Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
Сега поправиха новината,че трансфера ще е в Райо Валекано. 

- blue avalanche
- Контакти:
"Защитникът на Левски Симеон Иванов е пред сензационен трансфер в Райо Валекано, научи Гонг. Футболистът с прякор Матераци е преминал проби в клуба от Сегунда дивисион и е впечатлил треньорското ръководство на испанците.
Иванов е роден на 8 февруари 1990 година. В първия тим на Левски го лансира Станимир Стоилов, като Матераци дори има официални мачове със „синята” фланелка.
В последно време Симо Иванов играе само за дублиращия състав на Левски."
Ето така изглежда новината сега.А ние,уж,търсим защитници.Пожелавам му успех!
Иванов е роден на 8 февруари 1990 година. В първия тим на Левски го лансира Станимир Стоилов, като Матераци дори има официални мачове със „синята” фланелка.
В последно време Симо Иванов играе само за дублиращия състав на Левски."
Ето така изглежда новината сега.А ние,уж,търсим защитници.Пожелавам му успех!
- Sleepwalker
- Контакти:
По-добре момчето да ходи и да се развива в чужбина щом има качества. Аз лично не съм го гледал и нямам впечатления,но щом са го забелязали и то от дубъла на Левски...
Тъпо е обаче как си изтърваме играчите.Връщаме старите звезди,а сред юношите имаме нелоши техни заместници,които могат да се развият много.
Тъпо е обаче как си изтърваме играчите.Връщаме старите звезди,а сред юношите имаме нелоши техни заместници,които могат да се развият много.

- edmon_dantes
- Контакти:
Sleepwalker написа:По-добре момчето да ходи и да се развива в чужбина щом има качества. Аз лично не съм го гледал и нямам впечатления,но щом са го забелязали и то от дубъла на Левски...
Много точно казано. Не знам това момче да има повече от 5 мача в първия отбор. Значи излиза, че чуждите треньори виждат качества в нашите юноши, а според нашите специалисти това момче няма качества за първия отбор на Левски. Чудна работа!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- Sleepwalker
- Контакти:
Ем човек,виж какви са ни "специалистите" и ще спреш да се изумяваш.В цялата ни А група има може би 2-3 треньори,които до някъде си разбират от професията,другите са бивши футболисти от непретенциозни отбори,сдобили се някак с лиценз "Про"...Какво да говорим...

- bigbonusprize
- Контакти:
edmon_dantes написа:Sleepwalker написа:По-добре момчето да ходи и да се развива в чужбина щом има качества. Аз лично не съм го гледал и нямам впечатления,но щом са го забелязали и то от дубъла на Левски...
Много точно казано. Не знам това момче да има повече от 5 мача в първия отбор. Значи излиза, че чуждите треньори виждат качества в нашите юноши, а според нашите специалисти това момче няма качества за първия отбор на Левски. Чудна работа!

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- blue avalanche
- Контакти:
Той отива,за да спечели квота.После ще им дадем Топчо,а Матераци ще си играе при нас.

Морини в Левски?
Емануеле Морини разтрогна с Ботев (Пд). Според мен офанзивният футболист, който вкара 6 гола за 10 мача. Питам дали според вас има класа за Левски. Батков може да е доволен, че ще го прилапа без трансферна сума. Дайде вашите мнения ?
Re: Морини в Левски?
Еми става .. На фона на останалите ви офанзивни футболисти .. Дойде от долните дивизии на Италия,но показа,че не там му е било мястото .. Няма да е трансферен удар,ако го вземете,но като за без пари си е едно перфектно попълнение .. 

Това е чувството,което в нас гори ..

Re: Морини в Левски?
Като гледам как играеше в Ботев без да е получил стотинка, ще е удар ако има нещо вярно.Още от преди се говореше и дано има истина.Добре е дошъл.Тук поне ще си получава навреме парите.Само Левски

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "