Боримечката написа:Недей ве пич,на фона на тази игра не отива.
Пак казвам не се заяждам,ама не съм свикнал да се пресмивам на чуждото нещастие
Няма значение играта, Сираков ще направи сателитна система, ще хване всички съдии и противникови играчи.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Боримечката написа:Недей ве пич,на фона на тази игра не отива.
Пак казвам не се заяждам,ама не съм свикнал да се пресмивам на чуждото нещастие
santiliana написа:Няма по-слаб отбор на Левски от тази година.Болно и тъжно ми е да го призная, но е самата истина.И за каква шампионска титла сме се засилили?! Та наште не могат топката да спрат, нито пас да си дадат.Такива карикатури са всичките,че всяка седмица могат да участват в някое комедийно шоу.Просто ужас.ТОВА НЕ Е ЛЕВСКИ, БАТКОВ ПРОДАЙ ОТБОРА И СЕ МАХАЙТЕ С КОКАЛА!
edmon_dantes написа:Защо не играе Рабех, контузен ли е, какво му има? С този Бистрон всяка атака на противника е голова. Милиев и той не играе, баси състава. Добре, че е Гонзо - всички ги носи на гърба си.
UltraBlue написа:Боримечката написа:Последно колко са
7 харесва ли ти![]()
UltraBlue написа:Боримечката написа:L_Messi написа:Я, фенчетата на отбора, до чийто технически директор се допитва шефът на съдиите са се развихрили.
Ако Наско приеме ще компенсирате
Абе Левски като е съдийски отбор, бутан от БФС, защо не искате съдия от чужбина за дербито![]()
![]()
Sleepwalker написа:Е то за това май Батков сега се моли на Наско да се връща,щото усеща,че нещата отиват към резил на 9-ти...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта