Formula 1 - Сезон 2014, Официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще стане световен шампион при пилотите този сезон?

Анкетата завърши на 28 апр 2014 20:20

Фетел
9
29%
Алонсо
3
10%
Райконен
3
10%
Хамилтън
6
19%
Бътън
1
3%
Маса
2
6%
Розберг
4
13%
Грожан
0
Няма гласове
Магнусен
3
10%

Общо гласове: 31

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Re: Formula 1 - Сезон 2014, Официална тема

Мнениеот Niksh0 » 20 юли 2014 22:52

iliev72 написа:Няма как да го обсъждаме щото дядо Бърни се погрижи всички да бъде разкарано от youtube !
Не ми се сваля цяло състезание заради 2с ;)

https://vine.co/v/M27JOdiEHnz
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юли 2014 10:28

Niksh0 написа:
Alonso_Massa написа:Като цяло според мен не може да се хвърли вината към никой от двамата категорично, но все пак за мен Магнусен носи повече вина. Иначе е разбираемо защо Маса е ядосан, тъй като последно време все отпада в такива нелепи инциденти без да е негова вината...

Обясни ми само как носи повече вина, като влиза от вътрешната страна на завоя с по-добра скорост и Маса просто го засича, защото не го видя.

Преди сблъсъка, Магнусен е с около половин болид по-назад, което автоматично означава, че той трябваше да се съобрази.
Поне така беше до миналият сезон - този, който е по-назад, трябва да отстъпи.

Друг е въпроса, вече, дали датчанина имаше накъде да отстъпи ...
Но и Фелипе нямаше, бяха заобрагадени от други автомобили.
Просто състезателен инцидент, в който много трудно може да се вини единият, или другият.

Пък това, че Маса обвинява Магнусен, не е нещо изненадващо.
Всеки от по-опитните пилоти, ако бе на мястото на бразилеца, щеше да обвини новобранката. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 юли 2014 10:46

Маса е на състезателната линия, но Кевин няма къде да отиде....състезателен инцидент абсолютно! Ако трябва да се разпредели вина 55/45 за Хамлета :lol: :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][/center]
[center][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 юли 2014 10:56

Вината е изцяло на Маса и той трябваше да реагира!!! Имаше предостатъчно място, можеше и да излезе от трасето, за да избегне контакт. Единственият вариант пред Кевин бе да набие спирачки, но щяха всички да се нацепят в него!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jAeMgt50eQk[/youtube]

А Кими е ГОЛЯМ! На два пъти бе в сандвич и спокойно можеше да има тежки инциденти. Това, ако бяха ботовете Перез, Грожан и Малдонадо...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юли 2014 11:01

Според мен Фелипе, просто не видя Магнусен ...

Хамлета беше в "сляпа" зона, пък бразилеца трябваше да завие.
Да, можеше да избегне удара, ако беше продължил дълбоко в зоната за сигурност, но отново го пиша, според мен, просто не видя Магнусен.
Иначе не виждам проблем Маса да беше продължил в зоната за сигурност.
Щото то беше ясно, че в позицията, в която бе Масиньо, при удар може да се случи само едно нещо, и то се случи.
Фелипе може да е много рисков, но не е идиот, та да се блъсне в ситуация, в която отпада 100 про. :roll:
Дарвин е в грешка !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 юли 2014 11:05

Твърде много му се насъбраха тези отпадания на Маса. Айде миналия кръг нямаше как да избегне удара с Кими, но ситуацията с Перез по-рано? Защо Фетел, Алонсо, Бътън, Кими не се джаскат така? Голям биткаджия е, но понякога рискува на сляпо и ей така се хвърля за позиция!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юли 2014 11:15

MuFc1878 написа:Твърде много му се насъбраха тези отпадания на Маса. Айде миналия кръг нямаше как да избегне удара с Кими, но ситуацията с Перез по-рано? Защо Фетел, Алонсо, Бътън, Кими не се джаскат така? Голям биткаджия е, но понякога рискува на сляпо и ей така се хвърля за позиция!

Категорично печели "званието" - Карък N1. :lol:

Да, определено в 2-3 от случаите, може да има вина.
Но в останалите, си беше прецакан.
Пък най-вероятно след първите инциденти, в които нямаше никаква вина, да се е изнервил и за това последните отпадания наистина да са му от прекалена амбиция.

Има много силна кола, и определено е по-добър от Ботас ( колко пъти го би в квалификации и бе по-бърз в състезания ) ... Та за това със сигурност е крайно изнервен. :|

Супер пилот е, но тая бразилска кръв ...
Дарвин е в грешка !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 юли 2014 11:23

Ботас пък е точно копие на Кими. Пълно перде, кара си колицата, не се напряга излишно. Вече 3 поредни подиума :) Ферари трябва да инвестират в такива пилоти. Хулкенберг също е вариант. Дано само не се набием на Фетел другия сезон :x Алонсо според мен твърде е аут за 2015 - потенциален отбор Макларън или Ред Бул.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 юли 2014 11:32

MuFc1878 написа:Вината е изцяло на Маса и той трябваше да реагира!!! Имаше предостатъчно място, можеше и да излезе от трасето, за да избегне контакт. Единственият вариант пред Кевин бе да набие спирачки, но щяха всички да се нацепят в него!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jAeMgt50eQk[/youtube]

А Кими е ГОЛЯМ! На два пъти бе в сандвич и спокойно можеше да има тежки инциденти. Това, ако бяха ботовете Перез, Грожан и Малдонадо...

аз мисля че Маса въобще не видя Хамлета....гледаше Бота и онзи съвсем го забрави :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][/center]
[center][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 21 юли 2014 17:06

MuFc1878 написа:Ботас пък е точно копие на Кими. Пълно перде, кара си колицата, не се напряга излишно. Вече 3 поредни подиума :) Ферари трябва да инвестират в такива пилоти. Хулкенберг също е вариант. Дано само не се набием на Фетел другия сезон :x Алонсо според мен твърде е аут за 2015 - потенциален отбор Макларън или Ред Бул.

Хюлкенберг е нашия човек! Иначе защо да махаме Алонсо? :?

[offtopic][/offtopic]
[offtopic][/offtopic]

Върни се в “Архив”