vaskonti написа:Red Warrior написа:memnto написа:Red Warrior написа:Logical person написа:Red Warrior написа:Трябва да се разделим с някои от халфовете. С тази бройка не можем да останем.
Защо ?
Ние сме единствените фенове на света, които реват че отбора има много футболисти. Повечето отбори по Европа имат по 8-9 ЦЗ, и по 10-12 вътрешни халфа. И се чудят каква магия да направят за да си вземат още.
Може да ми кажеш кои са тези отбори и футболисти като имена, защото лично аз не се сещам.

В това финансово състояние не можем да поддържаме повече от 24-ма футболисти в първия отбор - по двама на пост, с изключение на вратарския и поста на център-нападател, където трябва да имаме по трима на пост. Другите трябва да се попълват от школата, ако има нужда. Така виждам аз нещата.
Kой смяташ, че е излишен?
------------------------------------Дивиш/ Уваренко-------------------------------------
--Василев/Попов----------Илиев/Тунчев---------Оршулич/Причиненко-------Тончи/Супусепа/
-----------------Сънди/Бъркляча--------------Марки/Бергонси/Галчев--------------------------
--Силва/Стоянов-----------------Фелипе/Маркович--------------------Платини/Фортеш/Неманя
------------------------------Буш/ Николич/ Йоахим--------------------------------------------------
Въпроса не ти е съвсем коректен, защото си посочил 25 футболисти. С един повече от това, което съм дал аз като бройка. Но няма да избягам от въпроса ти. Излишни за мен са - Галчев, Бергонси, Супусепа и Крачунов. Ако можем да продадем поне първите двама ще се супер.
Сънди и Бъркляча трябва да имат поне още един заместник, ако приемем, че те ще са титуляри. Марко не е опорен халф, няма нито един приличен мач на този пост. Аз предпочитам Бергонси, а вместо него спокойно можем да махнем Апостол. Проблемът е, че и на двата бека сме без адекватна алтернатива.
Няма смисъл да имаме повече от двама дефанзивни халфа, като надали ще излезем с повече от един от тях в официален мач. Освен това Витанов мисля, че го раздава повече дефанзивен.
Вратари - Дивиш, Уваренко, Господинов
Десни бекове - Василев и Попов
Леви бекове - Кукоч и Милисавлевич
Централни защитници - Вальо, Сашо, Оршулич и Причиненко
Десни крила - Силва и Стоянов
Леви крила - Платини и Фортеш
Вътрешни дефанзивни - Сънди, Бъркляча и Витанов
Вътрешни офанзивни - Маркиньос, Маркович и Фелипе
Централни нападатели - Буш, Йоахим и Николич