Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Маги Стралска
Re: "Добрите новини в ЦСКА предстоят"
аз съм за това.... първо клуба да се стабилизира финансово.... и чак после да се търсят резултати.... иначе кво ме грее ако спечелят титлата.... и накрая им земат лиценза за неплатени дългове....
- dreben23
- Контакти:
Застъпници на бат Стойчо винаги ще има.
На мен ми падна в очите след последната декларация, приключихме с хубавите думи по негов адрес. Един човек може да гради авторитета си с години, но да го изгуби за секунди, това е лошото. И той го изгуби, адиос!
Да се върнем малко назад с ретроспекцията и да видим имахме ли проблеми в много от мачовете заради тактика, постройка на игра и голова немощ отпред, дайте да си говорим честно.
Ми имаше ги, и само наличието на Серджи Буш дето прави много муш ги прикриваше тези недъзи, само наличието на Стивън Сънди на галено Съни, ни правеше с една идея по-добър отбор от останалите, айде без тия. Но само тия двамата бяха и разликата!
Единият си тръгна тялом, другият духом и вятърът на промяната почна да духа!
Никой не е казал, че не е най-добрият треньор в България, напротив, повтаряхме го до втръсване, но все си мисля, че и от резултатите в момента си личи класата, която е завещал.
Галин излиза и казва "те могат да играят само 45 мин на високи обороти", при бат Стойчо по колко време играехме? Ми пак по 45 мин средно на мач, мълчахме ли си затова, мълчахме си, стига толкова! А кой им беше крив да продават Буш, щом гониш титла? Гониш я на приказки само, а делата ги видяхме поледните осем, че и десет мача дори. Сваляне на гащи, продажби на мачове на тоя и оня и за какво, да се изядем сега едни други, е нема да им стане.
За Манджуков съм ви казвал мнението си, няма да се повтарям, кой чел, чел. Знам само, че за Родопа направи много хубави неща и че са червени до мозъка на костите си. Другото по-нататък ще го видим. Някои дори си написаха декларация по повода, не им е простено, заболя ме.
Това е човекът за нас, моля, бъдете така добри и го доведете!
Ето, що не играят!
Голямо забавяне , голямо нещо, ще умрат за глад!
Да се върнем малко назад с ретроспекцията и да видим имахме ли проблеми в много от мачовете заради тактика, постройка на игра и голова немощ отпред, дайте да си говорим честно.
За Манджуков съм ви казвал мнението си, няма да се повтарям, кой чел, чел. Знам само, че за Родопа направи много хубави неща и че са червени до мозъка на костите си. Другото по-нататък ще го видим. Някои дори си написаха декларация по повода, не им е простено, заболя ме.
Любо Пенев се оказа прекалено скъп за Македония
Това е човекът за нас, моля, бъдете така добри и го доведете!
Ето, що не играят!
Днес бяха предведени заплатите на играчите
Днес са преведени заплатите на футболистите на ЦСКА, научи LIVESPORT.BG. По този начин на "червените" играчи не се дължат месечни възнаграждетия.
Падежът на плащанията към състезателите в първия отбор е 25- то число на месеца. Това на практика означава, че само след четири дни отново ще се дължи по една заплата.
Днес играчите на ЦСКА получиха почивен ден, а утре подновяват тренировъчни занимания.
Голямо забавяне , голямо нещо, ще умрат за глад!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв
Съсипаха ЦСКА тия мерзавци! Да бъде смърт! 
YNWA
То и да каже човек, че получават завалийките по 1000 лв. и имат по 2 деца и ще умират от глад като не са си получили заплатите, а те взимат за 1 месец колкото взимат хората с НОРМАЛНИ заплати за 1 година!! И то нормални за СОФИЯ, не за страната. Ще каже някой, ами те са си ги заработили, те за толкова са се съгласили....не ми пука, не е морално за човек взимащ 10 и повече хиляди лева на месец да мрънка, че 2 месеца не си е взимал заплатата, и то в България, като всички знаем какъв е стандарта и какви заплати получават хората тук. Айде стига с тези заплати, горките, сигурно умират от глад, сигурно наем плащат, сигурно за автомобили плащат.....оня ден в България Мол видях Тони Силва с някакво абсурдно оранжево Ауди А8, на което на пластините на номера му пишеше нещо от сорта на "Лира Инвестмънт" или нещо подобно беше....сигурно той си го е купувал! Но са виновни тези дето са им дали тези заплати, защото тези чужденци са само за това в тук...както и да е.
Когато човек знае, че може да разчита на по-голяма сума(заплата) месечно, тогава той се и простира по-нашироко и месечните му разходи са значително по-големи и трудно могат да бъдат свити ей така от раз. За никого не е приятно когато не си получи заплатат, независимо в какъв размер е тя. Вратарчето на ЦСКА наскоро се оплака, че го издържат родителите му, като включително и наема на жилището е трябвало да си плаща.
-
гражданин от село
plamenst7 написа:Когато човек знае, че може да разчита на по-голяма сума(заплата) месечно, тогава той се и простира по-нашироко и месечните му разходи са значително по-големи и трудно могат да бъдат свити ей така от раз. За никого не е приятно когато не си получи заплатат, независимо в какъв размер е тя. Вратарчето на ЦСКА наскоро се оплака, че го издържат родителите му, като включително и наема на жилището е трябвало да си плаща.
Малка му е "любовта" към ЦСКА,за това са му малки и парите!
