iliev72 написа:Няма как да го обсъждаме щото дядо Бърни се погрижи всички да бъде разкарано от youtube !
Не ми се сваля цяло състезание заради 2с
https://vine.co/v/M27JOdiEHnz
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iliev72 написа:Няма как да го обсъждаме щото дядо Бърни се погрижи всички да бъде разкарано от youtube !
Не ми се сваля цяло състезание заради 2с
Niksh0 написа:Alonso_Massa написа:Като цяло според мен не може да се хвърли вината към никой от двамата категорично, но все пак за мен Магнусен носи повече вина. Иначе е разбираемо защо Маса е ядосан, тъй като последно време все отпада в такива нелепи инциденти без да е негова вината...
Обясни ми само как носи повече вина, като влиза от вътрешната страна на завоя с по-добра скорост и Маса просто го засича, защото не го видя.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
MuFc1878 написа:Твърде много му се насъбраха тези отпадания на Маса. Айде миналия кръг нямаше как да избегне удара с Кими, но ситуацията с Перез по-рано? Защо Фетел, Алонсо, Бътън, Кими не се джаскат така? Голям биткаджия е, но понякога рискува на сляпо и ей така се хвърля за позиция!
MuFc1878 написа:Вината е изцяло на Маса и той трябваше да реагира!!! Имаше предостатъчно място, можеше и да излезе от трасето, за да избегне контакт. Единственият вариант пред Кевин бе да набие спирачки, но щяха всички да се нацепят в него!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jAeMgt50eQk[/youtube]
А Кими е ГОЛЯМ! На два пъти бе в сандвич и спокойно можеше да има тежки инциденти. Това, ако бяха ботовете Перез, Грожан и Малдонадо...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
MuFc1878 написа:Ботас пък е точно копие на Кими. Пълно перде, кара си колицата, не се напряга излишно. Вече 3 поредни подиумаФерари трябва да инвестират в такива пилоти. Хулкенберг също е вариант. Дано само не се набием на Фетел другия сезон
Алонсо според мен твърде е аут за 2015 - потенциален отбор Макларън или Ред Бул.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта