Германски футбол (сезон 2010/11)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Германски футбол (сезон 2010/11)

Мнениеот Бижутера » 25 авг 2010 11:29

...и хилядите му фенове в България... :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 авг 2010 12:41

Бижутера написа:...и хилядите му фенове в България... :mrgreen:

Ми не знам дали са хиляди, ама точно това ти да го казваш, дето си единствения фен на селския отбор в България, някакси не върви! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 авг 2010 13:02

Cesc Fabregas написа:

Ми не знам дали са хиляди, ама точно това ти да го казваш, дето си единствения фен на селския отбор в България, някакси не върви! :!:

:lol: :lol: :lol:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 25 авг 2010 15:00

Cesc Fabregas написа:

[offtopic]Абе тия от Хофе като идат да гостуват някъде дали им скандират "селяни , селяни"[/offtopic]
Последна промяна от kokic1986 на 25 авг 2010 15:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 авг 2010 15:14

kokic1986 написа:
Cesc Fabregas написа:

[offtopic]Абе тия от Хофе каито идат да гостуват някъде дали им скандират "селяни , селяни"[/offtopic]

Да. И плюят по Хоп. Ама тех пък много ги боли, нали мачкат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 авг 2010 15:31

kokic1986 написа:
Cesc Fabregas написа:

[offtopic]Абе тия от Хофе като идат да гостуват някъде дали им скандират "селяни , селяни"[/offtopic]

Да, псуват ги яко. Даже феновете на Борусия дортмунд бяха издигнали някакъв трансперант, на който псуваха Хоп, и той после разправяше, че бил натъжен и разочарован :lol: :cry:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 авг 2010 20:56

Cesc Fabregas написа:

селски е в твоите очи....повече няма какво да кажа.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 авг 2010 23:11

Бижутера написа:
Cesc Fabregas написа:

селски е в твоите очи....повече няма какво да кажа.

Не е ли от един "град от селски тип"? :?:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 26 авг 2010 09:46

5. кръг на сезона в Трета лига
Изображение

Отложен мач от 3. кръг:
Карл Цайс Йена - Заарбрюкен 0:7 (0:3) 0:1 М. Фукс (6.), 0:2 Зийгер (9.), 0:3 Йозбек (20.), 0:4 Цюдко (47.), 0:5 Гръгич (66.), 0:6 Йозбек (71.), 0:7 Ото (81.)

Намиращият се на последното място, без спечелена точка, тим на Заарбрюкен направи нещо, което едва ли някой човек на света е очаквал, демонтирайки силния домакински отбор от Йена със 7:0. Успехът на саарландците в известен смисъл дори е заслужен с оглед на показаното на терена, тъй като защитата на домакините беше наистина катастрофална, а нападението им прекалено беззъбо. След края на срещата футболните хулигани от Йена нахлуха на игрището, невярвайки на току-що станалото.

Щутгарт II - Кобленц 1:2 (0:1) 0:1 Каницаро (42.), 0:2 Хабен (55.), 1:2 М. Шварц (90. + 2)

С повишено самочувствие от победата за Купата на Германия срещу Фортуна Дюселдорф, Кобленц заслужено победи като гост втория тим на Щутгарт. Рейнладският отбор дълго време доминираше над полузаспалите шваби, но без да получи гол за усилията си. Едва след статични ситуации (пряк свободен удар и корнер) в 42. и 55. минута Кобленц извоюва победата, а момчетата на Юрген Зеебергер за първи път тоя сезон останаха без спечелена точка.

Динамо Дрезден - Заарбрюкен 3:0 (1:0) 1:0 Р. Кох (35.), 2:0 Кистер (65.), 3:0 Санд (90. + 2)

Динамо прекъсна малката си негативна серия след два мача без победа и класически победи гостите си от Саар. Саксонският клуб се показа като изключително опасен след статични положения и това се оказа решаващо за изхода на срещата.

Изображение
Роберт Кох откри резултата срещу Заарбрюкен

Айнтрахт Брауншвайг - Веен Вийсбаден 1:2 (1:1) 1:0 Белараби (33.), 1:1 Янич (40.), 1:2 Янич (70.)

Веен Вийсбаден успя да преодолее изоставането си в резултата на Щадион ан дер Хамбургер Щрасе и заслужено победи с две попадения на Златко Янич. Айнтрахт постепенно попада в игрова дупка, докато тимът от столицата на Хесен показва амбиции за завръщане във Втора Бундеслига.

Кикерс Офенбах - Ян Регенсбург 2:1 (0:0) 1:0 Щ. Хаас (77., дузпа), 2:0 Ратгебер (88.), 2:1 Форменто (90.)

В най-интересния двубой на кръга първият в класирането Кикерс Офенбах победи втория Ян Регенсбург с 2:1. Двата отбора предложиха много емоции на 9629-те зрители на стадиона Биберер Берг, създавайки доста голови положения. Все пак домакините поведоха в резултата след една доста спорна дузпа, отсъдена за игра с ръка. Така офенбахци продължават да имат само победи от юли месец насам - 5 за първенство и 1 за купата (3:0 срещу Бохум).