То е ясно, че се нагласяваш според това което получаваш, но друго имах предвид, с оглед на това, че бяха какви ли не сълзливи молби за помощ, като трябваше да помагат хора, които в по-голямата си част взимат за 1 година колкото 1 месечна заплата на футболистите.
- Jorkorazporko
Добрите новини в ЦСКА хич не са малко! Имаме млад треньор, ново ръководство, нова политика, единствено резултатите ни са лоши, но и това ще се промени! Никой не го е еня за тези 7 мача без гол, това е просто статистика! Тези мачове много бързо ще бъдат забравени, когато отбора се върне на върха! Феновете на другите отбори драматизират повече от феновете на ЦСКА в момента! Аз лично съм доволен, че Стойчо и Лупи не са в отбора! Радва ме и новата философия да се дава шанс на Витанов и Господинов! Допада ми и идеята да се съкратят разходите, и да се инвестира в базата! Само слепец не вижда, че нещата в ЦСКА започват да се развиват в желанта посока! Аз лично съм съгласен и на фалит, стига отбора да се изчисти и да изгради добър имидж, база, школа и отбор!
karager написа:Не знам за вас, но на мен ЦСКА все повече ми заприличва на КТБ. Взема се властта, "открива" се капиталова дупка, активите се обезценяват и така нататък.
Ще дам конкретни примери:
- Очертаващото се неучастие в ЛЕ ще донесе пряка загуба в размер на минимум 300 000 евро след приспадане на разходите по самото участие. Тук приемам, че все пак с който и да е тренер ще бием някакви пичове от Сан Марино или Андора и ще отпаднем от втория съперник.
- Активите на клуба под формата на играчи само за последния месец се обезцениха в пъти. Ако Съни през зимата е струвал 300 000 евро (съвсем реална и налична оферта!) през лятото ще струва 10 000 евро. Тони Силва ако е струвал 500 000 евро, през лятото ще струва 100 000 евро, Суарес ако е струвал 200 000 евро, през лятото ще струва 20 000 евро и т.н. и т.н.
- Благодарение на спортно-техническия срив задачата за намирането на читав спонсор се превръща в пълна химера.
- За рекламните приходи изобщо важи същото.
- Вчера на мача имаше пряко сили 3000 човека и то при намалена почти двойно цена на билетите в Г. Колко щяха да бъдат в друга ситуация при двойно по-скъпи билети? Колко са загубите от това перо?
Като плюс може да се отчете, че спестихме 100 бона от заплати. Казвам 100, защото Галин Иванов може да е лоу кост тренер, но не работи без пари.
Ето простата (и груба) сметка за действията на НЕгробокопачите на ЦСКА според някои - Манджуков и Инджов.
Значи гробокопачите са готови да жертват едни свои няколко милиона, само и само да загробят ЦСКА?
Ако това им е целта... няма ли да е далеч по-лесно ако изобщо не бяха давали нито лев на Томов, съответно нямаше как Стойчо да взима подобна заплата, съответно изобщо нямаше да дойде, съответно играчите нямаше да взимат заплати, съответно да са се разбягали.... съответно до сега да са ни загробили... при това без самите те да се набутат едно хубаво.
М?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:karager написа:Не знам за вас, но на мен ЦСКА все повече ми заприличва на КТБ. Взема се властта, "открива" се капиталова дупка, активите се обезценяват и така нататък.
Ще дам конкретни примери:
- Очертаващото се неучастие в ЛЕ ще донесе пряка загуба в размер на минимум 300 000 евро след приспадане на разходите по самото участие. Тук приемам, че все пак с който и да е тренер ще бием някакви пичове от Сан Марино или Андора и ще отпаднем от втория съперник.
- Активите на клуба под формата на играчи само за последния месец се обезцениха в пъти. Ако Съни през зимата е струвал 300 000 евро (съвсем реална и налична оферта!) през лятото ще струва 10 000 евро. Тони Силва ако е струвал 500 000 евро, през лятото ще струва 100 000 евро, Суарес ако е струвал 200 000 евро, през лятото ще струва 20 000 евро и т.н. и т.н.
- Благодарение на спортно-техническия срив задачата за намирането на читав спонсор се превръща в пълна химера.
- За рекламните приходи изобщо важи същото.
- Вчера на мача имаше пряко сили 3000 човека и то при намалена почти двойно цена на билетите в Г. Колко щяха да бъдат в друга ситуация при двойно по-скъпи билети? Колко са загубите от това перо?
Като плюс може да се отчете, че спестихме 100 бона от заплати. Казвам 100, защото Галин Иванов може да е лоу кост тренер, но не работи без пари.
Ето простата (и груба) сметка за действията на НЕгробокопачите на ЦСКА според някои - Манджуков и Инджов.
Значи гробокопачите са готови да жертват едни свои няколко милиона, само и само да загробят ЦСКА?
Ако това им е целта... няма ли да е далеч по-лесно ако изобщо не бяха давали нито лев на Томов, съответно нямаше как Стойчо да взима подобна заплата, съответно изобщо нямаше да дойде, съответно играчите нямаше да взимат заплати, съответно да са се разбягали.... съответно до сега да са ни загробили... при това без самите те да се набутат едно хубаво.
М?
Голямо шоу ще е, ако "семействата" отсекат:
-Ние бяхме дотук! Оттук нататък да плащат Карагер (Мемнто), Голеадор, Кировец, Логичната Персона (извинявам се на тези, чиито имена не споменах)
ПП- Защитниците на Томов защо не се интересуват с чии 2 милиона и половина беше попълнен записаният капитал на ЦСКА в ТР?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?