Tiberius написа:Красива атака на Аякс и заслужен гол.
Най-малко към момента!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tiberius написа:Красива атака на Аякс и заслужен гол.
JackPackage написа:Бах от двата мача тая вечер общо има само един нападател - Бенца![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Цар Пън.
Tiberius написа:Аякс играят типичния за тях романтичен футбол. След реванша може да си оставят треньорчето в Мадрид.
Groucho написа:insaneboy1 написа:Без съдиите нито една ШЛ нямаше да имате от последните 3. Тоя гол никога нямаше да бъде разглеждан от 50 ъгъла ако го бяха вкарали Реал.
A без съдиите колко титли щеше да има Барселона? Да припомняме ли мачове с Милан, Челси, Арсенал, полуфинал с Реал?
Все още Каталунците си остават отборът с най-много реферски подаръци в ШЛ през 21-и век. Иначе, да, ако голът беше за Реал, може би съдиите нямаше да се престарават толкова с видеото.
Правилно отменен гол. Още при високата топка може да се гледа за нарушение на футболист на Аякс срещу номер 14 от Реал(не му знам заглавието), после има засада, за съжаление на домакините.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
CSKA69 написа:Tiberius написа:Аякс играят типичния за тях романтичен футбол. След реванша може да си оставят треньорчето в Мадрид.
Тц. Тен Хаг си е направо капариран от Байерн вече
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта