ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: ЛЕ IIIкръг: ЛЕВСКИ-Калмар (05.08./20:45ч.) [1:1]

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2010 01:44

http://gong.bg/view_article.php?article_id=150263

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Томето дръпна дявлоа за опашката като каза след третия гол, че сме се класирали... :lol:

Много емоция, много любов във коментара. Обичаме ви ГОНГ !
Последна промяна от maximalniq на 06 авг 2010 01:48, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 06 авг 2010 01:45

FC_LEVSKI написа:Вече чакам само Щърков да забие някой хеттрик и обещавам да не псувам Борат повече от 3 пъти :mrgreen:

eeeee верно бе кво стана с тоя човек закво го зеха като няма да го пускат същото важи и за Тевия
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 06 авг 2010 01:50

delpi написа:Добре стана с тези 2 гола на Калмар, за да паднем малко на земята и да разберем, че трябва да играем на ниво 90 минути! Да ни е обеца на ухото и Ясен да ги стяга на тренировките, защото освен тези 2 гола шведите имаха и още 1-2 чисти положения а по-гоемите отбори обикновенно се възползват на 100% от положенията си! Личи си, че отбора ни все още се изгражда и обиграва, и трябва време.
Честита победа на всички и дано имаме късмет на жребия!

Лично на мен, след 3:2, ми изплува кошмара "Антверпен"!... :oops: Действително, ако беше станало 3:3, "Малкият Мук" щеше да търси Ку-клукс-клан да го спасяват!!!... :mrgreen:
Ясен обърка смените с Манго и Балтанов. И двамата явно не стават за играчи в този отбор (5-6 години са повече от достатъчни за преценка - Балтанов играеше добре като десен бек, а Манго порасна и почна с българските номера)...
Задължително ни трябва друга централна двойка в защита (Милиев и Иванов си пречат с еднообразната си, паникьосваща всички, игра във въздуха)...
БезДарко си е БезДарко - мързел та дрънка...
Жо няма никакво развитие (даже става все по-неадекватен в атака)...
Минев вдига адреналина, май повече отколкото е допустимо (ако няма, намерете му женско)...
Засега се измъкваме сухи в два мача поред, но ако Ясен и Гонзо не си вземат някаква поука от тях, колата ще се обърне и ще почнеме... :(
Важното е, че "Левски" е жив!!! Щото от миналата година почти всички контроли в абонаментната ми карта си останаха нескъсани, а досега няма нескъсана!... :lol: Очаквам по-умната това първенство!!! :P ;)
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 06 авг 2010 02:00

Deliba6 написа:
delpi написа:Добре стана с тези 2 гола на Калмар, за да паднем малко на земята и да разберем, че трябва да играем на ниво 90 минути! Да ни е обеца на ухото и Ясен да ги стяга на тренировките, защото освен тези 2 гола шведите имаха и още 1-2 чисти положения а по-гоемите отбори обикновенно се възползват на 100% от положенията си! Личи си, че отбора ни все още се изгражда и обиграва, и трябва време.
Честита победа на всички и дано имаме късмет на жребия!

Лично на мен, след 3:2, ми изплува кошмара "Антверпен"!... :oops: Действително, ако беше станало 3:3, "Малкият Мук" щеше да търси Ку-клукс-клан да го спасяват!!!... :mrgreen:
Ясен обърка смените с Манго и Балтанов. И двамата явно не стават за играчи в този отбор (5-6 години са повече от достатъчни за преценка - Балтанов играеше добре като десен бек, а Манго порасна и почна с българските номера)...
Задължително ни трябва друга централна двойка в защита (Милиев и Иванов си пречат с еднообразната си, паникьосваща всички, игра във въздуха)...
Минев вдига адреналина, май повече отколкото е допустимо (ако няма, намерете му женско)...
Засега се измъкваме сухи в два мача поред, но ако Ясен и Гонзо не си вземат някаква поука от тях, колата ще се обърне и ще почнеме... :(
Важното е, че "Левски" е жив!!! Щото от миналата година почти всички контроли в абонаментната ми карта си останаха нескъсани, а досега няма нескъсана!... :lol: Очаквам по-умната това първенство!!! :P ;)

Всички се радваме , а ти критикуваш бе малоумник! На мен пък миналият сезон ми бяха скъсани доста контроли , мисля че така се вижда кой е истинският фен ! Този сезон вместо контролите , ела да ти скъсам безмозъчната глава!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 06 авг 2010 02:10

Linkin_Park написа:
Deliba6 написа:Лично на мен, след 3:2, ми изплува кошмара "Антверпен"!... :oops: Действително, ако беше станало 3:3, "Малкият Мук" щеше да търси Ку-клукс-клан да го спасяват!!!... :mrgreen:

Всички се радваме , а ти критикуваш бе малоумник! На мен пък миналият сезон ми бяха скъсани доста контроли , мисля че така се вижда кой е истинският фен ! Този сезон вместо контролите , ела да ти скъсам безмозъчната глава!

п******, малоумници ще казваш на тези от твоята група в детската градина, а не на дядо си!... Когато съм си купувал билети на "Герена" баща ти е ходел прав под масата! А главата ми да я скъса майка ти... С устни!!! :mrgreen: Чиба!!! :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 06 авг 2010 02:28

Човек, не знам, ама Иванов, Дарко и Жо играха на много високо равнище. Моя си преценка де.

А някой може ли да ми каже колко ни скача коефицента при победа в квалификациите и колко ни е до момента?
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 06 авг 2010 07:04

;)

Браво на Левски ! Отстрамиха българския футбол с този хубав резултат !
Вижда се, че тази година отборът ви има голям потенциал и дано го разгърне в Европа !
Едно влизане в групите ще е отлична основа, върху която ще се шлифова този подновен състав.
Дано днес имате късмет и при жребия !
Иначе евала за снощи ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
GranTorino
Контакти:

Мнениеот GranTorino » 06 авг 2010 09:44

олеее щях да получа инфаркт....... :mrgreen: :mrgreen:

asas
Контакти:

Мнениеот asas » 06 авг 2010 10:12

Браво бях на мача беше супер, макар и малкия ужас ... ;)

Потребителски аватар
Ultras_Levski
Контакти:

Мнениеот Ultras_Levski » 06 авг 2010 11:30

Снощи на стадиона беше УНИКАЛНО ! Отдавна не бях виждал целия стадион,всичките 15 хил. по такъв начин и в такъв синхрон да подкрепят отбора...найстина вчера полудяхме ! Особено след мача кво беше...ЛУДНИЦА !

П.П. Айде обаче тия нашите да земат малко да стегнат,щото за малко да ни докарат инфаркт братче...щяхме да влезнем в рекордите на Гинес за 15 хил. инфаркта на едно място... :shock: Както и да е,страхотен СЕКТОР Б и ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~

Върни се в “Архив”