Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот milen.hristov » 27 фев 2012 23:11

santiliana написа:
unist_gp написа:някой от вас може ли да ми даде логично обяснение, защо Мъри и Наско не са на работа в отбора? нямам нищо против всеки нов елемент в управата, може да има причини, които със сигурност не са ни известни. И.Тонев работи едновременно държавно и частно, а Наско Сираков и Мъри стоят без работа... защо е така?

ами, да речем- виж обявата за продажба на имението за 4 млн. евро, собственост на сем. Сиракови в Драгалевци...Откъде ли е натрупал толкоз пари, бившия служител на Левски?!

Ви в какви отбори ие играл бившият служител на Левски, едвали е било без пари. Ти би ли работил някъде ей та от любов към работата и фирмата

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 фев 2012 23:13

unist_gp написа:някой от вас може ли да ми даде логично обяснение, защо Мъри и Наско не са на работа в отбора? нямам нищо против всеки нов елемент в управата, може да има причини, които със сигурност не са ни известни. И.Тонев работи едновременно държавно и частно, а Наско Сираков и Мъри стоят без работа... защо е така?

само ''ей богу''

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 фев 2012 23:23

blue avalanche написа:
unist_gp написа:
еми не знам ти на колко години си, но аз помня, как Сираков играеше около 5 години в Испания, в Сарагоса и Еспаньол.
тогава се плащаше с долари, а в България с долари можеше да си купиш много повече, отколкото с левове. и Сираков получаваше заплатата си 5 години всеки месец, и тогава не бяха малко пари, разбира се, не колкото се плаща сега. баща му, Петко, е олимпийски шампион по борба и пак са му плащали с долари. още в началото на 90те сем. Сиракови бяха ужасно богати за българските стандарти. разбира се, и аз не съм съгласен с просташкото поведение и с това, че парадира винаги, че е голяма работа, както и че си е възпитал децата като последните селянки и к----и. Илияна Раева е далеч по-сериозен и уважаван човек от него, но това не пречи да работи в Левски. може той да е тренер на някоя детска формация или просто скаут.
А Мъри? Защо младежите и юношите на Левски не се тренират от Мъри, по дяволите, а от други?

1.Наско Сираков игра ТОЧНО 3(ТРИ) години в Испания.1988-91-ва...Преди,има-няма,20г.
2.Нали не искаш да кажеш,че с тези пари си купи и обзаведе имението?А,може би, е спестявал от закуски?
3.Петко Сираков НЕ Е олимпийски шампион!ВИЦЕшампион от Мелбърн-1956г. :o
4.Сираков вече се пробва като "тренер" и се провали ТОТАЛНО!

И за сметка на някои се отказа САМ, не бе нужно да мусе молят. Когато в един друг отбор го оставиха ''телевизор без говор'' като директорчето сега, отново САМ без да го гонят си тръгна.
Не е като човека без чест и достойнство, който до последно не искаше да се откаже от треньорството ,и не обеждава как може да е треньор и директор едновременно, а сега ни обеждава, че е колкото повече ръководители има толкова по-добре. Кога ли даму вярваме на този?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2012 23:31

milen.hristov написа:[
И за сметка на някои се отказа САМ, не бе нужно да мусе молят. Когато в един друг отбор го оставиха ''телевизор без говор'' като директорчето сега, отново САМ без да го гонят си тръгна.
Не е като човека без чест и достойнство, който до последно не искаше да се откаже от треньорството ,и не обеждава как може да е треньор и директор едновременно, а сега ни обеждава, че е колкото повече ръководители има толкова по-добре. Кога ли даму вярваме на този?

"Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нарече бившия треньор на Левски, Литекс и националния отбор по футбол на България Станимир Стоилов - некадърник. Босът на белите разкри и защо толкова мрази Мъри и Наско Сираков. "Това са лоши хора. Не ги обичам, защото те, пред двама президенти, заявиха, че докато са в националния отбор, няма да вземат футболист на Славия и си изпълниха обещанието. А и Мъри е некадърен. Сега единият се развива в Кипър, а другият - някъде другаде. Времето ще покаже дали съм прав", коментира Стефанов," ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 фев 2012 19:54

Току що гледах интервю на Костов по Нова. Заяви, че ще спечелим титлата!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 29 фев 2012 19:57

Дайте някво линкче към това интервю, ако е ново де :)
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 фев 2012 20:08

Levski4Ever написа:Дайте някво линкче към това интервю, ако е ново де :)

Съвсем ново е, специално за Нова и за пръв път Костов говори така. Споменаха, че сутринта ще има още по темата. Аз понеже там гледам новини, Босфор ТВ съм ги отписал и така-виж в сайта на Нова може да има нещо!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 29 фев 2012 20:12

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 29 фев 2012 20:55

flo написа:http://sport.novatv.bg/video/view/index/1549/2012/02/29/%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F/

гледайте тук

Благодаря :)
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 фев 2012 21:49

ама с тези цайси наистина много се доближава до Капело ;). И има някакво олимпийско спокойствие, просто такъв тренер ни трябваше от доста време...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”