Sardukar написа:Джовинко има много качество, но никога не съм го харесвал. Винаги ми е бил антипатичен! Аз искам Йоветич или Гьотце хахах ама съм скромен де
fireblood написа:Да, да! И аз предпочитам Йоветич.

е тогава какво спорим за джовинковци

За мен идва много важен момент в развитието на клубът. Предстои изграждането на нов ЧЕЛСИ и е много важно да има стабилност! До 2 трансферни прозореца, трябва да се освободим поне от 3 - Дрогба , Малуда , Анелка и Калу (аз искам той да остане, но ме съмнява да иска да е резерва на Дани и Хуан , а и предпочитам Дрогба ). Кандидати за тези места има и то доста сериозни: Гьотце, Хълк, Лавеци , Хамшик, Йоветич, Джовинко (може да се мъчи и като крило, но като "10-та" е най-полезен", Подолски (хаха ), Ериксън (тоя от Аякс, ама ся май играе в центъра?) + знайни и незнайни войни от Холандия, Франция и Германия+латиноси . А от английското - гледам, че житния бегач ТИО му изтича договора с Арсенал хаха . Много ме блазни и Мюлер , но той ептен няма как да дойде. А ако търсим типичен таран охо ... Дано АВБ спечели нещо (инвестициите макар и да не ги е правил изцяло той, трябва да бъдат материализирани в купи) и да развие сегашния състав. Притеснявам се, че ХАОСА може да ни завладее като почти всяка година и да го ..... за дълго време. Трябва ни стабилност, но тя е невъзможна без КУПИ и то ВЕДНАГА!
За съжаление машината ЧЕЛСИ доста цикли спрямо паричките вложени в нея! Отбора прогресира МНОГО, но изостава с още повече, в борбата за титлата. Ако Абрамович не е сменил вижданията си за футбол АВБ, трябва да вземе поне КК и да направи нещо в ШЛ !