Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот гражданин от село » 23 яну 2012 13:46

Киряков може да говори всичко и за 4-5мил. неустойки и всякакви други глупости(което показва колко може да му се вярва),важно е какво е окончателното решение на съда(ако го има),а него досега не сме го видяли.Толкова документи се публикуват в пресата,но тук само приказки,а документи(не развявани листа по пресконф.)никакви.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 яну 2012 13:47

Bourgas относно Платини всичко е възможно и не мога да кажа нищо там ЦСКА и Черноморец постоянно изнасят различно инфо . Наказанието което цитираш обаче по същество не е просто за 1 трансферен прозорец а е отказване да се картотекират нови играчи поради финансови задължения , но ако тях ги няма играчите се картотекират .
Явно ще има "война" м/у Черноморец и ЦСКА ще видим какво ще се случи .
Относно това че ЦСКА са преговаряли с играч на Черноморец който има редовен договор с бургазлии си
мисля че това е недоказуемо , а ЦСКА защо били предложили 100 000 Е ? Аз вече чувам 2 различни версии
от самия Пл.Киряков за тези 100 000 Е !!!
За мен важните въпроси са :
Как и защо играчът и агентът му си мислят че той няма договорни отношения с Черноморец ?
Коя е институцията която им е дала основание да си мисля горните 2 неща ?

Ако това което ти казваш и Пл.Киряков твърди че бил върнал 3 заплати и затова няма договор е истина ми се струва
че играчът наистина няма да играе футбол в близките години !!!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 23 яну 2012 13:50

Аз съм против този трансфер.Имаме си Карачанаков,Костов,Мораеш,днес и Присо е пристигнал и минава прегледи.Вместо този Анеси да бяха потърсили някой играч като Марсио Нуньо.Този Ергич дали е подписал.Също някой за лявата зона на защитата.
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 яну 2012 13:51

Чакай де,има още време! :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 яну 2012 13:52

Не съм много в час с юридическата страна на въпроса,както и с изрядността на документите,но според мен трябва да се изяснят нещата между играча и Черноморец.Дали ще минат праз БФС или ФИФА,няма значение.ЦСКА няма никаква вина за това.И Левски се опитаха да го отмъкнат,но той категорично е заявил в кой клуб иска да продължи кариерата си.Сините не ми казват нищо ново с приказките си за закриване.Просто ги сърбят задниците,че това е втория футболист,който измъкваме под носовете им.Много забавни щяха да са коментарите им,ако те бяха успели да се доберат до него.Тогава всичко щеше да е чисто,като Седемте Рилски езера,а те невинни бели лястовици ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 23 яну 2012 13:53

Е това е Хабсурд :lol: Прекратяване на договора от страна на играча ЕДНОСТРАННО :lol: Как става бе ? Защо тогава в Европа Реал платиха 100 млн за Роналдо при все, че той можеше да върне 3 заплати и хоп в Испания :lol: Не искам да се заяждам ама това смърди и то много .. идея си нямам дали имате да плащате на Черноморец за Платини или не, ама това вече е много ... няма такова едностранно прекратяване и то без вина на клуба :shock: Аз ако бях на мястото на вашите шефове нямаше да го взема,ама нали трябва да се замазва положението

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 яну 2012 13:55

B__A__N__DA__TA написа:Аз съм против този трансфер.Имаме си Карачанаков,Костов,Мораеш,днес и Присо е пристигнал и минава прегледи.Вместо този Анеси да бяха потърсили някой играч като Марсио Нуньо.Този Ергич дали е подписал.Също някой за лявата зона на защитата.

По принцип и аз съм против.Пак се струпват много футболисти,да не говорим и за нагнетяването на обстановката.Най-добре е да се изчака развой на събитията.За сега само се голослови.Сините няма да стоят мирни,но това си е присъщо за тях.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 яну 2012 13:58

Old_death написа:
B__A__N__DA__TA написа:Аз съм против този трансфер.Имаме си Карачанаков,Костов,Мораеш,днес и Присо е пристигнал и минава прегледи.Вместо този Анеси да бяха потърсили някой играч като Марсио Нуньо.Този Ергич дали е подписал.Също някой за лявата зона на защитата.

По принцип и аз съм против.Пак се струпват много футболисти,да не говорим и за нагнетяването на обстановката.Най-добре е да се изчака развой на събитията.За сега само се голослови.Сините няма да стоят мирни,но това си е присъщо за тях.

А бе за много, не са много. Защото, като гледам какво могат Карачанаков и Якимов по крилата срещу Свиленград, ясно е, че с тях няма как да станем шампиони.
Истината за цялата ситуация, се крие в това какъв договор е имал Анисе с Черноморец и възможностите за прекратяването му. Ако техните юристи не са си свършили работата добре, то не виждам какво толкова се чудите как определен играч прекратява договора си едностранно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 яну 2012 14:03

mistreated написа:
Old_death написа:

А бе за много, не са много. Защото, като гледам какво могат Карачанаков и Якимов по крилата срещу Свиленград, ясно е, че с тях няма как да станем шампиони.
Истината за цялата ситуация, се крие в това какъв договор е имал Анисе с Черноморец и възможностите за прекратяването му. Ако техните юристи не са си свършили работата добре, то не виждам какво толкова се чудите как определен играч прекратява договора си едностранно.

До някъде си прав.Като казах много имах предвид струпването на играчи,които явно са купувани на килограм.За какво взехме тия млади момчета,ако ще замразяваме кариерите ми.За мен в Карачанаков има много повече футбол,от колкото имаше в Делев,когато го взехме.За отношенията между Анисе и Черномерец си прав.Всичко зависи от това и не виждам каква вина има ЦСКА за това,че е взел футболист,който е представен с разтрогнат договор.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 яну 2012 14:06

Old_death написа:За отношенията между Анисе и Черномерец си прав.Всичко зависи от това и не виждам каква вина има ЦСКА за това,че е взел футболист,който е представен с разтрогнат договор.

Направи ми впечатление, че Киряков се изказа, че няма как ЦСКА да докажат, че не са участвали в подтикване на Анисе. Само че г-н Киряков явно не е наясно, че ЦСКА не трябва да доказва нищо. В правото си невинен до доказване на противното. Ако някой трябва да доказва нещо по този повод, то това е само и единствено Черноморец.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”