Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Мнениеот Tommi » 04 авг 2011 01:26

lebed4eto написа:Ето ви списъка в УЕФА - САМИ ИЗЧИСЛЕТЕ http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html ОТ 51 СЕ ИЗКАЧВАМЕ НА 42 ЗАЩОТО ОТ ШЛ ИДВАТ 9 ОТБОРА С ПО - НИСЪК КОЕФ. ОТ НАШИЯ. :o

Този списък те обърква. От първия и втория кръг също идват отбори, които са с по-високи коефициенти от нашия, а може би не ги броиш - Фулъм, Анортозис, Залцбург, Аустрия Виена.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 04 авг 2011 01:30

седемнамалко написа:
Iuliqno Ronaldo написа:От 1-та статистика разбирам, че трябва да отпаднат 4 отбора пред нас, а от другата , че вече сме поставени ... . И все пак , утре ще разберем --> Кой , къде , как и защо :) :)

Единствената вярна е тази:

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2011.html

Трябват ни 4 изненади, точка.

И аз от нея гледах вчера, днес са я обновили , но много ми се иска да върнат вчерашната :lol: :lol: . Видях ги изненадите - Атл Мадрид падат 1:0, Палермо правят 1:1 с Тюн , Анортозис правят и те реми ииии в 92 мин Хайдук бият Стоук сити с 2:0 :) :) :)

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 авг 2011 01:35

Iuliqno Ronaldo написа:
седемнамалко написа:
Iuliqno Ronaldo написа:От 1-та статистика разбирам, че трябва да отпаднат 4 отбора пред нас, а от другата , че вече сме поставени ... . И все пак , утре ще разберем --> Кой , къде , как и защо :) :)

Единствената вярна е тази:

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2011.html

Трябват ни 4 изненади, точка.

И аз от нея гледах вчера, днес са я обновили , но много ми се иска да върнат вчерашната :lol: :lol: . Видях ги изненадите - Атл Мадрид падат 1:0, Палермо правят 1:1 с Тюн , Анортозис правят и те реми ииии в 92 мин Хайдук бият Стоук сити с 2:0 :) :) :)

Да-а-ам, вчерашният списък беше къде-къде по-хубав, по-красив някакси :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2011 01:41

седемнамалко написа:

А утрешния (или по-точно тази вечер) ще е още по-хубав. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 04 авг 2011 01:45

Tommi написа:
седемнамалко написа:

А утрешния (или по-точно тази вечер) ще е още по-хубав. 8-)

Освен да се надяваме , друго не ни остава ... . Дано не останем само с надеждите си :? :?

[offtopic]Работата на Dinamo Bucuresti също няма да е лесна :!:[/offtopic]

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 04 авг 2011 01:57

Искам да попитам нещо . Ако НЕ сме поставени , избягваме ли някои от отборите, които могат да се паднат на цска ?

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 авг 2011 02:08

Iuliqno Ronaldo написа:Искам да попитам нещо . Ако НЕ сме поставени , избягваме ли някои от отборите, които могат да се паднат на цска ?

Зависи от разбивките преди жребия, сега никой не може да ги каже, но по принцип - не, ако и двата сме непоставени, спокойно може да сме в една разбивка срещу едни и същи 5 възможни съперници.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2011 02:09

Iuliqno Ronaldo написа:Искам да попитам нещо . Ако НЕ сме поставени , избягваме ли някои от отборите, които могат да се паднат на цска ?

Не ги избягваме. Но преди жребия всички отбори ще бъдат разделени в групи по 10 (5 поставени и 5 непоставени) и ще се паднем с някой от 5-те отбора, с които ни разпределят.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2011 02:12

седемнамалко написа:

Зависи от разбивките преди жребия, сега никой не може да ги каже, но по принцип - не, ако и двата сме непоставени, спокойно може да сме в една разбивка срещу едни и същи 5 възможни съперници.

Мисля, че не може да сме в една разбивка с друг български отбор. :roll: Поне досега не знам за такъв случай отбори от една страна да са в една разбивка. :?

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 авг 2011 02:15

Tommi написа:
седемнамалко написа:

Мисля, че не може да сме в една разбивка с друг български отбор. :roll: Поне досега не знам за такъв случай отбори от една страна да са в една разбивка. :?

Не може да сме в една разбивка ако единият е поставен, а другия не ;) Иначе преди 3-4 години имаше случай с БГ-отбори в една разбивка, не помня подробности, но имаше нещо такова, не съм и 100% сигурен, де, но на теория, защо да не може? Няма как да се паднем един срещу друг, нали?

Върни се в “Архив”