Изображение
Щефен Хаас се радва след реализираната от него дузпа

Вакер Бургхаузен - Рот Вайс Аален 1:1 (1:1) 0:1 Хиле (34.), 1:1 Хес (45. + 1)

Бургхаузен и Аален не успяха да се победят в един мач на средно равнище. След около половин час без нещо интересно, гостите откриха резултата чрез Хиле, а секунди преди паузата баварските домакини изравниха. Равният резултат изглежда справедлив с оглед на показаното на терена.

Бабелсберг 03 - Аален 3:1 (2:1) 0:1 Б. Барг (13.), 1:1 А. Мюлер (14., дузпа), 2:1 Щроо-Енгел (33.), 3:1 Еферс (77.)

След победата си с 3:1 Бабелсберг продължава да се намира в "спокойни води". Момчетата на треньора Демут бързо се съвзеха след получения гол и до края на първото полувреме обърнаха развоя на срещата. Аален продължава да чака първата си победа през новия сезон и поради неубедителните си игри се намира на последното място в лигата.

Изображение
Футболистът на Бабелсберг 03 Коч е изпреварил за топката Лехлайтер от Аален.

Унтерхахинг - Рот-Вайс Ерфурт 3:1 (2:0) 1:0 Нигаард (2.), 2:0 Тунич (27.), 2:1 Райхвайн (85.), 3:1 Тунич (90.)

Благодарение на двата гола на Тунич домакините от Унтерхахинг се наложиха над тюрингските си гости. Треньорът на баварците Клаус Аугенталер, който в последната седмица осъществи няколко трансфера на нови играчи, може да бъде доволен от своите момчета, които заслужено победиха, демонстрирайки по-силно желание за 3-те точки.

Вердер Бремен II - Ханза Росток 0:2 (0:2) 0:1 Вуянович (18.), 0:2 Вуянович (28.)

След разгромното си отпадане за Купата на Германия Ханза заслужено се върна на победния път. Бременските аматьори не се оказаха равностоен противник на тима от бреговете на Балтийски море и още преди изминаването на половин игрови час гостите водеха в резултата с 0:2 след два гола на Радован Вуянович. След почивката ростокци пазеха резултата, а Вердер така и не можа да застраши сериозно Ханел.

Хайденхайм - Зандхаузен 1:1 (1:0) 1:0 П. Майер (40.), 1:1 Е. Йозтюрк (78.)

Точките в това дерби на Баден-Вюртемберг бяха поделени, но за това повече съжаляват домакините, които играха по-нападателно и повече заслужаваха победата.

Карл Цайс Йена - Байерн Мюнхен II 1:1 (0:1) 0:1 М. Хаас (10.), 1:1 Курбювайт (83.)

Мачът завърши щастливо за тюрингските домакини от града край река Заале, тъй като аматьорите на Байерн Мюнхен имаха инициативата през по-голямата част на срещата и заслужено поведоха рано в резултата след гол на Максимилиан Хаас. Чак в последните минути Карл Цайс се вдигна да атакува и стигна до чисти положения. Едно от тях реализира влезлият на смяна на почивката Тобиас Курбювайт.

Отложен мач от 4. кръг
Байерн Мюнхен II - Айнтрахт Брауншвайг 1:0 (1:0) 1:0 Дойл (15.)

Вторият отбор на Байерн Мюнхен записа първата си победа от началото на сезона. Гостите от Брауншвайг пропуснаха доста положения, а с това и възможността да се закрепят в челото на таблицата.

Изображение
Йълмаз (вляво) и Алаба (вдясно) поздравяват голмайстора Дойл

Класиране

1. Кикерс Офенбах 15 т.
2. Ян Регенсбург 12 т.

3. Ханза Росток 12 т.
4. Веен Вийсбаден 10 т.
5. Айнтрахт Брауншвайг 9 т.
6. Бабелсберг 03 9 т.
7. Щутгарт II 8 т.
8. Хайденхайм 8 т.
9. Кобленц 8 т.
10. Динамо Дрезден 7 т.
11. Карл Цайс Йена 7 т.
12. Унтерхахинг 5 т.
13. Байерн Мюнхен II 5 т.
14. Рот Вайс Аален 4 т.
15. Зандхаузен 4 т.
16. Рот-Вайс Ерфурт 4 т.
17. Заарбрюкен 3 т.
18. Вакер Бургхаузен 3 т.
19. Вердер Бремен II 2 т.
20. Аален 2 т.

Легенда:
Директно класиране във Втора Бундеслига
Участие на бараж срещу 16-ия във Втора Бундеслига
Изпадане в регионалните лиги

Отбор на седмицата:
Изображение Ханза Росток

Основан: 28 декември 1965 г.
Брой членове: 4 800

Успехи: Шампион и носител на купата на Източна Германия 1990/91
Изображение
Юри Шлюнц (третият от дясно) с последната купа на ГДР в историята

Стадион: Остзеещадион (в момента: Де Ка Бе-Арена) - 29 000 места
Изображение

Треньор: Петер Фолман (роден на 22.12.1957)
Изображение

Капитан: Зебастиан Пелцер
Известни бивши футболисти: Юри Шлюнц, Щефан Байнлих, Хилмар Вайланд, Рене Ридлевиц, Аксел Шулц
Химн: Wir lieben Dich total
Екип:
Изображение
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 авг 2010 09:58

Успях да гледам една част от мача на Хайденхайм....цял мач да мачкаш и накрая да ти вкарат гол.... :twisted:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Архив”