Не знам колко съм далеч от истината, но със сигурност знам, че в случая ме водиш с минимум 10 обиколки. 

Ще ти оборя всичките аргументи с факти.
Съмнявам се, че това изобщо може да се случи, особено като ги гледам и повърхностните разсъждения.
Аз съм фен преди всичко на Манчестър Юнайтед, не толкова на английския футбол, които са две коренно различни неща.
Но ако трябва да дискутирам в дълбочина, то няма съмнение, че средата на Висшата лига е най-трудната/устойчивата в професионалния футбол.
Степента на сложност е изключително висока, разнообразието е огромно, традициите играят важна роля, напрежението е най-голямо в сравнение с останалите топ първенства.
Английското първенство олицетворява/синтезира в себе си всички възможни трудности във футболната игра, за която главен индикатор са честите издънки на топ отборите срещу тези от 2-ро и 3-то ниво.
И това естествено не е от вчера или днес, а от десетилетия.
Проста статистика:Погледни колко пъти топ отборите от Испания, Италия, Германия, Франция са се дънили срещу тези категории отбори(2-ро и 3-то ниво) и ги сравни с честотата на издънките при топ отборите от Висшата лига.
Гарантирам, че разликата ще бъде умопомрачителна!
p.s.
Мда, просто и ефективно за 7:0 през този сезон.
Даже и не асимилираш за кой мач става дума, но както и да е.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NRuPgIjbp88[/youtube]
Гарантирам, че разликата ще бъде умопомрачителна!