива книжка, това е готов убиец! Ама това е "друга бира"! Вижте си морала! За него иде реч! Тръгнали да учат останалите на чест и правда, а не си виждат осраното д. 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 22 мар 2012 13:28

pampi написа:Едно си баба знае, това си бае! Дембеле пиян и с фалшива книжка, това е готов убиец! Ама това е "друга бира"! Вижте си морала! За него иде реч! Тръгнали да учат останалите на чест и правда, а не си виждат осраното д. 8-)

Ти си същинска грамофонна плоча. Аз те питам нещо, ти съвсем друго ми говориш. Типично за вас... Последното ти изречение, с голяма сила важи (и) за вас.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 мар 2012 14:30

Hellkeeper написа:
pampi написа:Едно си баба знае, това си бае! Дембеле пиян и с фалшива книжка, това е готов убиец! Ама това е "друга бира"! Вижте си морала! За него иде реч! Тръгнали да учат останалите на чест и правда, а не си виждат осраното д. 8-)

Ти си същинска грамофонна плоча. Аз те питам нещо, ти съвсем друго ми говориш. Типично за вас... Последното ти изречение, с голяма сила важи (и) за вас.

Всички са в кюпа без изключение. Това е така, защото не се спазват законите и правилниците. В конкретния случай, криви-прави БОК са решили нещо и БФС са длъжни да спазят реда! Всичко останало е ала-бала, като коментариите около вчерашната дузпа и червен картон, щото и там си има арбитър и той, и само той решава кое и как, и нито Венци, нито Томислав имат думата.
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Архив”